Re: hmm..
quote: Napisane oryginalnie przez FrD
eee mi tam sie ten topic podoba, wasze matki byly chomikami a wasi ojcowie smierdzieli skislymi jagodami a wogole to jestescie pedaly... przez was cala zbroje se obesralem a wracajac do tematu... to pamietam to jakby to bylo wczoraj... spokojne jeszcze jesienne popoludnie gram sobie spokojnie jest sytuacja 1v1 na streetach... ja contra ktos tam nie wazne kto no i szukamy sie i nie mozemy znalesc... gralem wtedy juz w Av chyba ale nie dam se lba uciac... no i szukam goscia on mnie i ni ch nie mozemy sie znalesc i nagle nadchodzi ten moment : roundlimit... po czym wyskakuje pan neo z mojego timu i stwierdza ze jestem po****** lama i ze nie potrafie grac po czym daje vota oczywiscie wszyscy daja na yes i wykopuja biednego freda, gdy wracam pana n3o juz nie ma, ale przez to przysieglem sobie ze cos tam co juz zapomnialem w kazdym razie dlatego go nie lubie... prawie wszystkie osoby oprocz n3o wystepujace w tej historii sa zmyslone i nieprawdziwe gdyby ktos chcial np przyjechac do nich na wielkanoc albo urugwajski dzien palenia mazanny...
No pieknie powiedziane fredku , przez takich ludzi jak czax , gr8 czy inni z lepszych klanof (oczywiscie nie wszyscy), nie chce sie grac na polskiej scenie ani nawet miec cokolwiek wspolnego z nia. Poprostu niektozy mysla ze sa najlepsi na swiecie i daje im to prawo do ublzania slabszym graczom , jeszcze im bana zalatwia :/. Ja nie wiem co wy jakies macie schizy, mania wiekrzosci ? to powinno sie leczyc bo co nie wejde na serv to oczywiscie jest tim samych dobrych graczy i tim slabych i ci lepsi sie nad nimi znecaja zamiast im pomoc i porywalizowac z kolegami to nie oni ida na latwizne wszyscy razem na cieniasow , no prawdziwy pokaz umiejetnosci pograulowac. Ja to bylem z 5 razy na polskim servie i zaraz po rodzinie se jada od takich i siakich.... no bez sensu poco istnieje ta polska scena jak nic soba nie reprezentuje procz chamstwa ?? to tyle :> Szczesliwego nowego roku (btw) .
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|