quote: Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ehh.. skoro mowa juz o lamerach i innych tego typu gadach   
to zauwazylem, ze wiekszosc dobrych graczy przestraszyla sie nadchodzacej masy lamerstwa i skonczyla z CSem , lub ci znani, dobzi gracze przeszli na jakis dodatek do HL'a, lub na inna gre. Zreszta ja tez jak na serverze widze jakichs lamerow, daltonistow nie rozrozniajacych skinuff [ ] wymiotowac mi sie chce... dlatego czasami wole popykac w DoD'a. Skoro mowa juz o tym DoDzie to jak jestem na jednym z polskich servuff to widze ze [P12]Dami, [P12]rr, [P12]Red 5, [P12]Obi wan, (null)SubZero, punx(DUNE) i paru innych znanych graczy tez graja. Slysze czesto ze np. +FIREk czesto gra w Tribes 2. No dobra, postanawiam grac w CS'a, wchodze na server to piec razy pod rzad mnie moj zabija. W ten dzien [ i nie tylko ] same lamki graly, nikt znany.... CS zbliza sie do oopadq....
w 100% popieram wypowiedz tego pana ... niestety ale CS schodzi na psy dzieki temu ścierwu co gra na serwach .. w wiekszosci to imbecyle , cziterzy i inne łajno (ostatnio gralem na serwie gdzie gosciu permanentnie strzelal do swoich uwazajac to za dobra zabawe) .. Po tym jak wrocilem sobie z piwaczkow .. qmpel podrzucil mi czity do CS .. wlazlem na nasz serwer LAN-owy z tym gufnem i sie zalamalem ... przeciez to juz nie jest gra nawet wtedy !!!!! Postanowilem ograniczyc bardzo gre w CS i naprawde pykam bardzo rzadko a miejsce strzelania zajal na razie Fallout Tactics