Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Anybody?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Question Anybody?

Witam moi mili.
Czy ktos z Was gra jeszcze w cos procz UT?
To taka moja mala ankieta ktorej wyniki mi sie w sumie przydadza

Ja ostatnio tne na zmiane q Q3, pare razy w UT pyknalem, oczywiscie pod fake nickiem :>, w HOMM4 i probowalem nawet w CSa...
Polecam sprobowac byc aktywnym w paru gierkach, wtedy mamy zupelnie inny humor i nastawienie wchodzac na dany server, danej gry. Nie czuc takiej monotonnosci i wkurzenia.

btw, pare osob pytalo sie co to za projekt przygotowuje. A wiec to "cos" ruszy w wakacje, jest solidnie i starannie przygotowywane.

Jednak pod adresem esports.prv.pl jest strona reklamowa, na ktorej wszystko jest szczegolowo rozpisane Have fun

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

A wiec..

Ostatnio gralem w jedi knight 2, ktora jest co najmniej dobra jak 1 czesc, po necie se torche popykalem ale sp jeszcze gralem do nie dawna. Teraz czuje pewna pustke bo gra po necie jest strasznie frustrujaca, ale fuck it. A co do eFish to ciekawy projekt musze przyznac i trzeba napisac keep up the good work sxl

Old Post 07-04-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

w co grywam? ano przede wszytkim ut (probuje doprowadzic siebie do dawnej formy ) czasami q3 (cwicze trafianie z rl w locie ) ale tylko czyste baseq3 zadne tam cpma czy inny shit
pogrywam tez w hitmana (ah ten klimacik) i na pleju (sb rox)
aha eFish - ambitna sprawa - GL

\/

Old Post 07-04-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

No pewnie !
W Planescape Torment, w Red Faction, w Myth 2 i 3, w Baldursy itp.
Chociaż od kiedy mam dostęp do sieci, to praca, WWW i UT zajmują mój czas w 200%.
Przymierzam się do kupna takiego packa z Half Lifem (niebieskie pudełko z kubkiem), jest tam cd keY ;)

PS.Nie wiem jak mogłem zapomnieć, oczywiście gram też w Fallouty, wszystkie trzy na zmianę.
PS.Ten projekt wygląda intrygująco, powodzenia :)

Old Post 07-04-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

UT , kiedys cpma , a zamierzam pograc w heroesIV

Old Post 08-04-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehe

lubie pograć w thps3,rulez giera!!!, Empire Earth, r6 rogue spear, black thorn, homm4

GrEaTEyE

Old Post 08-04-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Arrow Cs sie przydaje

Witam po przerwie chcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie ale szpan co przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre

Old Post 08-04-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Cs sie przydaje

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
Witam po przerwie chcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie ale szpan co przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre

heh mnie to poduczyła gierka o nazwie: "kłejk trzy arena" rail i wogle to jest dopiero gra do trenowaniu celności i sprytu

GrEaTEyE

Old Post 08-04-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Jezeli tylko znajde solidnych redaktorow to na eFish bedzie sekcja urban terror...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-04-2002 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Anybody?

no wiec ja gram (czasami) w Cywilizacje z kumplami z pracy, po LANie. taka rozgrywka trwa dwa,tygodnie, miesiac

w domku ostani byl chyba MaxPayne..., a jeszcze Wiggles.
Stronghold, prawda. i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza

Old Post 25-04-2002 04:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza

e tam, niewarto

\/

Old Post 25-04-2002 04:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

e tam, niewarto

widziales? grales? no to jestes madry.
a ja - nie. dlatego poszukuje.... :/

Old Post 25-04-2002 05:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

widziec - widzialem (w kaffe), ale nigdy nieudalo mi sie go uruchomic, moze jestem tepak pozatym mam pewna dziwna dolegliwosc, jak gram w inne fps niz q3 i pochodne to po pewnym czasie zaczyna mi sie krecic w glowie, dlatego nigdy nie przeszedlem do konca m.in. blood2, hl, deus ex, unreal, itp...

\/

Old Post 25-04-2002 06:25
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
dlatego nigdy nie przeszedlem do konca m.in. blood2, hl, deus ex, unreal, itp...

o to to
HL - pare razy zaliczylem, Deus Ex - to chyba kazdy przechodzil na kilka sposobow, Unreal mniam mniam.

Old Post 25-04-2002 06:38
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Re: Re: Kum: Kum: Bec: Body?

Ja narazie nie mam kompa niestety ( chyba w szkole tylko )
Ale ogoolnie lubie Call to power 2, Heroes 4 ( jeszcze nie gralem ale juz to lubie), CPMA i klasyke - Need for Speed 3
To by chyba bylo na tyle
Pozdrawiam

Old Post 25-04-2002 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

A ja jestem nałogowcem i gram tylko w ut żadko sie zdaża w coś innego inne gry dlamnie sie szybo nudzą .jak zainstaluje jakąś nową gierkę to pogram w nią dzień może 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 25-04-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
A ja jestem nałogowcem i gram tylko w ut żadko sie zdaża w coś innego inne gry dlamnie sie szybo nudzą .jak zainstaluje jakąś nową gierkę to pogram w nią dzień może 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba

optical dla siostrzczekopti wie o co biega ach te łyliamy

GrEaTEyE

Old Post 26-04-2002 22:25
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

optical dla siostrzczekopti wie o co biega ach te łyliamy

weś mi o nich nie wspominaj bo na samą myśl o nich żygać mi sie chce

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-04-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

weś mi o nich nie wspominaj bo na samą myśl o nich żygać mi sie chce

siostry maja to do siebie, ze sa niezwykle atrakcyjne dla KOLEGOW braci, a dla swoich braci sa niezwyklym problemem, prawda QC?

Old Post 28-04-2002 19:16
quietc
UT VIRGIN

Re: siostry :)

quote:

siostry maja to do siebie, ze sa niezwykle atrakcyjne dla KOLEGOW braci, a dla swoich braci sa niezwyklym problemem, prawda QC?

moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>

Old Post 30-04-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>

a to niedobra, no! jak tak mozna, no!
hm, chyba potrzebuje ... hm, chyba sie zagalopowalem
wiecej szczegolow - na GG

Old Post 30-04-2002 22:36
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

;)

prosze wygląd twojej siostry opisać dość szczegółowo bo moja siostra też mi niechce obiadq robić hehe w sumie blondynki mają duzo wspólnego z sobą....ach te koobiety

GrEaTEyE

Old Post 01-05-2002 22:07
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

I co ? Podarowałeś jej to ? Ojj myślałem że jesteś mężczyzną ...

Old Post 02-05-2002 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

I co ? Podarowałeś jej to ? Ojj myślałem że jesteś mężczyzną ...

Jak można myśleć jak się wie prawde??my wiemy wiemy QC nam nigdzie nieucieknie
P.S Robie z kumplem nową zajebistą stronke Potwór Klozetowy- to tematyka stronki hehe zbieramy zdjęcia quietc chętny?[joke]

GrEaTEyE

Old Post 02-05-2002 11:12
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

A ja na to że CS jest też bardzo ql tylko po jakiego ch..a oni ten sklep wprowadzili? to chyba największa blokada dla mnie przed CSem

Old Post 08-05-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

A ja na to że CS jest też bardzo ql tylko po jakiego ch..a oni ten sklep wprowadzili?

sklep? jaki sklep? o czym ty mowisz?

Old Post 11-05-2002 01:33
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

sklep? jaki sklep? o czym ty mowisz?

sklep, czyli kupowanie broni w CS'ie, chodzi tutaj o to że w CS'ie zaduzo ninarus***esz, bo masz lipowate bronie, a w UT odrazu lecisz rushować

GrEaTEyE

Old Post 07-06-2002 11:16
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
prosze wygląd twojej siostry opisać dość szczegółowo bo moja siostra też mi niechce obiadq robić hehe w sumie blondynki mają duzo wspólnego z sobą....ach te koobiety

Poczekaj az to vesta przeczyta...

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 07-06-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

nie ma obaw - ostatnio Fragilis sie zrobił strasznie zaborczy na net - więc przeczyta to nieprędko.

Old Post 08-06-2002 05:45
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

M.G a tu o veste chodziło......ups...... no to ide schron zrobić na bluzgi, papa spiesze sie
PoZdRoOfKa

GrEaTEyE

Old Post 08-06-2002 09:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:36.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions