Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > kupie podkladke everglide
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

kupie podkladke everglide

mam pytanie - nie orientujecie sie panowie gdzie w Polsce moge kupic podkladke everglide, slyszalem ze tylko serwis everglide.de prowadzi szprzedaz wysylkowa i tylko u nich przez net mozna ja zakupic... czy to prawda?
a moze ktos z Was ma taka do sprzedania - kupie za 100 PLN
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-09-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil marlow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do marlow Znajdź więcej post'ów przez  marlow Dodaj marlow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać marlow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

nie wiem o ktora ci biega ale ta jest w miare tania moge ci opylic

Old Post 29-09-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Q

czemu chcesz sprzedać taką super podkładkę?
bardzo dobrze się na niej gra, choć jak samo logo wskazuje nie nadaje się do cs'a

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 30-09-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

co ty takiej podkladki to nawet bozi nie opyle za zycie wieczne... chyba ze dasz wyzszą cene

Old Post 30-09-2002 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
co ty takiej podkladki to nawet bozi nie opyle za zycie wieczne... chyba ze dasz wyzszą cene

Nie dam bo nie potrzebne mi dwie takie same podkładki

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 30-09-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

buh!.
widzialem w sklepie za 20euro tego everglide, no i powiem ze spodziewalem sie zupelnie czegos innego :o
ten super proplayerski mousepad, przecierz to poprostu kawal podziurkowanego plastiku z mlodziezowym nadrukiem i niby na tym czyms mysza tak wspaniale jezdzi...?

jeez wrzuccie sobie plastikowa tace do mikrofalowki i odbijcie forme no albo kupcie empikowe szmacianki za 5zl

Old Post 30-09-2002 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

za 2 zl

za 5 to juz mozna pro szmacianke na gieldzie w wawie dostac

Old Post 30-09-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
buh!.
widzialem w sklepie za 20euro tego everglide, no i powiem ze spodziewalem sie zupelnie czegos innego :o
ten super proplayerski mousepad, przecierz to poprostu kawal podziurkowanego plastiku z mlodziezowym nadrukiem i niby na tym czyms mysza tak wspaniale jezdzi...?

jeez wrzuccie sobie plastikowa tace do mikrofalowki i odbijcie forme no albo kupcie empikowe szmacianki za 5zl

Też byłem w małym szoku jak ją pierwszy raz na żywca zobaczyłem. Tyle, że ja ją mam za free

Old Post 30-09-2002 21:42
weirdo
kontemplator bytu

lipa. ja wole jezdzic po golym biurku :>

Old Post 30-09-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

quote:

bywasz czasami na gg bo cos nie moge cie zlapac a chce pogadac o sfinalizowaniu tranzakcji

Old Post 01-10-2002 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil marlow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do marlow Znajdź więcej post'ów przez  marlow Dodaj marlow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać marlow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

empikowe szmacianki rulz

Old Post 01-10-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dokladnie... probowalam juz roznych podkladek i szmacianki sa po prostu najlepsze

Do tego taka szmacianka z empiku kosztyje 1.99pln wiec marzenie po prostu Mozna wymieniac nawet co dwa tygodnie jesli sie zjedzie

Old Post 01-10-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
empikowe szmacianki rulz

Nie wiem jak to wyglada - ale jesli jest taka sama jak w IKEA to rulz...

Old Post 01-10-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

tez tak mowilem jak wy do czasu kiedy nie sprobowalem podkladki everglide - po prostu szmacianki sie chowaja - oczywiscie zeby docenic everglide trzeba miec odpowiednia myche...

Old Post 01-10-2002 15:56
emi
lame

MM Dual Optical bez podkladki chodzi mi duzo lepiej niz wingman z najlepsza szmaciana podkladka jaka w zyciu mialem

Old Post 01-10-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

jaka to jest "odpowiednia mycha"

Old Post 01-10-2002 17:30
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
MM Dual Optical bez podkladki chodzi mi duzo lepiej niz wingman z najlepsza szmaciana podkladka jaka w zyciu mialem

Ooo to sprobuj grac bez podkladki opticalem na moim biurku
po pierwsze jest w malutkie ciapki brazowo-szaro-czarne.. troche by sie mysza pogubila A po drugie ma malutkie zaglebienia przez co kazda mycha warrrrrczy jak po nim jezdzi ... mojego pilota dosc szybko na tym zjechalam

Old Post 01-10-2002 17:34
Q
The Q is out there

ee najlepsze są szmacianki/nalesniki z M1 nazywaja sie Exponet ale kosztują aż 10zl

Old Post 01-10-2002 20:22
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez marlow
tez tak mowilem jak wy do czasu kiedy nie sprobowalem podkladki everglide - po prostu szmacianki sie chowaja - oczywiscie zeby docenic everglide trzeba miec odpowiednia myche...

lol

mialem wiecej podkladek niz ty wlosow na glowie poczawszy od szmacianek przez wszystkie zelowe, evergilde a na m3 precise konczywszy...a myszek mialem poczawszy od geniusa poprzez pilota, wingmana a na boomslangu konczywszy wiec nie mow mi ze nie prubowalem wszystkiego...jak chcesz przykozaczyc przed kims ze masz podkladke evergilde to ona jest wlasnie dla ciebie, ale jezeli nie jestes w zadnym stopniu proplayerem to daruj sobie

Old Post 01-10-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

quote:
lol

mialem wiecej podkladek niz ty wlosow na glowie poczawszy od szmacianek przez wszystkie zelowe, evergilde a na m3 precise konczywszy...a myszek mialem poczawszy od geniusa poprzez pilota, wingmana a na boomslangu konczywszy wiec nie mow mi ze nie prubowalem wszystkiego...jak chcesz przykozaczyc przed kims ze masz podkladke evergilde to ona jest wlasnie dla ciebie, ale jezeli nie jestes w zadnym stopniu proplayerem to daruj sobie

bla bla bla sranie w banie - nawalil taki 10000 posow i mysli ze blyszczy, sluchaj profesjonalisto od myszek i podkladek - ja po prostu z autopsji wiem ze everglid mi bardziej podchodzi - chce ja miec bo gra mi sie na niej zdecydowanie lepiej i nie wnikaj co bedzie dla mnie lepsze a co gorsze to juz jest moja sprawa...

Old Post 02-10-2002 00:17
oxygen
new challenger

ej **** ciole czy ja wnikam w to jaka ty chcesz miec podkladke?

mowie tylko **** jaka jest lepsza moim zdaniem i nie ******* mi tu ze zmuszam cie zebys kupil sobie jakas szmacianke bo to nie prawda...naucz sie czytac pajacu i *********** z tad jak ci sie cos nie podoba

na 99% i tak grac nie umiesz

Old Post 02-10-2002 10:08
marlow
Training (Enforcer)

quote:
ej **** ciole czy ja wnikam w to jaka ty chcesz miec podkladke?

mowie tylko **** jaka jest lepsza moim zdaniem i nie ******* mi tu ze zmuszam cie zebys kupil sobie jakas szmacianke bo to nie prawda...naucz sie czytac pajacu i *********** z tad jak ci sie cos nie podoba

na 99% i tak grac nie umiesz

o ty czy tu zostane czy nie to moja sprawa i ty prostaku *******ony nie masz na to zadnego wplywu, jedno jest pewne mocny to ty jestes ale tylko w gebie i na necie - na ulicy pewnie chodzi taki przygaszony z ogonem podkulonym pod dupe i z oczami na dol - ehhh spotkac takiego chociaz raz to moje marzenie - pół mordy od razu by ci odleciało, a to czy jestem dobry czy nie to mozemy sprawdzic - naturalnie nie w Q3 tylko w utka (bo tylko w niego gram) i podejrzewam ze o wiele dluzej niz ty masz lat wieśniaku twardy tylko jak pisze.....

Old Post 02-10-2002 10:18
oxygen
new challenger

ok dawaj adres przejade sie do lodzi i zobaczymy kto jest twardy w gebie, akurat od wczoraj zostalem swirem masz szczescie...albo nie dawaj adresu powiedz gdzie i kiedy i masz po twarzy

cieszy mnie to ze jestes dobry w utka a miales kiedys dziewczyne czy dalej prawiczkiem jestes? denka od jaboli na nosie? wiem wiem znam ten bol bo juz nie jeden mnie straszyl z poza monitora

i jeszcze jedno pedalku nie cytuje sie postow ktore sa bezposrednio nad twoim bo zasmiecasz boarda...lolq

Old Post 02-10-2002 10:21
marlow
Training (Enforcer)

quote:
ok dawaj adres przejade sie do lodzi i zobaczymy kto jest twardy w gebie, akurat od wczoraj zostalem swirem masz szczescie...albo nie dawaj adresu powiedz gdzie i kiedy i masz po twarzy

cieszy mnie to ze jestes dobry w utka a miales kiedys dziewczyne czy dalej prawiczkiem jestes? denka od jaboli na nosie? wiem wiem znam ten bol bo juz nie jeden mnie straszyl z poza monitora

i jeszcze jedno pedalku nie cytuje sie postow ktore sa bezposrednio nad twoim bo zasmiecasz boarda...lolq

jestem zawsze od pon do piatku od 13 do 17 na placu wolnosci - tylko prosze przyjdz i juz nie ******* - to jest duzy plac - krzyknji tylko moja ksywe a napewno cie uslysze. widze ze argumentow wiesniakowi zabraklo i za inny temat o laskach schodzi - tak dla twojej tepej wiedzy prostaku bez mózgu - ja zerżnalem wiecej lasek niz ospa ludzi usmiercila a od 2 lat jestem zonaty bo trzeba bylo kiedys skonczyc z tym kurwidolkiem

Old Post 02-10-2002 10:39
emi
lame

Hahaha pathetic ;(

Old Post 02-10-2002 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez marlow
jestem zawsze od pon do piatku od 13 do 17 na placu wolnosci - tylko prosze przyjdz i juz nie ******* - to jest duzy plac - krzyknji tylko moja ksywe a napewno cie uslysze. widze ze argumentow wiesniakowi zabraklo i za inny temat o laskach schodzi - tak dla twojej tepej wiedzy prostaku bez mózgu - ja zerżnalem wiecej lasek niz ospa ludzi usmiercila a od 2 lat jestem zonaty bo trzeba bylo kiedys skonczyc z tym kurwidolkiem

tobie braklo argumentow pierwszy siegnales do sily fizycznej....wiec zobaczymy czy taki silny jestes... bede tam w ciagu najblizszego miesiaca...pozegnaj sie ladnie z zona chociarz jezeli jest ladna to dlugo za toba nie bedzie plakac haha

bede z kumplami ale bedziemy sie bic 1v1

i powiedz gdzie dokladnie jestes bo nie bede sie darl jak pojeb na srodku placu nie jestem takim wiuesniakiem jak ty

Old Post 02-10-2002 10:51
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
jezeli nie jestes w zadnym stopniu proplayerem to daruj sobie

a to tszha byc proplajerem aby miec podkladeczke ewergajda?

Old Post 02-10-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie ale w innym razie poco ci ona?

Old Post 02-10-2002 11:02
marlow
Training (Enforcer)

quote:
tobie braklo argumentow pierwszy siegnales do sily fizycznej....wiec zobaczymy czy taki silny jestes... bede tam w ciagu najblizszego miesiaca...pozegnaj sie ladnie z zona chociarz jezeli jest ladna to dlugo za toba nie bedzie plakac haha

bede z kumplami ale bedziemy sie bic 1v1

i powiedz gdzie dokladnie jestes bo nie bede sie darl jak pojeb na srodku placu nie jestem takim wiuesniakiem jak ty

stawiam wszystkim userom tego boardu browar ze ten cykor nie przyjedzie - jestem pewny na 100% - nie klam gosciu bo wiem ze tylko tu cwaniakujesz a w realu mi sie nie pokarzesz, jestes cienki jak bibuła - ale gdyby stal sie cud i jednak sie zdecydujesz - to plac wolnosci ma pomnik wew. - i tam sa laweczki - ja tam zawsze o w/w porze siedze - nie musisz krzyczec rozgladaj sie tylko i wypowiedz moja ksywe - ja napewno cie uslysze - mozesz przyjechac z kimkolwiek chcesz - TYLKO PRZYJEDZ!!! NIE OSMIESZ SIE I NIE STREF!!!

spadam juz bo bluzgac na necie byle gowniarz potrafi - to nie w moim stylu ale Ty buraku mnie sprowokowales, jeslinie przyjedziesz zrobimy to po mesku jesli sie nie pojawisz bede tu wracal na to forum i sledzil twoje topicki i do oporu wysmiewal cie za twoja tchorzliwosc i brak odwagi skunksie -bye

Old Post 02-10-2002 11:11
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jezus ludzie czy was popierdolilo?

O podkladke sie tak zrec?

Kazdy ma taka jaka chce i naprawde nie ma o co sie klocic a tym bardziej dawac po mordzie... zachowujcie sie

Old Post 02-10-2002 11:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:58.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions