Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Kobieta? - trudny temat.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Iris
Guest

Kobieta? - trudny temat.

Uwaga, trudny temat.

Jeden z moich kumpel przy piwku zwierzyl mi sie ostatnio ze ma problem z kobieta.
Urodzila sie ona z wada genetyczna i nie posiada naturalnych piersi oraz nie bedzie mogle rodzic dzieci w przyszlosci.
Ona to "ukrywala" ale teraz gdy sie dowiedzial zastanawia sie czy pchac sie w zwiazek z taka kobieta. Teraz jest rozczarowany, nie widzi ich razem jako rodziny, mimo ze chcial znia byc.
Czy miedzy nimi moze jeszcze cos wyjsc, jest szansa na dany zwiazek?
Jak wy byscie sie zachowali w takiej, wyjatkowej i niezwyklej sytuacji?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-10-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
martinek
Usagi

Re: Kobieta? - trudny temat.

Nie sądzisz, że wywlekanie takich rzeczy na publicznym forum jest nieco... nie na miejscu? Kumpel Ci się zwierzył, a Ty takie coś robisz. Może podaj jeszcze jego imię i adres??? Staaary, nie tędy droga. To jest jego prywatna sprawa. Skoro Ci zaufał, to pewnie nie po to, abyś teraz przeprowadzał ankietę na Forum. Fuj

Old Post 31-10-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

lame jestes i do tego chamsko sie zachowales szczyt szczytow
Ta klijentka powinna ci najebac za takie cos

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 31-10-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Powiedzialem bardzo niewiele. Praktycznie zarys sprawy (sam wiem duzo wiecej) by o tym porozmawiac. Zapewniam ze mam pozwolenie.
Koles jest zdesperowany i prosil mnie bym w jakikolwiek sposob doradzic.

Old Post 31-10-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

na boardzie no nie LOOOL

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 31-10-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

te iris ja nic do ciebie nie mam, ale nie zakldaj topicow hehe ;D

Old Post 31-10-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

okej wobec tego że wszyscy koncertowo leją na iryska
to ja wprowadzę jesze większy haos to jego topicu i zaproponuję
abyście weszli na stronę http://www.albert.st/ . Jest tam dział
portfoilio i w sub-dziale "hooks" znajdują sie portrety kobiet
o bardzo wyraźnie zaakcentowanej "skandynawskiej urodzie". Chodzi mi o to abyście sie drodzy boardowicze wypowiedziel na temat swoich wrarzeń estetycznych...

Old Post 31-10-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

zamknijcie mordy :s

robicie sobie taka beke z niektorych userow a potem dziwicie sie, ze nikt tu nie chce pisac

you accept (reject, respect);

Old Post 31-10-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

ladne dziewczyny ale ktos im brzydkie zdjecia zrobil

Old Post 31-10-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

U niektorych z was proznosc i zadufanie w sobie zasluguje na potepienie...

Old Post 31-10-2002 18:08
martinek
Usagi

Jezu, czemu to mi tak na nerwy działa? Ja nie wiem

Old Post 31-10-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Odejde od faktu, ze naprawde nie interesuja mnie podboje Twojego kolegi, i ze watpie, aby byl ucieszony z faktu, ze on Ci zaufal, a Ty dajesz jego sprawe pod rozpatrzenie forum ogolnego. Do tego ta dziewczyna powinna Ci strzelic po pysku, i Cie zakopac w plytkim grobie drogi Irisku. Przedewszystkim Twoj kolega jest bardzo plytki, i watpie, aby ja kochal, skoro nie chce sie wiazac z kobieta niepelnosprawna. Plyciutki facet. To wszysko co mialem do powiedzenia. Zycze milego odbioru, i zeby CIe jutro cos przejchalo Irisku.

Old Post 31-10-2002 20:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Iris a moze poprostu sie przyznasz, ze sam wymysliles ta historie i zalozyles ten temat aby poraz kolejny zwrocic na siebie uwage, ze chciales udawac inteligenta dyskutujacego na trudne tematy?

Old Post 31-10-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

To moze ja sie troche wysile i ci odpowiem: Jezeli gosc naprawde kocha ta kobiete to sie nawet nie powinien zastanawiac bo w milosci chyba nie tylko o wyglad chodzi a jezeli poruszyl problem dzieci to chyba jest to cos powazniejszego. Jezeli chodzi o bezplodosc to tyle dzieci czeka na adopcje.
A tak w ogole to gosc powinien starac sam sobie radzic z takimi problemami a jezeli juz jest mu nprawd trudno to niech idzie do jakiegos terapelty. Forum o grach FPP to chyba ostatnie miejsce na jakim powinien szukac rady na ten temat.

Odemnie narazie tyle

Old Post 31-10-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

/\
|
is rajt

zalozcie sobie topic "bluzganie sie z irysem", bo troche smęcicie prawie w kazdym miejscu tego boarda. Wszycy szykujecie krucjate na irisa. Przyjedziecie po niego czarnym bmw i wywieziecie go do lasu a potem on sobie grob wykopie.

Old Post 31-10-2002 20:52
DEiMOss
sharimurai

A ja jestem za Irysem. W koncu taka sprawa moze byc hipotetyczna. On nic takiego wielkiego nie powiedzial.
Wg mnie dziewczyna nie zrobila zle. Nie mowi sie o takich rzeczach zaraz po poznaniu kogos. Zaufala mu... jesli z nia zerwie to nie ma co ukrywac, ze dziewcze dodatkowo sie zamknie w sobie. Ale z drugiej strony nie moze robic czegos na sile. Trudna sprawa... Sam musi zadecydowac.

w tle: 3 Doors Down ~ Loser

Old Post 31-10-2002 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

do tej pory milczałem, ale juz mi sie nie kce

troche za bardzo po nim jedziecie
nawet venotoma bardziej oszczędzaliscie (coociarz on byl smieszny )

a poza tm powtorze to co kiedys w przypadku vena....dajcie spokoj, nie wypowiadajcie sie w tego typu topikach....to zazwyczaj skutkuje... (np. w dziale CS - ostatnio dwa głupie topiki...po kilku dniach 0 odpowiedzi i jeden juz jest zamknięty)

Old Post 31-10-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Irys : tu napewno ci pomogą http://pamietniki.bravo.pl/
i nie dręcz nas więcej

Old Post 31-10-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... nieładnie tak zdradzać wyznania kolegi. Jak mi się ktoś wyżali to raczej zachowuję to dla siebie.
A co do tej kobiety i ich związku to raczej powinni to oni między sobą załatwić. Kolega po prostu chciał przed kimś się wygadać.

Btw Iris czy poczytałeś sobie board zanim się tu zjawiłeś ?? Jakoś nie możesz do końca poczuć klimatu

Old Post 31-10-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
[...]
Koles jest zdesperowany i prosil mnie bym w jakikolwiek sposob doradzic.

Zalatw mu psychoanalityka, psychologa, seksuologa i powinno byc po sprawie ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 31-10-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

temat jest ogolem dziwny NIC nie MAM do Irysa zadnej urazy a ni nic takiego (podkreslam to) ale danie takiego topicu na boardzie zajmujacym sie glownie fpp jest nie namiejscu i nawet jezeli by mnie prosil najlepszy przyjaciel to bym tego nie zrobil

(...)

Old Post 31-10-2002 23:41
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
temat jest ogolem dziwny NIC nie MAM do Irysa zadnej urazy a ni nic takiego (podkreslam to) ale danie takiego topicu na boardzie zajmujacym sie glownie fpp jest nie namiejscu i nawet jezeli by mnie prosil najlepszy przyjaciel to bym tego nie zrobil

cosh, temat poruszyl w "O niczym konkretnym w sumie", a tu nie jest nigdzie napisane, ze trzeba poruszac tematy zwiazane z fpp.
A co do tego topiku, to juz kwestia dobrego smaku !!

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 01-11-2002 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A mnie ten temat strasznie zajechal Venotomem... krewniacy?

Old Post 01-11-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

widać Venotom nie jest one and only

Old Post 01-11-2002 15:47
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A mnie ten temat strasznie zajechal Venotomem... krewniacy?

Nie, Czarnobyl

Old Post 01-11-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja sprobuje podjac temat

mysle za sa dwa wyjsca zaleznie od tego czy gosc ja kocha czy nie

1: jesli kocha

powinien z nia zostac i zaakcepotowac to jaka jest
wiadomo ze sensem ostatecznym kazdego zwiazku jest splodzenie potomstwa(w koncu do tego pcha nas natura)
no i tu mamy problem jelsli sie da mozna zastosowac metode invitro (in viadro?) a jesli nie pozostaje adopcja, w koncu tyle dzieci czeka w instytucjach opieki na swoja rodzine a jesli sa zdoli kochac to pokochaja to dziecko jak swoje wlasne

2: jesli nie kocha

odpowiedz jest prosta powinien ja opuscic

Old Post 02-11-2002 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Aha - nie zgadzam sie tylko z tym "NIC nie MAM..."

Old Post 02-11-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions