Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Spotkanie Ut graczy w białysmstoku...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Spotkanie Ut graczy w białysmstoku...

Dobra to zaczne opisywać...:
Godzina 11:49- odebranie gości z peronu, a w sqadzie przyjechali: demon, ucho (nanormalniejszy z nich wszystkich 0, papuga, anioł, adi, fatal i miejswoi gracze czyli: ja, jagged, optical, fragilis, dreadon3,pietras w supie było nas 12-nastu
Po odebraniu gości udaliśmy się przejść się po białysmstoku. Demon z aniołem i adim poszli odwiedzić chorą kumpelę do szpitala, a my w tym czasie czekając na nich poszliśmy do kawiarni "fama". Tam chłopaki walneli po browarku(niewszystcy). Po czasie czekania na nich gdzieś około godziny 13.30 papuga zadzwonił do demonka i jakoś sie zgadali u ustaliliśmy że pójdziemy my do kawiarni"sphinx" żeby coś tam przegryźć( hehe z kawiarni do kawiarni, pijaczki ). W kawiarni dołączyli do ans chłopaki..niebęde już wymieniał bo wiadomo o kogo chodzi.....a w tej kawiarence wszyscy się nażarliśmy, pogadaliśmy u poszliśmy potem znowu przejść się....poszliśmy pod fontanne(była to gdzieś godzina 15.15) tam sobie chłopaki schłodzili piwka, papuga wraz z ekipą odpoczęli( my też, ja). fatalny gościu wypił sobie browarka i ktoś jeszcze, ale dobrze niepamiętam, chyba był to jeszcze demonek z qmplami. Nieważne... . W tym czasie przyszły pod fontanne foczki i zaczęły coś śpieważ, chyba były to harcerki. Posłuchaliśmy ich pare minut, gdzieś 20 i udaliśmy sie do parku ( a przedtym 2 chłopaków pojechało do domu....byli to adi i anioł) oka gdzie posiedzieliśmy paredzieścia minut, porozmawialiśmy( nawet z rodzicami), a z takiej okazji niemógł stracić takiej okazji....i wypił z fatalem po browcu i znowu wpadli chłopacy na pomysł że pójdziemy do pabu....A tam znowu....browce browce browce...z tego co zliczyłem to demonek z 4-5 brwców wypił pijak ..... gracze nawet se zagrali w piłkarzyki....2 rundy......i potem zaczeło się tego czego nikt niechciał...odprowadziliśmy chłopaków na peron, porzegnaliśmy się..... no i tak wyszło że pociąg mieli o 20.12....pojechali. No ale dobre dla nas że został papużka u nas w Wasilkowie i tam mieliśmy iść na rzekę, .....ale fragilis z jaggedem i papużką mieli niezjawili się...... ahh
P.S. zapomniałem wpoście dodać że frajl odłączył od nas o godzinie gdzieś 16 i poszedł do roboty...
P.S.2. A teraz prosze was żebyście dali tutaj swoje relacje ze zjazdu

GrEaTEyE

Edytowane przez GrEaTEyE dnia 11-07-2002 o godz. 22:16

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-07-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Post <><><>

Chyba bez sensu bylo by przeklejenie twojego posta, no moze bym przynajmniej to stylistycxnzie poprawil i te ortografy no nic nikt nie jest dokosnaly, szczegolnie gr8 To co ? Podpisuje sie pod tym i juz?.

Eeeee zapomnialem dodac texu PaPuGi ktorego nei zapomne do konca zycia mianowicie: Ja mam taka wielka rure ........

O co mu chodziło ??"

Edytowane przez DEMON dnia 10-07-2002 o godz. 22:50

Old Post 10-07-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: <><><>

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Chyba bez sensu bylo by przeklejenie twojego posta, no moze bym przynajmniej to stylistycxnzie poprawil i te ortografy no nic nikt nie jest dokosnaly, szczegolnie gr8 To co ? Podpisuje sie pod tym i juz?.

Eeeee zapomnialem dodac texu PaPuGi ktorego nei zapomne do konca zycia mianowicie: Ja mam taka wielka rure ........

O co mu chodziło ??"

hhehehe wszscy co tam byli wiedzą o co chodzi on ma tak wielką rurę!
P.S. podpisz się
P.S.2 zachęcam innych ludzi do robienia takich spotkanek....
P.S.3 papuga ma wieelką rurę
P.S.4 moje orty niesą równe rurze papużki:

GrEaTEyE

Old Post 11-07-2002 03:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Cool fotki?

czekam na fotki panowie
moze pan PAPUGa pochwali sie serszemu gronu swoja "rura"
Mam nadzieje ze fotki beda wygladaly profesjonalnie bo ostatnie ze spotkania w bialym byly slabe i nic nie bylo na nich widac.

Old Post 11-07-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: fotki?

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
czekam na fotki panowie
Mam nadzieje ze fotki beda wygladaly profesjonalnie bo ostatnie ze spotkania w bialym byly slabe i nic nie bylo na nich widac.

fotki były robione przez dreadon3'a i mam nadzieję że będą dobre, profesjonalne. Papuga wątpie czy by pokazał: swoją wielką rurę publicznie. Jak siedzieliśmy w parku to poszedł z chłopakami na lody, jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziać oczywiście żartuję

GrEaTEyE

Old Post 11-07-2002 21:18
deen
Man of the Moon

Re: Re: fotki?

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

fotki były robione przez dreadon3'a i mam nadzieję że będą dobre, profesjonalne. Papuga wątpie czy by pokazał: swoją wielką rurę publicznie. Jak siedzieliśmy w parku to poszedł z chłopakami na lody, jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziać oczywiście żartuję

hm pradu w lodziarni braklo ? a moze pani sprzedajaca lody miala jakis wypadek, trzeba o tym porozmawiac z PAPUGą napewno cos wiecej wie na ten temat.

Old Post 11-07-2002 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: fotki?

quote:

hm pradu w lodziarni braklo ? a moze pani sprzedajaca lody miala jakis wypadek, trzeba o tym porozmawiac z PAPUGą napewno cos wiecej wie na ten temat.

no niewiem....poszło ich 5-6 po te lody to papuga miał robotę... z nimi stać, Niewiem czy papuga bedzie coś pamiętac, bo pamiętam go w stanie krytycznym, to zanczy on był w takim stanie......chłopak 3 dni niespał

GrEaTEyE

Old Post 11-07-2002 21:43
DreadOn3
Dread Killah of bR

quote:
czekam na fotki panowie

Ehh musze was zawiesc. Zdjecia beda 2. Czemu? To byla moja prywatna tasma wakacyjna i leniwosc grupy byla za duza zeby ustawic sie to czego kolwiek. Jedno zdjecie dotyczy fatala i jego osprzetu w "famie" A drugie to grupowe przed fontanna. Pro to one napewno nie beda Jak demon mowi pfffffff na koniec

Old Post 11-07-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

quote:

Papcio zafundowal nam lody a nie postawil. W skladzie lodziarzy byli: ucho (hh 1luv) pietras jagged ja czyli dreadone a nie dreadon3! no i sponsor czyli papuga

Old Post 11-07-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Wink hmmmm

no ta fajnie bylo. opisze z mojej perspektywy. w srode o godzinie 01:00 dowiedzielalem sie o mini zjeździe od dread, po dluzszej rozmowie z papugom(która ma TAKOM WIELKOM RURE!!!!)umowilismy sie na dworcu na 9.Na dworcu poznalem fatala(widzialem na zdjeciu), po czym przylazl papug i wyruszylismy w droge. Po drodze mial sie ktoś przysiąść ale papug nie chcial mi powiedziec kto. Okazalo sie ze to harry(demon) z 2 kolegami adim i aniolem. Mieliśmy plan by na miejscu nas nie poznali ale i tak w koncu poznali mnie,fatala i papuge a potem doszla 2 trojka.dalsze zdarzenia do momentu mojego i fatala odjazu opisal juz gr8 wiec nie bede ich opisywal(ale musze dodac ze z dreadem podziwialem atrakcje turystyczne bialego). Po odejsciu znajomych w swojom strone j, demon i fatal siedzielismy 1h na dworcu i gadalismy o ut i innych rzeczach a potem w drogeemon wysiadl u siebie a ja i fatal dojechalismy szczesliwie do w-wa. PODSUMOWANIE: fajnie bylo zwlaszcza ze nikogo nie znalem i sie obawialem troche ale bylo milo i zobaczylem te ich koslawe twarzei ciesze sie z wyjazdu oby wiecej takich!!!!!

Edytowane przez ucho-oko-itd dnia 11-07-2002 o godz. 23:12

Old Post 11-07-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe pilkarzyki

wlasnie w pilkarzyki to ja z Dreadem 2 razy wygralismy z opticalem i jaggedem

Old Post 11-07-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:)

a cio wy na to żeby powtóżyć takie spotkanko, gdzieś za 3 tygodnie, lub pod koniec sierpnia? mi pasuje, tylko może teraz wawka? ja się na to pisze.
P.S. a ja z Pietrasem wam gorąco kibicowaliśmy

GrEaTEyE

Old Post 11-07-2002 23:08
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: :)

quote:
a cio wy na to żeby powtóżyć takie spotkanko, gdzieś za 3 tygodnie, lub pod koniec sierpnia? mi pasuje, tylko może teraz wawka? ja się na to pisze.
P.S. a ja z Pietrasem wam gorąco kibicowaliśmy

no plan jest taki by zrobic zjazd w w-wa w 1 polowie serpnia

Old Post 11-07-2002 23:13
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd

no i super...ale bez nocki, bo na nocke cięrzej mi będzie przybyć Kawiarenka, bar coś w tym stylu, LoOz to 100%, ale powtarzam....nie kompy, nocka.
P.S. Takich spotkan długo nietrzeba planować, ale proszę jak sie zdecydujecie to niepiszcie mi tego na gg o 1 w nocy żebym przyjechał do wawy w ten sam dzień.
P.S.2. siuuuper

GrEaTEyE

Old Post 11-07-2002 23:23
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: <><><>

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Ja mam taka wielka rure ........

O co mu chodziło ??"

o Twoje pffff..... i trzymanie się za resztki płucek!!!

Old Post 12-07-2002 02:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
czekam na fotki panowie
moze pan PAPUGa pochwali sie serszemu gronu swoja "rura

fotki będą - aż jedna, gdy Dread ją zeskanuje i mi da - powieszę ją na webie

a rura - jak rura - duża i gruba, nie ma się czym chwalić - Ci co byli, wysłuchali mojego dokładnego sprostowania, nieobecnym powiem, że chodzi mi o 622megabitowe łącze.
A czego się domyślaliście świntuchy jedne...?

Old Post 12-07-2002 02:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziać oczywiście żartuję

była kolejka

Old Post 12-07-2002 02:09
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: fotki?

quote:

no niewiem....poszło ich 5-6 po te lody to papuga miał robotę... z nimi stać, Niewiem czy papuga bedzie coś pamiętac, bo pamiętam go w stanie krytycznym, to zanczy on był w takim stanie......chłopak 3 dni niespał

jakie tam 3 dni
jedyne coś koło 40godzin, bo po nocce pracy :/

Old Post 12-07-2002 02:10
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd

proszę liczyć na moje osobiste, uciążliwe (jak zwykle) uczestnictwo.

Old Post 12-07-2002 02:12
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Exclamation Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

Dzisiaj merlin poinformował mnie przez gg że przyjeżdża do białegosoku w poniedziałek wieczorem albo we wtorek z rana , więc we wtorek jest impreska

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 12-07-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Dzisiaj merlin poinformował mnie przez gg że przyjeżdża do białegosoku w poniedziałek wieczorem albo we wtorek z rana , więc we wtorek jest impreska

no dobra dobra ...ale teraz trzeba jakiś planik....i może troche krucej? a nie 9 godzin hehe

GrEaTEyE

Old Post 12-07-2002 22:11
Merlin
r3esurrected

Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

widze ze wiesci rozchodza sie bardzo szybko :>>>

ps przyjezdzam z qmplem qpcie ze 3 szklane damy
ps2 we wtorek wieczorem ognisko jak bedzie gdzie jak nie to nie wiem :/ (niech to ktos zorganizuje)
ps3 jak ktos ma namiot 2-3 osobowy to niech pozyczy nam na 2 dni zebysmy mieli gdzie spac :>>>

Old Post 12-07-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:

no dobra dobra ...ale teraz trzeba jakiś planik....i może troche krucej? a nie 9 godzin hehe

hehe ja wpadam na 2-3 dni wiec raczej nie krucej :>>>

Old Post 12-07-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

hehe ja wpadam na 2-3 dni wiec raczej nie krucej :>>>

hmm merlinku mam namiot, ale na 8 osób, ehhe ognisko może być, może u nas na żurawce? niewiesh o co chodzi, dlatego jest potrzebny planik....
P.S. odebrać mer ciebie z pociągaa?
P.S.2 a może samolotem przyjedziesz?
P.s.3(do pkt3) chodziło mi o samochód

GrEaTEyE

Old Post 13-07-2002 08:59
Vesta
Master (Spawn)

Angry Re: Spotkanie Ut graczy w białysmstoku...

No tak spotkanko sobie bylo a ja w tym czasie czekalam na Papuzke w domq z obiadkiem ale jak zwykle zostalam wystawiona do wiatru... wiem wiem nikt nie wiedzial ze juz bede w srode w domq... oczywiscie kto by chcial spotkac sie z glupia maskotka klanu no jasne ze nikt wiec co tu plakac nad rozlanym mlekiem.... Moze kiedys o mnie sobie przypomnicie i nastepnym razem zaprosicie takze i mnie ale o swoje upominac sie nie bede..... w koncu Rafal wiedzial ze Papi przyjezdza(no dobra ja tez wiedzialam bo mi to Rafalek kochany przez telefonik przekazal) i mialam zaplanowane pierwsze kilka dni na "wolnosci" Papi jeszcze raz sorki za rzeke ale za tydzien napewnoz Wami pojde obiecuje juz sie na mnie nie gniewaj...

Old Post 13-07-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:

hmm merlinku mam namiot, ale na 8 osób, ehhe:) ognisko może być, może u nas na żurawce? niewiesh o co chodzi, dlatego jest potrzebny planik....
P.S. odebrać mer ciebie z pociągaa?
P.S.2 a może samolotem przyjedziesz?
P.s.3(do pkt3) chodziło mi o samochód:D

gr8 bedzie nas tam troche osob wiec napewno nie za duzy :PPP

ps obiecujemy nie zazygac :)))

Old Post 13-07-2002 12:31
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:

gr8 bedzie nas tam troche osob wiec napewno nie za duzy PP

ps obiecujemy nie zazygac ))

oks tylko dogadam sie z rodzicami.....heehe a gdzie chcecie nocować?

GrEaTEyE

Old Post 13-07-2002 13:06
Merlin
r3esurrected

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:

oks tylko dogadam sie z rodzicami.....heehe a gdzie chcecie nocować?

no wlasnie po to nam ten namiot :>>>
i przyjade na 95% w poniedzialek ale nie wiem dokladnie o ktorej...
jak macie komorki to mi dajcie jak cos to poinformuje o ktorej mnie odebrac :>

ps.: poniewaz boje sie drechow i dreada :>>> przyjezdzam z qmplem

Old Post 13-07-2002 17:58
Pietra$
Guest

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego

quote:

ps.: poniewaz boje sie drechow i dreada :>>> przyjezdzam z qmplem

O kurde ludzie niemozliwe ja napisalem swoj pierwszy post= czy tam jak to sie zwie... a chcialem napisac ze merlin nie masz sie czego obawiac zgread wyjechal-- no ale mam dla ciebie zla wiadomosc ja zostalem a ito na tyle nie bede sie rozpisywal ale nie wiem czy bede na pewno bo moze gdzies wyjade/ a wiec merlinnie kupuj biletu do ostatniej godziny
hmm. jak to wstawic teraz o to bedzie problem:>>>
dolaczam zdjecie napakowanego dreadone i oczywiscie moje--no i oczywiscie ja jestem jeszcze bardziej przypakowany--- tam sa podpisane.... zebyscie zobaczyli z kim gadacie wogule .. znaczy to jest zdjecie sprzed trzech lat to teraz troche sie zmienilem

Old Post 13-07-2002 19:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

quote:
Napisane oryginalnie przez DreadOn3

Jak demon mowi pfffffff na koniec

Odwal sie od mojego Pffff. Bylem wykonczony jazda pociągiem w towarzystwie PaPuGi i ten skwar az ciezko sie oddychało i z tad te pfff . W rzeczywistosci tak nie robie. A zreszta te pff jest bardzo sexowne

Old Post 13-07-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:34.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions