Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Duke > Akcje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlexPistol
Training (Enforcer)

Thumbs up Akcje

Sciagam se plika do Dukea i czytam archiwum foruma. I nagle widze se, ze Kazik kiedys napisal o topicu "akcje". Co wy na to zeby te akcje tu poopisywac? Wiecie, jakies fajne kosiary alienow??? Byloby spox!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2002 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlexPistol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlexPistol Znajdź więcej post'ów przez  AlexPistol Dodaj AlexPistol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlexPistol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Akcje

quote:
Napisane oryginalnie przez AlexPistol
Sciagam se plika do Dukea i czytam archiwum foruma. I nagle widze se, ze Kazik kiedys napisal o topicu "akcje". Co wy na to zeby te akcje tu poopisywac? Wiecie, jakies fajne kosiary alienow??? Byloby spox!

Podaj przykład

Old Post 08-06-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlexPistol
Training (Enforcer)

Wink przykład:

Gram sobie teraz w The Gejta (BDP Duke). W jednym levelu z miastem na planecie obcych byla sala, w ktorej byly 4 pietra polaczone schodami (dosc niskie). Dach byl wsparty na kolumnach (dla wtajemniczonych to level Into the City - 2 z 4 epizoda). Bylo tam chyba z 15 trooperow. Zrobilem sejwa przed drzwiami, wlazlem tam z CD Throwerem (bron zamiast Freezera, strzela odbijajacymi sie od scian plytkami - b. fajne) i ich fajnie wykosilem. Tak mi sie to spodobalo, ze jeszcze raz zaladowalem giere i zrobilem to samo z pomoca maszynoovy. Fajnie bylo!

Chodzi o to, żeby opisywac rozne coolowe i smieszne przygody z Dukea. Co wy na to???

Old Post 09-06-2002 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlexPistol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlexPistol Znajdź więcej post'ów przez  AlexPistol Dodaj AlexPistol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlexPistol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Ciekawy pomysł. Ja jestem ZA

Najciekawiej było podczas jednego z turniejów klanowych w Rzeszowie- graliśmy w półfinale- 2 na 2 i do 20 punków na HH. Tak się złożyło, że przegrywaliśmy 1 punktem 18 do 19 i marnie to wyglądło. Wyszedłem na plac i zwiąłem RPG. Jeden z przeciwników tak niefortunnie się ustawił w rogu placu (koło wejścia biletowego- nie wiem co tam robił, ale najwyraźniej mnie nie widział jeszcze), zaryzykowałem i wystraliłem 3 rakiety pod rząd (gość dalej kręcił się koło tego roku) pierwsza rakieta trafiła idealnie, a gość miał takiego pecha, że teleportowało go w tym samym czasie w to samo miejsce (w rogu placu), kiedy 2 rakiety były jeszcze w powietrzu- jedna trafiła i to wystarczyło Wygraliśmy mecz i taki fuks miałem jeszcze 2 razy tego dnia.

W tym samym dniu miałem też taki przypadek, ze jakims cudem zaciela mi sie myszka, bylo w ten sposob, ze jak skrecalem szybko w prawo to automatycznie zaczynala strzelac, a jak szybko w lewo to zgodnie z moimi ustawieniami- skakac Jako, ze prowadzilismy 7 punktami to postanowilem grac dalej. W pewnym momencie wszedlem do kina i ostro skrecilem w prawo, RPG wypalil prosto w drzwi, ktorymi wchodzil jeden z przeciwnikow do sali. Niestety pozniej nie mialem tyle szczescia bo punkt stracilem podczas wchodzenia w ekran w kinie kiedy RPG wystrzelil w sciane kolo ktorej sie poruszalem W tym meczu tyłki uratowal nam Gimbo ktory w bardzo ladnym stylu zakonczyl rozgrywke.
Myszka poszla od razu do kosza i w zamian dostalismy nowitkie myszki ergonomiczne- w tamtych czasach byl to szczyt techniki i mialy byc one udostepnione tylko do meczy finalowych do tej pory mam jedna z nich...

Old Post 09-06-2002 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlexPistol
Training (Enforcer)

Cool

Ooooo tak! Deathmatche tez milo sie wspomina. Dawno nie gralem (bedzie juz rok!!!), ale ciagle pamietam numery z metka uruchamiana za pomoca Ctrl i powiekszaniem sie przy pomocy sterydoow. Pamietam jeden deatchmatch na moja siostre: ja szedlem z shrinkerem, a ona z freezerem. To byla mapka Bank Roll (E3L2). Wybieglismy z dwoch stron na ulice i odrazu zaczelismy grzac. Skonczylo sie na tym, ze jednoczesnie ja ją zmniejszylem, a ona mnie zamrozila... Niestety, ja mialem tylko 1% zycia i mnie po odmrozeniu i powiekszeniu wykonczyla...

Old Post 09-06-2002 09:50
Kazik
Mystic

Talking Akcje !!! :D

W końcu ktoś sobie przypomniał !
Jak dostanę weny, to napiszę o jakiejś fajnej ,,akcji". Czekajcie...

Old Post 18-06-2002 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Thumbs up Akcja 1 !!! =]

No więc, nie wiem co to za mapa ( zapomniałem ). Wiem, że był to wieżowiec. Mój qmpel postanowił się ukryć i kazać się szukać. Dosyć długo to robiłem, ale znudziło mi się. Postanowiłem mu to powiedzieć. Wlazłem do jakiegoś pomieszczenia i stanąłem przy biurku, powstrzymałem się od pisania. Zauważyłem guzik, no którejś ze ścian. Nacisnąłem iii... Otworzyłem sejw, który był w tym pomieszczeniu. Hehe, wyskoczył na mnie z dewastatorem,
Ja miałem pistola. Warto zwrócić uwagę na to, że pokój zbyt duży nie był. Strzelał, a Ja skakałem od ściany do ściany. W końcu ammo zabrakło, zmarnowałem na nim parę magazynków i udało mi się go zabić. Miałem pancerza i HP po 100 - zostało mało, ale nie pamiętam ile.
Oczywiście w lepszych akcjach brałem udział, ale nic mi do głowy nie przychodzi...
Aaaa, mam !
,,Akcja" działa się na mojej ulubionej mapce Mansion.
Mój brat nawalał się z jakimś gościem na 2 piętrze, Ja byłem na dole. Patrzyłem i czekałem co się wydarzy. W pewnym momencie obaj skoczyli do fontanny, która znajdowała się niżej, postanowiłem wokorzystać moment. Wziąłem granaty i szybko zrobiłem z nich użytek. Fajosko flaki poleciały w górę.
Spodobała mi się to...
Albo w kinie na tej samej mapie.
Idę kanalizacją do kina, i patrzę, a tam napierducha 2 moich kolegów. Wtrąciłem się odrazu, ale nadal siedząc w kanalizacji, żeby mnie nie widzieli. Jednego pojechałem, w tedy wyskoczyłem i z tym drugim walczyłem, miał mało energii, więc walka długo nie trwała...
To na tyle, później więcej wymyślę...

Old Post 18-06-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlexPistol
Training (Enforcer)

Talking

Oto moja pechowa akcja z deathmatcha w mapce... chyba Rambo2, albo moze Rando2... Nie pamietam, mniejsza z tym. Byla tam taka dziura w podlodze, bardzo gleboka, ze sie lecialo i lecialo, a kazdy spadek = flaki w gorze i smierc. Zostalem zmniejszony. Uciekalem i wpadlem niechcacy do tej dziury. Ale nic mi sie nie stalo, bo bylem maly i mozna mnie bylo tylko zgniesc... Przezylem, ale nie mialem jet Packa i musialem popelnic samobojstwo :-(((( devastator w sciane). Ale i tak wygralem ;-)))))

Old Post 20-06-2002 16:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions