Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Dzwiek w q3-przeczytajcie to !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

Dzwiek w q3-przeczytajcie to !

Chodzi mi o to ze jesli sie ustawi glosnosc w q3 na mniej wiecej wysoki poziom to np. jesli sie bierze armour to dzwiek sie przycina, bardzo dobrze to slychac robiac rj przy zabieraniu armura
To samo sie dzieje jesli odpalimy w windowsie z katalogu sound\misc (pak0.pk3) plik ar2_pkup.wav np. w winampie
Wtedy jesli ustawimy glosno to odtwarzany plik jest slyszalny jako zgrzyt P
a jesli damy cicho to prawidlowo bedzie slychac to co ma byc
na q3 jesli ustawimy cicho to tez prawidlowo
jesli sie ustawi cicho w q3 a na glosnikach glosno to dalej jest normalnie czyli tak jak ma byc
Czyli jednym slowem co jest z tym ustawianiem glosnosci w q3 !
Dzwiek jest na high
Moze jest jakas komenda zeby bylo normalnie na wysokim stopniu glosnosci ? Bo to denerwuje
Mam sb audigy
na sb live jest tak samo
u innych tez tak jest

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-09-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3al3R Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D3al3R Znajdź więcej post'ów przez  D3al3R Dodaj D3al3R do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3al3R prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

Re: Dzwiek w q3-przeczytajcie to !

perpetum mobile

Old Post 30-09-2002 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: Dzwiek w q3-przeczytajcie to !

quote:
Napisane oryginalnie przez D3al3R
Chodzi mi o to ze jesli sie ustawi glosnosc w q3 na mniej wiecej wysoki poziom to np. jesli sie bierze armour to dzwiek sie przycina, bardzo dobrze to slychac robiac rj przy zabieraniu armura
To samo sie dzieje jesli odpalimy w windowsie z katalogu sound\misc (pak0.pk3) plik ar2_pkup.wav np. w winampie
Wtedy jesli ustawimy glosno to odtwarzany plik jest slyszalny jako zgrzyt P
a jesli damy cicho to prawidlowo bedzie slychac to co ma byc
na q3 jesli ustawimy cicho to tez prawidlowo
jesli sie ustawi cicho w q3 a na glosnikach glosno to dalej jest normalnie czyli tak jak ma byc
Czyli jednym slowem co jest z tym ustawianiem glosnosci w q3 !
Dzwiek jest na high
Moze jest jakas komenda zeby bylo normalnie na wysokim stopniu glosnosci ? Bo to denerwuje
Mam sb audigy
na sb live jest tak samo
u innych tez tak jest

nie masz innych problemow?

Old Post 30-09-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

u mie na zintegrowanej karcie jest git moze s_volume masz jakies wieksze niz powinno byc ? i pobaw sie z komendami na s_....

Old Post 30-09-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

Hmm....

Może to wynika z jakości sprzętu? Wiem, wiem masz audigy!! Ostatnio kupiłem sobie słuchwaki philipsa za 50 zl i caly hepi ide na Lanparty. Odpalam CS'a (lincz!!) podpinam sluchawki bezposrednio do karty - i mi qrde wszystko trzeszczy jakby basy były za duże. No to siup stare sluchawki i wszystko OK. Jak te nowe podłączyłem przez głośnik to wszystko działa poprawnie. Karta to SB 128 zintegrowany z płytą więc stąd mogą się brać te problemy (zakłócenia) ale dlaczego stare słuchawki działają dobrze (a są to jakieś badziewiaki za 20 zl). Mam XP więc bawiłem sie ustawieniami głośności tak jak ty (tzn w windzie ogólnie sound cicho, a siła głosu głośników głośno i na odwrót) i nie wiele mi to pomogło.

Niemniej właśnie mam zamiar kupić jakąś kartę dżwiękową i głośniki 5.1 i jeżeli ten problem leży w sprzęcie creativa to sie chyba mocno zaczne zastanawiać nad kupieniem czegoś innego niż audigy...

Old Post 05-10-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Hmm....

quote:
Napisane oryginalnie przez -->JuiCe<--

Niemniej właśnie mam zamiar kupić jakąś kartę dżwiękową i głośniki 5.1 i jeżeli ten problem leży w sprzęcie creativa to sie chyba mocno zaczne zastanawiać nad kupieniem czegoś innego niż audigy...

A ten jak sie nie pochwali - to bedzie chory

Old Post 05-10-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

no ja tez sie pochwalilem

Old Post 05-10-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions