Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Doom3 Pics
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Doom3 Pics

Ktos ma cos do dodania ? ID ROXORZ.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-05-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: Doom3 Pics

Cs vs Doom3 ? Jakies nieporozumienie chyba

Old Post 22-05-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

o kurde, ale wypas
calkiem niezle
masz jeszcze jakies screeny?

Old Post 22-05-2002 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

To wszytsko co narazie dali. Caly artykul jest tutaj: http://www.gamespy.com/e32002/pc/doom3b/ .

Old Post 22-05-2002 21:04
Xceed
prodigY

Thumbs up To JEST rewolucja

mniam !!! z tego skrina z alieno-psem [ moja robocza nazwa ] po prostu WALI KLIMATEM NA KILOMETR !!! On jest ... on jest ... ten alieno-pies ... taki ... kochany
BTW . reszta skrinuff już tak nie jara ... ale ten monster po prostu jest monstrualnie fantakur.wastyczny !!! Czadnik i tyle . Qrde ash sie zapowietrzyłem z wrażenia

Old Post 22-05-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

mnie ten potwor sie nie podoba
jakis taki malo mroczny

Old Post 22-05-2002 23:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Wiecej screenow? Prosze bardzo:

http://www.doom3.dk/?p=screenshots

Screeny sa z filmiku pokazanego na targach E3.
Sam filmik (96 MB) mozna zassac z tad:

http://www.doomcenter.com/downloads...amp;language=en

Smacznego

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 23-05-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Cool To jest gra czy film ?

gulp !

[ słychać opad szczeny ]

ta gra jest tak piękna że aż nie wierzę w to co widze

BTW . Jakiś kolo porównał animację postaci do ... SHREKA albo Final Fantasy : the Movie .... chyba nie muszę tumaczyć jak to musi być zajebiście zaawansowana rzecz !

ok , Fritz a teraz rzuć linkiem do demka

Jestem głodny !!!

Old Post 23-05-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Mam nadzieje ze nie zapomna dodac trybu cooperative.

Old Post 23-05-2002 19:17
DamnDog
/-:

Unhappy

szkoda tylko ze jakis lamer popsul jakosc tych skrinow
a tak to nawet ladnie, ale szczerze mowiac to sie spodziewalem ciutke lepszych modeli, bo niektore sa zbyt kanciate. teraz panowie od u2 wyrywaja sobie wlosy z glow co by tu wymyslec zeby u2 byl chociaz konkurencja dla d3

Old Post 24-05-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Angry

nie moge filmiku zassac!!
cholerny serwer! przy 2% zrywa polaczenie a nie ma resuma moze jak ktos z Polski zassie to ja tez pociagne...

Old Post 24-05-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DamnDog
nie moge filmiku zassac!!
cholerny serwer! przy 2% zrywa polaczenie a nie ma resuma moze jak ktos z Polski zassie to ja tez pociagne...

http://195.145.119.170/download3/ga...legacy_high.zip ja stad zasysam i calkiem znosnie idzie jak na sdi. To jest wersja przerobiona na wmv poniewaz oryginal w quicktime chodzil na wiekszosci kompach w 5 - 15 fps.

Old Post 24-05-2002 15:46
slawek
.

Ze zrzutów na razie wynika, ze to będzie gra bliska tym, co to się w nie gra w salonach. No takie, wiecie - atrapy karabinów i nawalanie do zombi. Niestety nie znam nazw...
A! Zdaje się "Resident Evil" czy coś takiego. No, tak mi się właśnie kojarzy. Ci kolesie nie wyglądają na dynamicznych czy skocznych.
Ale czym tu się jarać...
Koszty będą okrutne. (mam na myśli sprzęt)

Za to ten splashscreen... mmmm.... Miodzio...
Wreszcie ID zrobi lepszy splash niż ten z UT (IMO jeden z najlepszych jakie widziałem)
Ech, obejrzałem jeszcze te inne "screeny" (część z nich to raczej jakieś "concepty".
Ktoś tam naoglądał się Bisleya...

Old Post 24-05-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

spoko wlasnie jestem po projekcji filmiku tyle ze to jest ren gorszy, ale zara zassem ten drugi, jak mowisz ze idzie to biore.
skriny to nic w porownaiu z filmikiem. animacje sa wrecz jak ze szreka, na prawde miut cud ja kce duma jusz teras ! dajcie mi chociaz nonplayable demo zebym sobie popatrzal ,ach juz nie moge sie doczekac! aghhh nie wytrzymam! jade do id soft im pomoc muza tez bedzie niezly wypas, Reznor od NIN ja robi wiec bedzie klimacik ze hej ! juz to widze 15 klatek ale brne przez las demonow! fajnie jest na filmiku pokazane porownanie starego demona i nowego, chyba sie posikam ze szczenscia jak dorwe d3 !

Old Post 24-05-2002 16:39
DamnDog
/-:

Talking

aha, sprzedam jedna nerke (po co mi dwie) i kupuje kompa 2x Athlon MP 3GHz, Radeona 9500, 2GB ram DDR i zaczynam robic mapki

Old Post 24-05-2002 16:43
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Ze zrzutów na razie wynika, ze to będzie gra bliska tym, co to się w nie gra w salonach. No takie, wiecie - atrapy karabinów i nawalanie do zombi. Niestety nie znam nazw...
A! Zdaje się "Resident Evil" czy coś takiego. No, tak mi się właśnie kojarzy. Ci kolesie nie wyglądają na dynamicznych czy skocznych.
Ale czym tu się jarać...
Koszty będą okrutne. (mam na myśli sprzęt)

Za to ten splashscreen... mmmm.... Miodzio...
Wreszcie ID zrobi lepszy splash niż ten z UT (IMO jeden z najlepszych jakie widziałem)
Ech, obejrzałem jeszcze te inne "screeny" (część z nich to raczej jakieś "concepty".
Ktoś tam naoglądał się Bisleya...

Jestem pewien ze sie milo rozczarujesz jezeli chodzi o dynamike wrogow. To juz widac na filmiku. Pozory czesto myla. Oczywiscie w przypadku tych dwoch tlusciochow pewnie nie bedzie mowy o dynamice ale zroznicowanie to chyba plus co?

Z gory widac ze nie duzo czytales na temat D3. Nie bedzie zadnej konwencji typu "Resident Evil". Jedyne co moze byc z tym tytulem wspolnego to kilka rodzai wrogow - zombie. Oczywiscie tez groza. D3 ma byc gra, ktora nas ma przestraszyc. Wiecej podobienstw nie widze i uwazam ze sie po prostu czepiasz

Pytasz czym sie tutaj jarac? Wszystkim. Wiesz, wszystko zalezy od oczekiwan, ale nie wyobrazam sobie jakie ty masz skoro jestes nastawiony sceptycznie do gry ktora potencjalnie zrewolucjonizuje rynek gier FPP (tak zreszta jak wszystkie tytuly ze stajni id Software).

A jezeli chodzi o rysunki koncepcyjne to wszystko co jest kolorowane aerografem bedzie przypominac Bisleya. Jest to bardzo charakterystyczna metoda kolorowania, skuteczna i o ile mi wiadomo - szeroko zapoczatkowana wlasnie przez Bisleya (Sąd nad Gotham - Mistrz!). Moze sie kojarzyc. Jestes wytlumaczony

A co do tekstu DamnDoga ("juz to widze 15 klatek ale brne przez las demonow!") to spiesze wytlumaczyc ze w D3 nie bedzie zadnych hord demonow (jak w poprzednich czesciach Dooma). Podobno na raz nie bedzie cie atakowalo wiecej niz maks kilka 'potworkow'. Beda za to posiadaly wypasione AI i beda ciezkie do ubicia. Podejrzewam ze takie wyjscie przyszlo z faktu ze gra ma byc 'do przestraszenia' a nie do biegania i strzelania do wszystkiego wokolo. No i powiedzmy sobie szczerze - pewnie komp by nie 'udzwignal' na raz za duzo potworkow na raz W kazdym razie mi sie takie rozwiazanie podoba zdecydowanie bardziej.

Old Post 24-05-2002 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

no wlasnie zobaczyl kilka statycznych obrazkow i juz nazeka ze takie gowno bedzie, a ja wlasnie obejzalem high res filmik i kopara odpadla mi znowu (po raz trzeci), a ztym lasem demonow to byla zart, wcale by mnie to nie bawilo wole mniej ale lepsiejszych dmonkow
z tego co dojzaelm na filmiku (i co mowil pan Carmack ) to krew bedzie chlustac tak realnie ze az bedziemy ocierac co chwila czolo widzialem jak ten potworek traca lapa tego lezacego grubasa a ten sie poruszyl jak prawdziwy trup! potem odgryzl kawalek miecha (co tez wywolalo wstrzasy denata) i trzymajac w paszczy podrzucil do gory, zlapal i polknal ! tagiego czegos jeszcze nie widzialem ! albo demon rzuca ognista kula, robi skok, przykuca, podbiega do nas (do ekranu) i wali jeszcze raz kulka w twarz i ekran sie przekrzywia !
na prawde warto zassac ten filmik, szkoda czasu na low res.

Old Post 24-05-2002 19:51
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Gierka zapowiada sie impressive . Widze inspiracje AvP , corridorsy i nawet ten moster ma jakas podwoojna gebe
Carmac sie podnica ze widac zyly u potworow no no , trza podrasowac sprzet niedlugo .
W sumie last monsterow moze byc calkiem fajny vide Serious S.
AI gosci bez glowy bylo proste : jak najszybciej do ciebie doleciec , BTW polecam gre na najtrudniejszym poziome : Serious bodajze , chyba tworcy gry nawet go nie testowali bo niektorych miejsc nie da sie fizycznie przejsc bez oberwania hehe

Ale tak to faktycznie widac ewolucje dooma .

Trash

Old Post 26-05-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

wszystkie screeny sa juz lokalnie na doom3.fpp.pl w galerii

Old Post 27-05-2002 08:54
slawek
.

Ejże, wcale się nie czepiam. Nie mogę się doczekać!
A to, ze nie ma czym się jarać dotyczyło przypuszczalnych wymagń sprzętowych, których większość z nas na razie nie spełnia.
Trudno zebym się wypowiadał autorytatywnie, kiedy nie oglądałem nawet filmiku

Old Post 28-05-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Ejże, wcale się nie czepiam. Nie mogę się doczekać!
A to, ze nie ma czym się jarać dotyczyło przypuszczalnych wymagń sprzętowych, których większość z nas na razie nie spełnia.
Trudno zebym się wypowiadał autorytatywnie, kiedy nie oglądałem nawet filmiku

Obejrzenie filmiku polecam ci goraco. I to nie tego w formacie QuickTime'a szeroko dostepnego (skaczacego w pieciu klatkach na sekunde) tylko zoptymalizowanego, ktory jest teraz dostepny w innym formacie i z normalna plynnoscia.
To dopiero sprawi ze nie bedziesz mogl sie doczekac
Nie pamietam teraz juz dokladnego adresu ale wiem ze plik nosi nazwe "DOOM_III_Legacy_high" wiec mozesz go poszukac na KaaZaa albo innym tego typu programie lub poszukac na stronkach tematycznych takich jak www.doom3.dk (ktora szczegolnie polecam) linka.
Zycze udanych lowow.

Old Post 28-05-2002 22:52
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Obejrzenie filmiku polecam ci goraco.

Dzisiaj po pracy podążę do c@fe zastosować się do polecenia

Old Post 29-05-2002 10:49
chimera
Elite (Fiend)

http://www.fasterfiles.com/Files/doomIII_gameplay.zip sciagajcie poki ID software tego nie znadjdzie

Old Post 29-05-2002 13:38
Andrzej
Dżedaj Master

QL zdjatka

Old Post 29-05-2002 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions