Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LuCyFeR
Training (Enforcer)

Exclamation Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

Tyle bylo planow dotyczacych owego zjazdu w Wafce (lub Kraku) a teraz widze ze jakos sprawa ucichla.Dzisiaj czytam newsa co do planow zjazdu w Bialymstoku.Zdecydujmy sie wreszcie co z tym fantem zrobic!!!Wiem ze gracze mieszkajacy w Kraku niebardzo beda chcieli przybyc do stolicy i na odwrot.A taki zjazd napewno zintegrowalby polska scene ut.A chyba najwyzsza pora podjac jakies dzialania bo wakacje trwaja i warto to jak najlepiej wykorzystac.Poza tym wielu graczy zmieniloby poglady o innych graczach na ktorych krzywo spogladali na serverach,czepiali sie itd.Mysle ze byloby to optymistycznym akcentem,a malo tego z dobrym skutkiem dla naszej sceny.Dlatego wiec prosze Was o komentarze co o tym myslicie i jak widzi Wam sie caly ten planowany od dawna zjazd. Pozdrowienia dla calej sceny ut!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-07-2002 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuCyFeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuCyFeR Znajdź więcej post'ów przez  LuCyFeR Dodaj LuCyFeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuCyFeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez LuCyFeR
Pozdrowienia dla calej sceny ut!!!

Gdzies Ty sie chlopie podzieala tyle czasu?
Lucyfer- pamietam Cie z nocki UT - potem nagle zniknales, teraz patrze - 1-y post...
co sie stalo?

Old Post 02-07-2002 04:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuCyFeR
Training (Enforcer)

Smile Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[B]

Drogi PAPUGo:).Byc moze jakos tam mogles mnie zpamietac z serverow,ale na zadnej nocce ut jeszcze mnie nie bylo:).Musiales mnie pomylic z kim innym:D.Ale w kazdym razie thx za pamiec.Fakt mialem przerwe,ale to bylo ok.(lub nieco ponad)2 tyg.Tyle z mojej strony q woli wyjasnienia:).Jeszcze raz pozdrawiam cala polska scene ut !!!

Old Post 02-07-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuCyFeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuCyFeR Znajdź więcej post'ów przez  LuCyFeR Dodaj LuCyFeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuCyFeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

6-ty Lipca

Zrobcie zlot 6-tego lipca (sobota) to chetnie zjawie sie :)

Od 10 lipca do wrzesnia mnie w Polsce nie budziet...

Old Post 02-07-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

Kłamca

jeszcze może chcesz nam wmówić że do Londynu jedziesz i pewnie do września Cię nie będzie.
Ale z Ciebie żartowniś.

Old Post 02-07-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez LuCyFeR
[B]

Drogi PAPUGo.Byc moze jakos tam mogles mnie zpamietac z serverow,ale na zadnej nocce ut jeszcze mnie nie bylo.Musiales mnie pomylic z kim innym.

hmmm? to nie Ty?

http://kill.it.pl/fotki/

Old Post 02-07-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuCyFeR
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

[B]

Hehe.No co Ty.To nie ja,ale zeby niebyc posadzonym o plagiat napisze w tym miejscu ze nawet niewiedzialem ze jast jeszcze ktos o takim nicku.Wiec zaszla pomylka hihi.)))

Old Post 02-07-2002 21:23
gniazdo
Gołe Baby

Talking Lucek my men

ja bardzo za warszawką bo z niej jestem. Tak jak lucek, kmb, papug, merlin .......... itd. Jestem za tylko nie każdy termin bo robię i nie zawsze mogę

Old Post 03-07-2002 02:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Lucek my men

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
ja bardzo za warszawką bo z niej jestem. Tak jak lucek, kmb, papug, merlin .......... itd. Jestem za tylko nie każdy termin bo robię i nie zawsze mogę

Nom fajny zajzdzik, ja tesh chce, pasuje wawa ale, opiekuna trzeba bo mama nie pusci np [jagged] no wlasnie jagged wyjerzdza 14 lipca na 2 TYGODNIE ... wiem pojade z tata on lubie piwko [a bedzie??] hyhy

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 03-07-2002 07:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Gdzies Ty sie chlopie podzieala tyle czasu?
Lucyfer- pamietam Cie z nocki UT - potem nagle zniknales, teraz patrze - 1-y post...
co sie stalo?

PAPUGa, ten lucyfer grał w dT, potem dT się rozpadło i nie widziałem go więcej ... ale trzeba powiedzeć że nieźle gra

Old Post 03-07-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuCyFeR
Training (Enforcer)

Talking Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

Heh.Thx Blood

Old Post 04-07-2002 15:24
capone
+SG+SkUbAnY

Talking zjazdy

zjazdy to ja mialem jak widzialem fotki z waszego zjazdu
a tak poza tym to jak dla mnie to to glupie troche zeby np. ktos smigal przez cala polske zeby usiasc przy kompie i zagrac jezeli moze to samo zrobic w domu a zeby przykolendowac to nie trzeba robic zadnych zjazdow dobra co tam bede sie rozpisywal

Old Post 05-07-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: zjazdy

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
zjazdy to ja mialem jak widzialem fotki z waszego zjazdu
a tak poza tym to jak dla mnie to to glupie troche zeby np. ktos smigal przez cala polske zeby usiasc przy kompie i zagrac jezeli moze to samo zrobic w domu a zeby przykolendowac to nie trzeba robic zadnych zjazdow dobra co tam bede sie rozpisywal

no niewiem skubany, ja chciałbym wiedzieć z kim rozmawiam przez neta... chcem poznać ludzi jacy są, normalni czy nie, dla mnie to ważne, a jak ty tak chcesz to twoja sprawa

GrEaTEyE

Old Post 05-07-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

yoo

Ja do Wafki na zjazd bym z checia wpadl, tylko powiedzcie kiedy

Old Post 06-07-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions