Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Patch 1.31
Czy powinnismy wrócić do patcha 1.31?
You do not have permission to vote on this poll.
tak 6 40.00%
nie 9 60.00%
W sumie: 15 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Exclamation Patch 1.31

Wiem że założenie tego topica może mnie wieli kosztować bo zaczne być wyśmiewany. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to że chyba powinniśmy wrócić do ptacha 1.31. W wielu krajach używa się właśnie patcha 1.31 a nie 1.32. Nawet było kilka topiców zwiiązanych z tym że ten patch ma wiele bugów i że plansze sie wolniej ładują itp rzeczy. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć co wy o tym sądzicie i dlatego zamieszczam tą ankiete i prosiłbym o odpowiadanie w postach. Dla mnie osobiście ten patch jest nie do wytrzymania , a gram na modemie ISDN i ciągle ale to ciągle mam lagi i myśle że to przez ten patch. Gdy grałem na 1.31 w ogóle nie miałem lagów fps bylo wiecej .... ach co to były za czasy :)Tak więc prosze się o wypowiadanie na ten temat
nara
Doktor

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-06-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Talking

zgadzam sie ( nie wysmiewac sie )

Old Post 11-06-2002 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Cool Patch 1.31

Mi to jest naprawdę bez różnicy. Jednak nie chcę mi się zmieniać patcha więc wolałbym zostać przy obecnym. A co do serverów to jednak większośc z nich gra na 1.32 Doktor zobacz sobie servery zagraniczne w wolfie

Old Post 11-06-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

Exclamation

Jestem za ten 1.32 to gowno jakies!!!!

Old Post 11-06-2002 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alf Znajdź więcej post'ów przez  alf Dodaj alf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR

Angry

no własnie powinien to od razu powiedzieć. Dla mnie patch 1.31 to gówno które ciągle laguje

Old Post 11-06-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Slizgacz
Training (Enforcer)

Powrót do 1.31 moze byc dla niektorych uciazliwy, ale jest rozwiazanie: OSP (jest na silniku 1.31)

Old Post 11-06-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Slizgacz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Slizgacz Znajdź więcej post'ów przez  Slizgacz Dodaj Slizgacz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Slizgacz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

No wlasnie skoro osp jest na silniku 1.31 to chyba tym bardziej powinno sie grac na tym patchu A co do uciazliwosci to chyba zaden problem przeinstalowac sobie wolafa po raz kolejny

Old Post 11-06-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alf Znajdź więcej post'ów przez  alf Dodaj alf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

wrócić : nie,
osp : tak

Old Post 11-06-2002 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Slizgacz
Training (Enforcer)

popieram przedmówce

Old Post 11-06-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Slizgacz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Slizgacz Znajdź więcej post'ów przez  Slizgacz Dodaj Slizgacz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Slizgacz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

na 1.31 graja tylko w USA i krajach sasiadujacych
w europie wszyscy graja na 1.32
wiec ja raczej nie popre powrotu do 1.31 i nie sadze, zeby klany, ktore graja w CB INT. popieraly ta zmiane
poza tym ankieta nie ma troche sensu, tak szczerze powiedziawszy. z OSP tez tak bylo, duzo sie dyskutowalo na ten temat, wszyscy to poparli, a na ilu serverach polskicg jest OSP?? zaledwie na kilku

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 11-06-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rydzyk
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez alf
... A co do uciazliwosci to chyba zaden problem przeinstalowac sobie wolafa po raz kolejny

akurat dla mnie jest bo nie mam narazie cdromu

Old Post 12-06-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rydzyk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rydzyk Znajdź więcej post'ów przez  rydzyk Dodaj rydzyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rydzyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
na 1.31 graja tylko w USA i krajach sasiadujacych
w europie wszyscy graja na 1.32
wiec ja raczej nie popre powrotu do 1.31 i nie sadze, zeby klany, ktore graja w CB INT. popieraly ta zmiane
poza tym ankieta nie ma troche sensu, tak szczerze powiedziawszy. z OSP tez tak bylo, duzo sie dyskutowalo na ten temat, wszyscy to poparli, a na ilu serverach polskicg jest OSP?? zaledwie na kilku

popieram i z 1.31 i OSP jednak Xaoo ma racje (jak już powiedziałem ) OSP jest np cały czas teraz zainstalowane na niemieckim servie 195.130.132.153:27960 Telenet no cóż fajnie sie grało tylko że wczoraj mi coś tam nie działało bo mi np mój cfg nie działał i mnie zatrzymywało na 30 sek no nie wiem ale innym działało dobrze to może wam też będzie działać więc sprubujcie a jeśli chodzi o 1.31 to nie ma sensu do niego wracać (jak powiedział Xaoo) poniewrz nigdzie się ju7ż nie gra na tym patchu (na sZczęcie) ja poprostu ide z cywilizacją i uważam że jak jest coś nowszego to trzeba na to przechodzić i dlatego będe grał na 1.50 jak by wyszedł
PS jak zwykle nie chciało mi sie czytać całego postu i dlatego nie wiem czy załapałem sie na temat więc jak by co to prosze na mnie nie jechać pozdrowienia

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 12-06-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR

a czy ja mówie że od razu cała Europa musi sie przeżucać na patch 1.31. Jeżeli nie chcecie to nie ale ja mysle ze to dobry pomysł , a może zeby zrobić tak: ci którzy chcieliby by grać na patchu 1.31 graliby by na 1.31 , a ci którzy na 1.32 to na 1.32. Oczywiście pewnie więcej ludzi chciało grac na tym nowym ale to nic. Np dwóch adminów jakiś serwerków wprowadziłoby patch 1.31 i powiedzmy takich serwerów byloby 3 to już byłoby bardzo dobrze i ci którzy by mieli chęc grali byli na tym straszym patchu , a reszta serwerów miała by patcha 1.32. To chyba jest lepsze rozwiązanie co wy o ty mysliscie?

Old Post 12-06-2002 17:55
Hodek
Veteran (Ogre)

nie wiem doktor dlamnie to jest beznadziejny pomysł (tylko dlamnie ) nie wyobrażam sobie powrotu do tego starego patcha, napisz mi może co tam jest takiego lepszego niż w nowym (chyba że już pisaliście bo mi sie nicchiało czytac )

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 12-06-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions