Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Pierwsza transmisja WolfTV w Polsce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Pierwsza transmisja WolfTV w Polsce

Dzisiaj nastała wiekopomna chwila

Transmitowaliśmy mecz Fuzz vs IC w lidze D-day.

Było OK, trochę niedokonfigowałem serwer i 3 razy padł . Oglądało nas jednocześnie 50 osób, co jak na polskę, zero reklamy, start na ostatnią chwilę, itp. było moim zdaniem sukcesem. Będzie tylko lepiej.

Ale pod jednym warunkiem. Musimy dostawać informację o datach i hasłach na mecze. Do wszystkich klanów: jeśli chcecie żeby mecz był w WolfTV, prześlijcie jego datę, i najlepiej pass (ew. na Ircu #hive.pl przed meczem) na mail [email protected].

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-09-2002 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

OK

Skąd można zassać demka ? Bo logiczne że nie mogłem oglądać tego meczu bo lamiłem podczas niego. Mam nadzieję że camera-man będzie lepszy niż na niektórych meczach Qcon2002 . Słyszałem że Frytka robi za kamerą ? Moze jakiś dział na forum z komentarzami odnośnie meczy ? Wszystkie zjeby pod naszym adresem chętnie wysłuchamy

Old Post 10-09-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Demka na pewno będą na hive.pl, ale to chwilke zajmie, (zresztą wiesz o tym dobrze ), a tak szukaj po ludziach, Nikramo ma od nas, niech ci gdzies wrzuci.

Old Post 10-09-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

WolfTV to rzecz zajebista i ciesze sie ze az tyle osob to ogladalo.
Ah chcialbym widziec komentarze . Bo wkoncu ogladamy ludzi z ktorymi sie znamy i z ktorymi na codzien gramy na serwach.

Hitem na pewno bedzie transmisja z finalow D-Day.
Moznaby to roztrabic nie tylko w swiatku wolfowym ale takze w mediach, a radio z Mit0sem w roli komentatora tez by bylo cool .

Old Post 11-09-2002 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

spoko .. wszystko sie da zalatwic
#1 mit0s na finalach to podejrzewam ze raczej grac bedzie a nie komentowac <informacja niepotwierdzona ;>
#2 jesli chodzi o wolfTV to postaram sie postawic w eloko, na ich serverach master-server do TV, tak jak bylo na qcon
do niego sie podepnie powiedzmy biaserv/ic/tvk/byry i co tam sie znajdzie, zeby ludzie ktorzy beda nieobecni na miejscu mogli tez popatrzec

a na miejscu ... jeszcze nie jest dokladnie okreslone ale ja tak to widze i zobaczymy na ile sie uda toto zalatwic
w pubie obok (lokomotywa) bedzie rzutnik+mocny komp ktory bedzie spectowal po ludzikach
jednoczesnie bedzie pierwszy camermanem na wolftv
kolejny to prawdopodobnie na oddzielnym kompie (a moze i na drugim rzutniku) komentator radiowy
prawdopodobnie beda jeszcze dwa widoki - sedziowie

nie wiem jeszcze jak z widownia
raz - mozna all posadzic w lokomotywie (chodz jak przyjedzie ze 3fury ludzi to moze byc ciasno) ale za to chcialbym tam upchnac 2 rzutniki i komentarze live i to samo szlo by w "eter" wolftv/shoutcast
mozna by 3 rzutnik tak jak ostatnio byl w eloko samym, i ludzi przed i troche w srodku, ale raz ... graczy troche deprymuja komentarze (Czasem dosc niewybredne...), dwa robi sie ciasno a finalisci jakis komfort miec powinni nie?
no i trzecia rzecz ...
teoretycznie przed loko, w koncu all widac i wogole kewl, i 7fur ludzi sie miesci
ale to o ile sie nei myle bedzie srodek zimy :/
ie. jakis grudzien czy cos
ehh ... zobaczy sie jeszcze
jakby ktos mial gienialne pomysly to zapraszam )

pozdrawiam

ps.
jakby ktos nie wiedzial to jedna fura ludzi przeklada sie na
ok. 10osob+lepshe polowy tych osob+zapas %% w postaci min. polzgrzewkizywcaperuepek

Old Post 11-09-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Oferma , good ideas! Mysle ze w takiej formie ( a moze i nawet z wiekszym rozmachem) takie finały to będzie uczta (nie tylko beerowa) dla real fans of RTCW. Podejrzewam ze zainteresowanie (obym wykrakał) będzie tak duże że trzeba by pomyśleć o większym lokalu (hehe najlepiej spory pub podpiety do inetu ) ale nie mam na razie koncepcji na takie miejsce .

PS.
"... w tym roku finały polisch RTCW Leage odbyły się w Warszawie, transmisja była bezpośrednio prowadzona na 2 telebimach pod Pałacem Kultury gdzie rzesze fanów Wolfensteina i nie tylko podziwiali akcje w wykonaniu najlepszych polskiej sceny rtcw..."

Science Fiction?
or make the fiction come true...?

Old Post 11-09-2002 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

hm ..
tegez
nie wiem czy wiesz berti ale wlasnie lokomotywa jest takim pubem
wpadasz tam
zamawiasz piwo/drinka/cokolwiek
wyciagasz notebooka, a pod stolem masz gniazdko ethernetowe
i radosnie sobie surfujesz =]
of corz free (w sensie dopoki zamawiasz to siedzisz

wiec spoko looz - nawet w polsce cooda sie zdarzaja

a co do tego telebeama na pajacu to sorry ... badzmy reaslistami

jeszcze musze z nonem dogadac jak wyglda sprawa sponsoringu medialnego (gdzie mamy cdaction) bo jak cos to moze i wyborcza bym sciagnal, a konkretniej dzial internet
moze jakis livecam, moze wywiady etc.
ale narazie to plany, kombinacje&stuff
a co wyjdzie sie okarze ... bedziemy sie starac of corz

Old Post 11-09-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no wrescie, długo czekałem na to a teraz będe mógł ogladać polskie klany w wolftv szkoda że wczoraj mi wolf niedziałał i niemogłem oglądać a kiedy zrobiłem to skończyli grać

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 11-09-2002 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

Co do genialnych pomyslow:
Mozna by zlikwidowac na okres finalow pare dobrych servow na fast laczach i podpiac pod nie wolftv i radio. Co to daje: mogli by wszyscy ogladac i sluchac bez wiekszych lagow i przystankow a to daje dobra wizje tego co sie dzieje. Po naglosnieniu w takim cd- action ze wolf ma tv i radio oraz po podaniu namiarow na obamysle ze nie tylko pl scena wolfa by ogladala wolv tv ale rowniez wszyscy z dostepem do sieci (chociazby zeby wiedziec jak to wyglada) a to znowu moze przysporzyc nowych graczy. Licze ze nie zamieszalem a jeszcze jedno komentator moglby (powinien) byc na miejscu zdarzenia co by po meczu przeprowadzil wywiad () i widzial wszystko co sie dzieje (to duzo adje moim skromnym zdaniem)

Old Post 11-09-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Bols
Juz nie C4 :[

Udalo mi sie zobaczyc wiekszosc meczu i musze powiedziec ze widowisko bylo swietne WolfTV moze sie przyczynic do znacznego rozwoju PL sceny wolfa. Wiadomo ze kazdy gracz ktory bedzie wystepowal w wolfTV bedzie sie dodatkowo "spinal" przed publika =] Cale klany beda powazniej podchodzic do takich meczow, ktorych widzami moga byc czesto newbes.
Wysoki poziom gry i duza widowiskowosc zaowocuje zapewne sporym przyplywem nowych fanow RTCW.

Old Post 11-09-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Bols Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Bols Znajdź więcej post'ów przez  C4|Bols Dodaj C4|Bols do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Bols prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]Daniel
Training (Enforcer)

hyhyhyhy, spinac to moze sie i beda, ja sie trzeslem jak galareta
To jednak spora presja wiedziec ze obserwuje cie kilkadziesiat osob i komentuje
No ale pierwsze lody zostale przelamane, teraz czekam na mecze, ktore ja bede sobie mogl obejrzec

Old Post 11-09-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]Daniel Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]Daniel Dodaj [=||=]Daniel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]Daniel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]Daniel
No ale pierwsze lody zostale przelamane, teraz czekam na mecze, ktore ja bede sobie mogl obejrzec

Cos o tym wiem bo widzialem jak gral moj brat (Pio). delikatnie mowiac nie rozegral mezu zycia i mysle ze wolftv byl w jakims stopniu za to odpowiedzialeny.

Old Post 11-09-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Dopiero dzisiaj wrocilem do sieci, a tu taka wiadomosc! Fantastyczna sprawa! Big THX dla ludzi "odpowiedzialnych" za pomysl i jego realizacje, mam nadzieje, ze bedzie sie to rozwijac w dobrym kierunku. Jak widze zabrala sie za to ekipa hive.pl (a wiec DX`a i kag`a), gratuluje mocnego wejscia, cos takiego tej scenie bylo bardzo potrzebne.
pozdrawiam

Old Post 11-09-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Talking

MI się podobało bardzo.Szkoda tylko ze troche pozno sie skaponąłem że leci meczyk Jeszcze popcorn i bedzie Git

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 11-09-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
^poeta^
Skilled (Knight)

Talking HEHE

Doktor to nie ty sie kapneles ja Ci powiedzialem

Old Post 11-09-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ^poeta^ Znajdź więcej post'ów przez  ^poeta^ Dodaj ^poeta^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ^poeta^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

quote:
Napisane oryginalnie przez DOKTOR
MI się podobało bardzo.Szkoda tylko ze troche pozno sie skaponąłem że leci meczyk Jeszcze popcorn i bedzie Git

Hive.pl Popcorn, robiony własnoręcznie przez DXa (ja soliłem), po 10 zł paczka, wkrótce www z formularzem zamówienia

P.S. Honorujemy karty płatnicze

Old Post 12-09-2002 07:34
ProspeR
Warrior (Scrag)

Komentarze nawroconych
http://sunshine.hti.pl/~hive/board/viewtopic.php?t=123

Old Post 12-09-2002 10:46
[Enigma] Qrczak
Guest

Wink

Faktycznie meczyk byl super - coz za emocje i jeszcze te komentarze, jak tak dalej pojdzie to nie bede gral tylko ogladal. (zarcik ). Ale wartoby upowszechnic tego typu relacje z meczow
Pomysl su[er - i tylko trzeba teraz nasladowcow
Pozdro

Old Post 12-09-2002 12:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DRY
Training (Enforcer)

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]Daniel

Kurde jak pomysle co mnie i moja ekipe z MW czeka w meczu z KMH to to juz mam delirke.Chyba sie napram przed meczem bo strzykawka w rannego nie trafie A juz o celowaniu do wroga to mozna zapomniec. Trzeba by miec stalowe nerwy , albo wogole najlepiej ich nie miec He He ale moze w koncu mecz sie odbedzie do konca bez przeszkod.
Hive TV to rewlacja roku w RTCW. Obejrzalem wlasnie mecz FUZZ v POISON. Emocje do konca. No prawie. Zeby sedzia nie podal wyniku przed czasem....
Gratulacje dla obu zespolow.
GG.
Bardzo ekscytujace widowisko.

Old Post 12-09-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DRY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DRY Znajdź więcej post'ów przez  DRY Dodaj DRY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DRY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Bols
Juz nie C4 :[

Swietny mecz ale smutne ze jednym z glownych aktorow widowiska byl lag :/ Moze juz niedlugo doczekamy sie servow ktore beda staly nietylko na wypasionym laczu ale rowniez na wypas sprzecie...

Old Post 12-09-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Bols Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Bols Znajdź więcej post'ów przez  C4|Bols Dodaj C4|Bols do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Bols prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Jeśli ktoś ma jeszcze problemy zapraszam do tego posta:

http://board.hive.pl/viewtopic.php?p=1792

P.S. to wcale nie kryptoreklama, tylko oszczędność miejsca na serwerach

Old Post 17-09-2002 09:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions