quote: Napisane oryginalnie przez Xaoo
na 1.31 graja tylko w USA i krajach sasiadujacych 
w europie wszyscy graja na 1.32 
wiec ja raczej nie popre powrotu do 1.31 i nie sadze, zeby klany, ktore graja w CB INT. popieraly ta zmiane 
poza tym ankieta nie ma troche sensu, tak szczerze powiedziawszy. z OSP tez tak bylo, duzo sie dyskutowalo na ten temat, wszyscy to poparli, a na ilu serverach polskicg jest OSP?? zaledwie na kilku
popieram i z 1.31 i OSP jednak Xaoo ma racje (jak już powiedziałem ) OSP jest np cały czas teraz zainstalowane na niemieckim servie 195.130.132.153:27960 Telenet no cóż fajnie sie grało tylko że wczoraj mi coś tam nie działało bo mi np mój cfg nie działał i mnie zatrzymywało na 30 sek no nie wiem ale innym działało dobrze to może wam też będzie działać więc sprubujcie a jeśli chodzi o 1.31 to nie ma sensu do niego wracać (jak powiedział Xaoo) poniewrz nigdzie się ju7ż nie gra na tym patchu (na sZczęcie) ja poprostu ide z cywilizacją i uważam że jak jest coś nowszego to trzeba na to przechodzić i dlatego będe grał na 1.50 jak by wyszedł 
PS jak zwykle nie chciało mi sie czytać całego postu i dlatego nie wiem czy załapałem sie na temat więc jak by co to prosze na mnie nie jechać pozdrowienia
Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|