Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > more fps
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

morde fps

cze
poda mi ktos jakies komedny ktore zwieksza moje fpsy ?
mam cel466 128ram riva2m64
podczas gry mam ok 20-25 fps (w opengl) w 800x600
probowalem z hifpsmodels ale u mnie nie widac roznicy (nie chce NIGDY przekroczyc 33fps) maxfps mam na 65
za to jak ustawie na direct3d do mam ze 40-45 fps (z hipsmodels) ale myszka dziwnie sie zachowauje tzn - "plywa" i nie da sie grac :/ , wiec pozostaje mi tylko opengl...
moze sa jakies komdeny wylaczajace jakies bajery (jak np luski czy dziury w scianach)
cokolwiek bo w wiekszym zamieszaniu to mam slideshow......pzdro
Greg

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GreG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GreG Znajdź więcej post'ów przez  GreG Dodaj GreG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GreG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

hehe zle mi sie napisalo
morde

Old Post 09-04-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GreG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GreG Znajdź więcej post'ów przez  GreG Dodaj GreG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GreG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Re: morde fps

quote:
Napisane oryginalnie przez GreG
cze
poda mi ktos jakies komedny ktore zwieksza moje fpsy ?
mam cel466 128ram riva2m64
podczas gry mam ok 20-25 fps (w opengl) w 800x600
probowalem z hifpsmodels ale u mnie nie widac roznicy (nie chce NIGDY przekroczyc 33fps) maxfps mam na 65
za to jak ustawie na direct3d do mam ze 40-45 fps (z hipsmodels) ale myszka dziwnie sie zachowauje tzn - "plywa" i nie da sie grac :/ , wiec pozostaje mi tylko opengl...
moze sa jakies komdeny wylaczajace jakies bajery (jak np luski czy dziury w scianach)
cokolwiek bo w wiekszym zamieszaniu to mam slideshow......pzdro
Greg

Powiem Ci ze ja mam ten sam problem tylko ze ja mam inny sprzet
Duron 600
256 ramu
gf 2 mx 400
lol i mam 30 -50 fps niefiem co sie dzieje kiedys mialem 99

Dajcie jakies komendy Przylanczam sie do tego tematu !!!

Old Post 09-04-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

ONIX to nie do ciebie ale ten wczesniejszy kolo niech sprobuje fps_max 100 i fps_modem 200
ja tak mam w cfg i mam 97 fps'ow non stop i nie mam lepszego kompa od ciebie ONIX

Old Post 09-04-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

komendy chcecie.... no moge wam troche zapodac... mam celerona 400 64 ram i rive TNT i dzieki zastosowaniu specjalnych czarow mam 30-40 fps... Przedewszystkim r_drawviemmodel 0 (to jakies 5 fps wiecej ale nie wszystkim odpowiada granie bez widoku broni...) poza tym max_smokepuffs 0 i max_shells 0... to pierwsze wlacza "chmurki" przy strzale w sciane a to drugie widok wylatujacych lusek... kolejne 5-10 fps wiecej... A zreszta co ja tu bede pisal jest to wszystko na c-s.pl gdzies w poradnikach... poszukajcie dobrze...

Old Post 09-04-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
komendy chcecie.... no moge wam troche zapodac... mam celerona 400 64 ram i rive TNT i dzieki zastosowaniu specjalnych czarow mam 30-40 fps... Przedewszystkim r_drawviemmodel 0 (to jakies 5 fps wiecej ale nie wszystkim odpowiada granie bez widoku broni...) poza tym max_smokepuffs 0 i max_shells 0... to pierwsze wlacza "chmurki" przy strzale w sciane a to drugie widok wylatujacych lusek... kolejne 5-10 fps wiecej... A zreszta co ja tu bede pisal jest to wszystko na c-s.pl gdzies w poradnikach... poszukajcie dobrze...

http://www.counter-strike.pl/faq/faq.php?faq=3 <-- taaadaaa (abyscie sie zbytnio nie meczyli )

GG 1090334

Old Post 09-04-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

reinstal systemu ?!

Old Post 09-04-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

No w sumie ja mam durona 900 256 ramu geforce 2 mx i fpsy nie siegaja wyzej niz 50.......reinstalka systemu tez mi nie pomogla...probowalem ze wszystkim i gowno.....az sie dziwie ze na takim sprzecie moze byc tak kiepsko....ale coz jakos sie przyzwyczailem

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 09-04-2002 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Celeron 400 @ 450, 128 MB RAM, GF 4 MX
rozdz : 640 x 480 , ponizej 20 FPS nie spada, srednio 50 FPS mam. Jak sie nic nie dzieje, lub bardzo malo to 99.

Warto zainwestowac w GF 4 MX. Ja mam Winfasta (Leadtek) [od 500 do 700 zl, zalezy gdzie ]

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 09-04-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

Ustawilem tak jak zalecali na cs.pl i mam max 33.4 fps
nie wiem czamu ale za nic nie chce przekroczyc tej wartosci :/
gram na opengl
na direc3d spoko mam 50 fps'ow ale wtedy mi myszka "plywa"
moze to wina sterownikow?mam najnowsze detonatory z www.twaek.pl
co myslicie?

Old Post 09-04-2002 22:00
nemesis.kt

Sprobuj wylaczyc VSYNC w OPNEGL.
Na pulpit wlasciwosci ... do opcji NVIDI, pod zakladka OPENGL, synchronizacja jakąś tam [VSYNC] wylacz.

Old Post 09-04-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

nie mam takiej opcji :/

Old Post 10-04-2002 00:05
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
ONIX to nie do ciebie ale ten wczesniejszy kolo niech sprobuje fps_max 100 i fps_modem 200
ja tak mam w cfg i mam 97 fps'ow non stop i nie mam lepszego kompa od ciebie ONIX

dopisalem tak jak mofisz fps_modem 200
i gowno nic niepomaga z 5 razy reinstalowalem systema i tak nic niepomoglo ;[

Old Post 10-04-2002 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Hyhy wy to macie problemy
Ja tam tylko grac chce, praktycznie mam 10 fps i mi to nie przeszkadza. Nie chce mi sie tracic czasu na polepszanie fps
Nawet jesli to mam od tego brata Ktory mi do 50 jakos zrobil

Old Post 10-04-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Lugo
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
Warto zainwestowac w GF 4 MX. Ja mam Winfasta (Leadtek) [od 500 do 700 zl, zalezy gdzie ] [/B]

Niezbyt,

GF4 MX to nie ten sam chipset co GF4 TI, tylko GF 2 MX wyzej taktowany.

Juz GF3 jest lepszy od GF4 MX.

Jesli ktos chce GF4 to tylko TI. MX sux

Old Post 10-04-2002 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Lugo Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Lugo Dodaj [SPECNAZ]Lugo do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EnTeR
Training (Enforcer)

Lightbulb Wiecie ja sondze że.....

Całe te fps`y zależą od kompa.
Czy części są dobrze dopasowane i itp.
Zwłaszcza obrotówDysku twardego.
A komendy to podstawa zwiększenia fps`ów.
A trzeba sie zastanowić jakiego systemu sie używa.
Na Windows:

95 - to lepiej nie grać
98 - To jest Dobrze da sie grać
Milenium - nie warto prubować
2000 - To chyba potrzebne najlepiej w testach wypada
Xp - to ja miałem na Celeron 533 G-Force [1] 32mb DDR i 168 Ram
Dyski IBM obr. 7200 i miałem 70-80 Fps`ów na openGL.

Takie jest moje zdanie .

Old Post 10-04-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil EnTeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do EnTeR Znajdź więcej post'ów przez  EnTeR Dodaj EnTeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać EnTeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

To jak powie mi jakas modra glowa co jest grane z moim kompem?

Old Post 10-04-2002 11:21
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
Sprobuj wylaczyc VSYNC w OPNEGL.
Na pulpit wlasciwosci ... do opcji NVIDI, pod zakladka OPENGL, synchronizacja jakąś tam [VSYNC] wylacz.

nemesis nemesis gdyby mialo mu to pomoc to ... vsync sie wylacza po to zeby miec wiecej fps niz odswiezanie monitora !!
A mozliwe ze wylaczenie antyaliasingu we wlasciwisciach opengl mu pomoze ... mi fps zadko spadaja ponizej 99 (gram w 1024*768) no czasami jak smoki zapodaja i ktos jeszcze zaczyna biegac ..

Old Post 10-04-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EnTeR
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez GreG
To jak powie mi jakas modra glowa co jest grane z moim kompem?

Hmmmmmm
Może źle dopasowane części >??
A może słaby dysk >?
A może zaśmiecony dysk >?

Old Post 10-04-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil EnTeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do EnTeR Znajdź więcej post'ów przez  EnTeR Dodaj EnTeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać EnTeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez (null)Lugo

Niezbyt,

GF4 MX to nie ten sam chipset co GF4 TI, tylko GF 2 MX wyzej taktowany.

Juz GF3 jest lepszy od GF4 MX.

Jesli ktos chce GF4 to tylko TI. MX sux

Racja lugo racja MX we wszelkiej formie smierdza jak ktos ma qpic jakiegos MX to niech lepiej qpi karte o stopien nizsza bo od gf 2 MX 200/100 czy 400 lepiej wypada gf1 na ddr , a od gf4 MX 420 440 czy 460 wypadaja gf3 ti 200 czy 500

Old Post 10-04-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GreG
Training (Enforcer)

Robilem format pare dni temu......

Old Post 10-04-2002 13:57
<NiE>SneS
Training (Enforcer)

gl_playermip 2 0 Zmienia jakość modeli graczy w OpenGL. Znaczne przyspieszenie działania CS.
max_smokepuffs 0 30 Ustala maksymalną ilość "dymków" pojawiających się po uderzeniach kul.
max_shells 0 30 Ustala maksymalną ilość widocznych łusek. Podobnie jak max_smokepuffs ustawienie na 0 powoduje znaczne przyspieszenie gry.
fastsprites 1 0 Zmienia jakość dymu z granatów. Ustawienie na 1 zapewnia przyspieszenie grafiki, przy półprzezroczystym(!) dymie.
fps_max 50 72 Maksymalna liczba klatek na sekundę. Niższe ustawienie zmniejsza obciążenie procesora.
mp_decals 20 300 Maksymalna ilość wyświetlanych logo, dziur po kulach. Powoduje widoczne przyspieszenie działania gry.
hisound 0 1 Zmniejsza jako dźwięku, jednocześnie przyspieszając działanie gry.
loadas8bit 1 0 Podobnie jak "hisound" zmniejsza jakość dźwięku (do 8bit).
bgmvolume 0 1 Wyłącza CD Audio.
gl_smoothmodels 0 1 Wyłącza wygładzanie modeli (tylko dla kart Voodoo3, Riva TNT2 i lepszych).
gl_round_down 1 3 Zmienia wygładzanie tekstur (tylko dla kart Voodoo3, Riva TNT2 i lepszych).
gl_picmip 2 0 Zmienia jakość tekstur w OpenGL. Znacznie przyspiesza działanie gry, ale drastycznie pogarsza grafikę.

Old Post 10-04-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <NiE>SneS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do <NiE>SneS Znajdź więcej post'ów przez  <NiE>SneS Dodaj <NiE>SneS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <NiE>SneS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

Przegladame kilka testow i :
GF 4 MX jest LEPSZE od GF 2, jednak slabsze od GF3. ALE poniewaz GF3 [porzadny] kosztuje kolo 1000 zl, a GF 4 MX w granicach 500-700, wole kupic 4reczke.
Z porownaniem do TNT2 i tak mi baaaaaardzo duzo dalo, wiec w zadnym wypadku NIE zaluje i nadal polecam

EHm, sorrry Mantis ale tej wypowiedzi twojej z Vsynciem nie skpowalem ... [moze i jestem glupi ]

Old Post 10-04-2002 16:04
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Racja lugo racja MX we wszelkiej formie smierdza jak ktos ma qpic jakiegos MX to niech lepiej qpi karte o stopien nizsza bo od gf 2 MX 200/100 czy 400 lepiej wypada gf1 na ddr , a od gf4 MX 420 440 czy 460 wypadaja gf3 ti 200 czy 500

Popieram w 100 %! Lolki kupują sobie GF2 MX 200 64 MB, zamiast kupić porządnego GTS'a lub coś starszej generacji (jednak wcale nie gorszej!). Już sam symbol "MX' kojarzy mi się z syfem...

Old Post 10-04-2002 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez <NiE>SneS
(...)fastsprites 1 0 Zmienia jakość dymu z granatów. Ustawienie na 1 zapewnia przyspieszenie grafiki, przy półprzezroczystym(!) dymie. (...)

Jeżeli naprawdę chcesz polepszyć animację, polecam ustawienie na "2", wtedy fps'y na słabych kompach praktycznie nie spadają. Dokładnie tak jak u mnie przy 4 smoke'ach na fastsprites "0".

Old Post 10-04-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

w zadnym wypadku nie polecam nikomu fastsprite "0"... nawet gdyby fps'y spadaly mu do 3 to nie ustawiajcie tego nigdy na 0... Wtedy dym z granatow staje sie poruszajaca biała textura ktora ani troche nie przypomina dymu.. nie jest nawet przezroczysta... to daje ogramna przewage przeciwnikowi bo wam sie wydaje ze was nie widac (textura zaslania caly obraz) a w zeczywistosci jestescie widoczni jak na dloni... To stwaza nierowne szanse, jak ktos zuci sołka...

fastsprites "0" SUX!

Old Post 10-04-2002 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall

Popieram w 100 %! Lolki kupują sobie GF2 MX 200 64 MB, zamiast kupić porządnego GTS'a lub coś starszej generacji (jednak wcale nie gorszej!). Już sam symbol "MX' kojarzy mi się z syfem...

na tyum Gieforsie wyciągam 150 fpsów na rozdzielczość 800-600 i nienarzekam....niewiem po co coś takiego piszecie jak niewiecie...mi sprawóje się miażdżąco!!

GrEaTEyE

Old Post 10-04-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

Daj mi tego screena gdzie wyciagasz 150 FPsow w CSie. Zawsze myslalem ze stary silnik Q1! nie jest w stanie wyciagnac wiecej niz 99/100 fps.

Old Post 10-04-2002 21:59
Squall
[SPEC]Squall

Koleś chciał zabłysnąć wyśmiewając przy tym wszystkich po kolei... Uwielbiam takich!

Old Post 10-04-2002 22:16
[?]Dexter
Training (Enforcer)

Cool

Ja mam inny problem. Na moim kompie ( duron 800, geforce 2 mx 400 64 mb, 256 ramu ) w openGl wyciskam 60 fps max. jeszcze nigdy nie przekroczyłem tej wartości newiem dlaczego. fpp_max mam ustawione na 100. Całkiem inaczej jest w Direct3d. Tam skacze mi fps jak niewiem. Wartosci zminiają sie od 60 - 99 fps ale i tak nie da sie grac - mysz "pływa". Niewiem dlaczego ale przyzwyczaiłem sie do wartosci 60 w OpenGl i jakso sobie radze . Moze jak zainstaluje Windows Xp to cos pomoze

Old Post 12-04-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [?]Dexter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [?]Dexter Znajdź więcej post'ów przez  [?]Dexter Dodaj [?]Dexter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [?]Dexter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:39.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions