Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Zlot w Borach Tucholskich
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zlot w Borach Tucholskich

W polowie listopada (prawdopodobnie 8-11) organizuje zlot w Borach Tucholskich. To kolejny, czwarty juz zlot. Na ostatnim, w Okoninach Nadjeziornych, bylo w pikach kolo 70 osob.

W tej chwili wyglada, ze bedzie po ok. 20-30 przedstawicieli scen UT, TO i T2, mam nadzieje, ze pojawia sie ludzie ze scen Q3A i RtCW. Komputery gracze dowoza sami, zwykle jest tak, ze ok. 50% uczestnikow przyjezdza z kompami. Instalujemy siec i mlocimy, glownie kazda scena w swoim gronie, ale imprezy koedukacyjne (np. UT i TO graja w UT, po czym w TO) sa na porzadku dziennym.

Zasada zlotow jest nastepujaca: maja integrowac ludzi. Stad imprezy odbywaja sie na zadupiu - trzeba dowiezc sprzet, trzeba zgadac sie z innymi, aby zalatwic transport. Prawo do uczestniczenia w zlocie maja ci, ktorzy byli na zlocie wczesniejszym. Oni takze maja prawo zaprosic nowe osoby.

Zlot jest impreza zamknieta, mam wlasna liste zlotowiczow, nie ma tam przypadkowych ludzi. Mozna powiedziec, ze zjawia sie na nich "elita" (nie cierpie tego slowa) graczy z poszczegolnych scen.

Zapraszam graczy T2 na zlot, spotkamy sie, pogadamy przy ognichu, poznamy sie bezposrednio.

Pliz zglosic sie do mnie ([email protected]). Wlasny sprzet nie jest konieczny, ale WYSOCE wskazany.

Koszt zlotow letnich waha sie w granicach ok. 20-30 zl za nocleg, tym razem z uwagi na listopad bedzie prawdopodobnie ok. 40 zl. Zatem na nocleg trzeba miec 120 zl (w tym prawdopodobnie beda sniadania). Warunki w porownaniu do zlotow tradycyjnych luksusowe, przymierzam sie do osrodka z pokojami gora 3-osobowymi, lazienka w kazdym, TV itp.

Wiem, ze daleko te Bory. Dlatego zloty organizuje tak, aby byly przynajmniej pelne 3 dni grania (zalozmy, ze w piatek po poludniu dojezdzacie, macie caly wieczor i noc, sobote, niedziele, poniedzialek popoludniem wyjazd - a chetni na przyjazd w czwartek wieczorem maja dzien wiecej). Nie ma internetu, wiec impreza jest czysto towarzyska, piwsko leje sie strumieniami, kielbasa pali sie caly czas, wokol piekne bory (osrodek przy jeziorze).

Zapraszam zainteresowanych do meczenia mnie mailami :-)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-10-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

quote:
piwsko leje sie strumieniami

Oooo zapowiada się nadzwyczaj ciekawie... Aż żałuję że mnie tam nie będzie.

Old Post 03-10-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

buuuuuu mnie tesh raczej nie bedzie... chociaz
ile to jest km od warszawy, moze dojade motocyklem... na jeden dzionek

Old Post 03-10-2002 17:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

W listopadzie??? 400 km na motorze?

Z W-wy bedzie jechalo z 30 osob... zawsze mozna sie z kims zabrac...

Old Post 03-10-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

ehh to raczej nie...

Old Post 03-10-2002 22:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

A ja będę i wezmę kompa i beczkę piwa hehehehe

Old Post 04-10-2002 03:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

aaaaa..

zajebi...

Ja tez przyjade, ale bez kompa (no moze ze ktos przyjedzie po mnie do Swinoujscia atutem , to wtedy wezme)

Tylko nie wiem jak tam dojechac ]
jest tam jakis dwozec ?
albo pojechalbym z kims autem ze szczecina lub z okolic

nie wiem...

A jak ja tam bede grac ?
przeciez niebede stal i sie z yava smial jak w t2 gra ;p

Old Post 05-10-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

Luzik Jakus wszyscy pogramy nie ma strachu. bedzie Zaj........
zanczy bedzie fajnie. juz sie ciesze

Old Post 05-10-2002 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions