Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Logowanie na comunity :(((((((((
Co robić?!
You do not have permission to vote on this poll.
Powiesić sie.. 4 100.00%
Kupic (ZNOWU!) następną kopie gry? 0 0%
Reinstalować- ale co? 0 0%
Dać se spokuj z tribes 2 bo przez te community nigdy nie zagram... 0 0%
W sumie: 4 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Logowanie na comunity :(((((((((

Shazbot!
Pom wczroajszym spotkaniu forumowiczów nie moglem ani bronsfera obejrzeć, ani tymbardziej forum...

Dzisjaj próbowąłem kilka razy i też nic, ciągle mi wyskakuje UE, nie mogle ogladac newsów, maili, bronswer'a i całej reszty!
Założyłem serwek by przetestować pewną mape (ACC czy jakos tak- swietn mapka! ) i mi wyskakuje "IRC serwer conection failed" czy jakos tak, później spróbowąłem na "Blueyonder -Katabatic"
I trche pogralem i zsotałem zatakwany DWOMA Unhandled Expexion!

Argh!

Po restarcei kompa prrzymusowym spróbowałem zagrać w tribes 2 na jakimś serwerze ale po przejściu do zakładki "Join" znowu UE mi wyskoczył

Co robić?! Do jakiej zakladki nie wchopdze w comunitty to mi wyksakue "There was error procede your request, wat few moments and try again" ...

Shazbot! Reinstalka T2 to absolutna ostateczność...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-06-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

a ja juz od dawna niemialem zadnego UE
zastanow sie lepiej czy naprawde potrzebne sa Ci te wszystkie badziewne skrypty ktorych zapewne uzywasz

ja mam tylko scrollzoom i pilotmode. i te zabawki od yavora (hehe multi kill )

Old Post 25-06-2002 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Pack skryptów PJ, i bomber look czy jakoś tak- nic co moze się wiązac z comunity, co najwyżej notatnki do tektów na forum ))
Cała siec chyba padła bo nie mam też buddy listy
Zanczy się BM nie dziła bo comunity też , i wyszukiwanie serwerów z "kumplami" jest nie możliwe...

Sprawdź sam stell czy mozesz używać comuny

Old Post 25-06-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Wink

LUDZIE!! LUDZIE!! nie panikujcie, sierra cos robi na serwach, grac mozna normalnie (choc nie zawsze)... cierpliwosci za pare dni skoncza

Old Post 27-06-2002 12:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Re: Logowanie na comunity :(((((((((

Nie nie reinstalować !!!!!!!!! to minie, poprostu nasz T2 nie moga sie z serwerem dogada.... DLACZEGO w ankiecie nie ma opcji "PRZECZEKAC I NIE NARZEKAC :p"

Old Post 27-06-2002 12:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Simon Destroyer
Skilled (Knight)

Angry Re: Re: Logowanie na comunity :(((((((((

quote:
Napisane oryginalnie przez Icea
Nie nie reinstalować !!!!!!!!! to minie, poprostu nasz T2 nie moga sie z serwerem dogada.... DLACZEGO w ankiecie nie ma opcji "PRZECZEKAC I NIE NARZEKAC :p"

Ano właśnie powróciłem (nie pytajcie skąd) i jestem nieco zmartwiony gdyż nie mogę sięzalogować do gry :-(. Wczoraj trzy razy z rzędu wyskoczyło mi "Your internet connection may be having problems or the servers may be temporarily unavaiable. Error code:blebleble." Potem udało mi się zalogować ale problemy "requesting your..." wyskakiwały w każdym okienku. W końcu jakimś cudem udało się ściągnąć maile. Tak czy siak dzisiaj znowu mam problemy z logowaniem się do t2, a poniewż 'my internet connection' jest ok. to chyba coś z serwami Sierry. Mam nadzieje, że niedługo problem minie.

PS: pierwszy (chyba?) Polak na TheLadder (brawa w tle)!

Old Post 27-06-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Simon Destroyer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Simon Destroyer Znajdź więcej post'ów przez  Simon Destroyer Dodaj Simon Destroyer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Simon Destroyer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Talking

Dobr dobra, ale teraz w ogóle nie można do tirbes wejść
Pewnie , juz jnei ma w tym świecie miejsca na szczepy i plemiona

Old Post 27-06-2002 13:52
Simon Destroyer
Skilled (Knight)

Red face

Jednak nie tylko ja mam te problemy. I czekam na Tribes Fast Attack.

PS: tak dla jaj wejdzcie na strone www.strategic-alliance.org i spróbujcie wypełnić ankietę dla kandydata. Ciekaw jestem, po którym 'stepie' odpadniecie.

Old Post 27-06-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Simon Destroyer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Simon Destroyer Znajdź więcej post'ów przez  Simon Destroyer Dodaj Simon Destroyer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Simon Destroyer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Exclamation

Ja #@$@#$#$%#$%@#$% ludzie przestancie PANIKOWAĆ. NIC NIE USUNELI, WSZYSTKO BEDZIE DZIALAC - NIE SIJCIE PLOTEK !!!!!!!!!!!!!! BOSHE ALE PANIKAZE Z WAS !!!!!! MATKO - NIEDLUGO WSZYSTKO STANIE NA NOGI !!!!!! CIERPLIWOSCI !

Old Post 29-06-2002 15:54
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Talking

Sto procęt głosujących uważa że w takiej sytuacji powinnem sie powiesić

Old Post 29-06-2002 16:04
Icea
Guest

Widzisz PANIKA ZABIJA DDDDDDDDDDDDDD

Old Post 29-06-2002 18:51
bizonek
def

Ja miałem takie lagi w T2 że grać się nie dało. ;/
Teraz nie mam T2 na hdd.

Old Post 30-06-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Ech...człowieku!
Lagi nic nie mają do twojego tribesa!
Raczej wina sprzętu lub reszty oprogramowania..
No i taka sprawa że jeśli mówisz o comunity to przz jakiś czas w ogóle się nie ładowao i to nie był lag

Old Post 30-06-2002 13:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:35.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions