Akcja 1 !!! =]
No więc, nie wiem co to za mapa ( zapomniałem ). Wiem, że był to wieżowiec. Mój qmpel postanowił się ukryć i kazać się szukać. Dosyć długo to robiłem, ale znudziło mi się. Postanowiłem mu to powiedzieć. Wlazłem do jakiegoś pomieszczenia i stanąłem przy biurku, powstrzymałem się od pisania. Zauważyłem guzik, no którejś ze ścian. Nacisnąłem iii... Otworzyłem sejw, który był w tym pomieszczeniu. Hehe, wyskoczył na mnie z dewastatorem,
Ja miałem pistola. Warto zwrócić uwagę na to, że pokój zbyt duży nie był. Strzelał, a Ja skakałem od ściany do ściany. W końcu ammo zabrakło, zmarnowałem na nim parę magazynków i udało mi się go zabić. Miałem pancerza i HP po 100 - zostało mało, ale nie pamiętam ile.
Oczywiście w lepszych akcjach brałem udział, ale nic mi do głowy nie przychodzi...
Aaaa, mam !
,,Akcja" działa się na mojej ulubionej mapce Mansion.
Mój brat nawalał się z jakimś gościem na 2 piętrze, Ja byłem na dole. Patrzyłem i czekałem co się wydarzy. W pewnym momencie obaj skoczyli do fontanny, która znajdowała się niżej, postanowiłem wokorzystać moment. Wziąłem granaty i szybko zrobiłem z nich użytek. Fajosko flaki poleciały w górę.
Spodobała mi się to...
Albo w kinie na tej samej mapie.
Idę kanalizacją do kina, i patrzę, a tam napierducha 2 moich kolegów. Wtrąciłem się odrazu, ale nadal siedząc w kanalizacji, żeby mnie nie widzieli. Jednego pojechałem, w tedy wyskoczyłem i z tym drugim walczyłem, miał mało energii, więc walka długo nie trwała...
To na tyle, później więcej wymyślę... 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|