Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 1szy Kick :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Talking 1szy Kick :D

topic nietypowy, ale ciekawy:
jaki był wasz 1szy kick z serwera ? ja odpowiem na pyt.:
serv był nie polski, jak był team s. to jak któraś z druzyn wygrała
( napis np. blue team wins ) to zabijałęm swoich myślałęm ze sie to nie liczy jak po tym jak któraś z druzyn wygra
i był callvote kick mnie . aha to było na mapce ut_casa
napiszcie o sobie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-12-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
McM
L4aTL4M3

Re: 1szy Kick :D

idiota...

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 19-12-2002 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

totem no comment...
Masz juz nominacje do nagrody Darwina? Jeszcze nie? To moze trzeba to nadrobic?

Old Post 19-12-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Totem takie topiki to zakladaj na www.bravo.pl a nie tu, pozatym kto QR,WA pamieta 1szego kicka?

Old Post 19-12-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
Totem takie topiki to zakladaj na www.bravo.pl a nie tu, pozatym kto QR,WA pamieta 1szego kicka?
\

Ja, a wy nie pamiętacie bo tyle razy waz kickano

Old Post 19-12-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry eh

co za debil kto cie wogole tu wpuscil na te forum idz lepiej pomoz starej krowy doic zamiast tu pisac bzdury i zasmiecac tylko baranie

Old Post 19-12-2002 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehmmm

hmmmm no qrde on jest lepszy odemnie

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

omg

omg ! totem ;oooooooooooooo wez przemysl zawsze zanim zalozysz topic ;oooooooo

Old Post 19-12-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

/callvote kick Totema z boarda

Old Post 19-12-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:/\/\/\

F1 ! ;\/\/\ no chyba ze sie poprawi

Old Post 19-12-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

a po co? pojdzie na inne forum i tam zalozy temat "1szy Kick z boarda " ...

Old Post 19-12-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

F1

Old Post 19-12-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

eee mi tam sie ten topic podoba, wasze matki byly chomikami a wasi ojcowie smierdzieli skislymi jagodami a wogole to jestescie pedaly... przez was cala zbroje se obesralem a wracajac do tematu... to pamietam to jakby to bylo wczoraj... spokojne jeszcze jesienne popoludnie gram sobie spokojnie jest sytuacja 1v1 na streetach... ja contra ktos tam nie wazne kto no i szukamy sie i nie mozemy znalesc... gralem wtedy juz w Av chyba ale nie dam se lba uciac... no i szukam goscia on mnie i ni ch nie mozemy sie znalesc i nagle nadchodzi ten moment : roundlimit... po czym wyskakuje pan neo z mojego timu i stwierdza ze jestem po****** lama i ze nie potrafie grac po czym daje vota oczywiscie wszyscy daja na yes i wykopuja biednego freda, gdy wracam pana n3o juz nie ma, ale przez to przysieglem sobie ze cos tam co juz zapomnialem w kazdym razie dlatego go nie lubie... prawie wszystkie osoby oprocz n3o wystepujace w tej historii sa zmyslone i nieprawdziwe gdyby ktos chcial np przyjechac do nich na wielkanoc albo urugwajski dzien palenia mazanny...

Old Post 19-12-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

nie mialem pojecia ze kiedys to powiem, ale faktycznie: zgodze sie z greateyem =)

Old Post 19-12-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

thx śnieżek totem na poczatku jak pisałes...mogłes popełniac błedy, typu 4 posty pod rząd z odpowiedzią dla siebie(wszyscy wiedza o co dokładnie chodzi). Ale dobra koniec rzucania psów na niego i pogadajmy normalnie...mój pierwszy kick był jakieś rok temu. Grałem sobie wieczorkiem na serverze i miałem z 16 fragów i jeden gosc do mnie powiedział(jakis PL) że ja przeszkadzam im grac bo mam zaduzo fragów...teraz gdy jush dużo osób mnie zna to sie odbywa inaczej...heh...

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Wink

heheh ale super gadka, hehe FrD ratuje.... cZAx rozśmiesza, super ! traktujecie ten board jak by do TV szło to
P.S. po co pisze tego posta jak i tak wyjde na durnia ?

Old Post 19-12-2002 20:02
Totem6
Master (Spawn)

Angry ;(

a pozatym: co piszecie totem jak jestem ToTem6
Tak ciezko do shifta dosiegnac ? do 6stki ?

Old Post 19-12-2002 20:14
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eh

.... ----głupi post totem6, ale z przesłaniem.....

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2002 20:18
Totem6
Master (Spawn)

Re: eh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
.... ----głupi post totem6, ale z przesłaniem.....

bo go tak traktujecie, gdyby GruCha.r3 zalozyl taki topic TO QRDE
5 gwiazdek miłe odp. na temat, ja was nie rozumiem

P.S. kto wie co non mówi?:

Old Post 19-12-2002 20:30
Sniezek
Elite (Fiend)

grucha zaklada dobre topici, wiec nie ma powodu zeby na niego najezdzac a ty robisz glupie wiec na ciebie narzekamy....proste moim zdaniem

Old Post 19-12-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

a mnie sie podoba ten topic... ToTem6 w sumie polowa wczesniejszych twoich topicow rzeczywiscie byla do dupy ale ten mi sie podoba.. a pozatym bez sensu ... jak sie spotkamy na zjezdzie to co ja powiem: Czesc Totemie szesc ? no przeciez to idiotycznie brzmi.. wez se skroc to.. na jakie toti.. pamietam ze bylo cos takiego z paroma graczami ze nikt nie potrafil ich ksywek wymowic...

Old Post 19-12-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

Frd :)

Jak spotkasz Totema na zjezdzie to i tak pewnie nie bedziesz go pamietal )
Chyba ze to nie bedzie zjazd w Krakowie..

Ja tez uwazam ze to jeden z lepszych watkow Totema (moze i jestes 6, ale nie dla nas ), ale nie potrafie przypomniec sobie pierwszego kicka. Nieszczegolnie mi sie wryl w pamiec. Wieszkosc kickow bylo dla mnie powodem do dumy, gdyz byly powiazane z oskarzeniami o cheaty i podejrzewam ze pierwszy tez.
Raz tylko mialem kicka za przeklenstwa, ale akurat byly uzasadnione... bo jak mozna grac na swim i w kazdej rundzie biec na dach i tam sie czaic caly czas?
logout

Old Post 20-12-2002 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmm

pierwsze kicki zawsze głupie były ale te o cheaty...ja zawsze grałem pod prawdsziwym nickiem i chyba tylko 7 razy mnie za niby cheaty oskarżono-duma

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2002 12:07
PuMPeR
Początkujący

Talking Re: 1szy Kick :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
topic nietypowy, ale ciekawy...

hmmm samemu stwirdzasz ze jest ciekawy

Old Post 23-12-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
a mnie sie podoba ten topic... ToTem6 w sumie polowa wczesniejszych twoich topicow rzeczywiscie byla do dupy ale ten mi sie podoba.. a pozatym bez sensu ... jak sie spotkamy na zjezdzie to co ja powiem: Czesc Totemie szesc ? no przeciez to idiotycznie brzmi.. wez se skroc to.. na jakie toti.. pamietam ze bylo cos takiego z paroma graczami ze nikt nie potrafil ich ksywek wymowic...
a do mnie co powiesz ?? czesc ucho-oko-itd hehe mi powiesz czesc misiu idziemy na suczi puczi i na winko

Old Post 23-12-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

a do mnie grejtaj mówią heh dobrze brzmi good sounds
P.S. ja na początku twojej kariery mówiłem: Ucho oko kupa itd.

GrEaTEyE

Old Post 23-12-2002 22:09
Avalone
...

Cool Hheeehe

dawno tu nie zagladalem i niezle sie usmialem jak zobaczylem ten topic szczegolnie odpowiedzi frd wymiataj spoko jak do czego sie mialo wrocic w ut to tylkoo do tego "porabanego" towarzystwa

Old Post 24-12-2002 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

gr8 a wiesz jaki mialem nick na poczatku??najpierw w csie [ucho]-[oko]-[kupa]-[czekolada] a potem w urt mialem ucho-oko-kupa no i w koncu ucho-oko-itd hehe

Old Post 24-12-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking Re: hmm..

quote:

ze mna nie miales problemu prawda?:>

Old Post 24-12-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Re: hmm..

quote:
eee mi tam sie ten topic podoba, wasze matki byly chomikami a wasi ojcowie smierdzieli skislymi jagodami a wogole to jestescie pedaly... przez was cala zbroje se obesralem a wracajac do tematu... to pamietam to jakby to bylo wczoraj... spokojne jeszcze jesienne popoludnie gram sobie spokojnie jest sytuacja 1v1 na streetach... ja contra ktos tam nie wazne kto no i szukamy sie i nie mozemy znalesc... gralem wtedy juz w Av chyba ale nie dam se lba uciac... no i szukam goscia on mnie i ni ch nie mozemy sie znalesc i nagle nadchodzi ten moment : roundlimit... po czym wyskakuje pan neo z mojego timu i stwierdza ze jestem po****** lama i ze nie potrafie grac po czym daje vota oczywiscie wszyscy daja na yes i wykopuja biednego freda, gdy wracam pana n3o juz nie ma, ale przez to przysieglem sobie ze cos tam co juz zapomnialem w kazdym razie dlatego go nie lubie... prawie wszystkie osoby oprocz n3o wystepujace w tej historii sa zmyslone i nieprawdziwe gdyby ktos chcial np przyjechac do nich na wielkanoc albo urugwajski dzien palenia mazanny...

No pieknie powiedziane fredku , przez takich ludzi jak czax , gr8 czy inni z lepszych klanof (oczywiscie nie wszyscy), nie chce sie grac na polskiej scenie ani nawet miec cokolwiek wspolnego z nia. Poprostu niektozy mysla ze sa najlepsi na swiecie i daje im to prawo do ublzania slabszym graczom , jeszcze im bana zalatwia :/. Ja nie wiem co wy jakies macie schizy, mania wiekrzosci ? to powinno sie leczyc bo co nie wejde na serv to oczywiscie jest tim samych dobrych graczy i tim slabych i ci lepsi sie nad nimi znecaja zamiast im pomoc i porywalizowac z kolegami to nie oni ida na latwizne wszyscy razem na cieniasow , no prawdziwy pokaz umiejetnosci pograulowac. Ja to bylem z 5 razy na polskim servie i zaraz po rodzinie se jada od takich i siakich.... no bez sensu poco istnieje ta polska scena jak nic soba nie reprezentuje procz chamstwa ?? to tyle :> Szczesliwego nowego roku (btw) .

Old Post 31-12-2002 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions