Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > TOWER, dzieki za meczyk
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

TOWER, dzieki za meczyk

Milo bylo zagrac wreszcie z polskim klanem, ktory potrafil sie stawic w pelnym skladzie. Gratuluje, ze udalo sie Wam doprowadzic do takiej dyscypliny i mam nadzieje, ze wkrotce TOWER wyrosnie na naprawde dobry klan.

Co do samego meczu - coz, pominmy temat wynikow. Lagi byly tak okrutne, ze sie to w pale nie miesci. Serwer jest po prostu skaszaniony i musimy pilnie postarac sie o wlasny.

Podajcie pliz termin kolejnego meczu (najlepiej jak najszybciej z wyjatkiem poniedzialku, kiedy to mamy meczyk ladderowy). Postaram sie zalatwic jakis serwer ladderowy w Niemczech, przynajmniej zagramy w warunkach, jakie mamy podczas rywalizacji miedzynarodowej.

I nie przejmujcie sie wynikiem, dla mnie prywatnie on NIC nie znaczy, bo kompletnie nie wiem, co w czasie tego meczu robilem :-)))

A, jeszcze cos: wolalbym, abysmy zagrali nie dwie mapy, a 3-4-5-6. Jesli juz sie spotykamy, to po to, aby pocwiczyc, wiec chcialbym potrenowac na wiecej niz dwoch mapach...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

First Person Perspective Re: TOWER, dzieki za meczyk

OK takze dzieki w imieniu wszystkich .
P.s Na ostatnim spotkaniu ktos zalozyl z SYSow ladeerka. A ze bylo wiecej ludzi z Tower to ja i 2 och kumpli nie moglismy juz grac.( Niechcial bym zeby znow pojawila sie taka sytuacja ze przychodze wieczorem do kafe zeby sobie pograc jakis meczyk a tu max chlopa i nie ma miejsca w druzynie. ( . Prosilbym o niezakladanie ladderka jesli sa nierowne sklady, bo pozniej jest ciezko kogos wyprosic.. . ......Tak sobie napisalem bo to pierwszy post.

Old Post 02-01-2003 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Chodzi o tournament mode?

Old Post 02-01-2003 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

o tak wlasnie. TOURNAMENT.

Old Post 03-01-2003 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Po to jest tournament mode. Kazda klanowka, zwlaszcza w grze, gdzie sa tak liczne druzyny, musi byc rozgrywana w trybie tournament. Inaczej nie ma zadnej kontroli nad przebiegiem meczu.

Old Post 03-01-2003 12:58
_]I[_SADEK
Training (Enforcer)

eh

ja bym chetnie zagral znowu meczyk z wami
ale hm.. no ja mam ........... hm no mam modem!!!!!!!!!
co mi prawie uniemozliwia granie pingi powyzej 250
czeste rozlaczenia no i oczywiscie rachunki!!!!!!!!!!!!!!!!
eh.................jak bym mial stale to by dopiero bylo

Old Post 06-01-2003 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil _]I[_SADEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do _]I[_SADEK Znajdź więcej post'ów przez  _]I[_SADEK Dodaj _]I[_SADEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać _]I[_SADEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

Re: eh

wiesz sadek dobry pomysl Ja tez bym zagral . HAaha.
Szkoda tylko ze nasz team jest tak malo zorganizowany zeby cos ustalic.Czasami to ja sie bardziej na serwerach dogaduje z obcokrajowcami niz z naszymi.
------
Duzo ludzi z Tower ma lacze w domach ale zbyt malo graja (z wyjatkami). Ty amsz plusa bo chcesz grac a ogranicza Cie tylko brak lacza.

Old Post 06-01-2003 21:15
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Szkoda tylko ze nasz team jest tak malo zorganizowany zeby
>cos ustalic.Czasami to ja sie bardziej na serwerach dogaduje z
>obcokrajowcami niz z naszymi.

Masz z czyms problem, GORA? ;-)

Old Post 06-01-2003 22:08
GORA
Combat (Death Knight)

za malo ludzi widze na necie od nas z klanu. Niektorych ktorzy sa wogole jeszcze nigdy nie widzialem. Ja sam gram codziennie.

Czuje sie jakbym nie byl w zadnym clanie. Dla mnie clan w grze musi cos znaczyc. Duze zaangazowanie i granie razem.Jesli gram jakies clanowki to dla mnie nie wazne sa punkty tylko wazny jest wynik ogolny. Jesli bede musial sie poswiecan i ginac zeby tylko druzyna miala korzysc to moge to robic caly czas.(NO I MUSI byc ktos kto bedzie rzadzic).

Malo mamy taktyk na mapy.Nie wiem kto co ustala. Nie mam poprostu dobrego kontaktu z reszta, (wyjatkami sa Eldabor Homik, Valkiria, Silenzo,mniej : Thimgrin i SirLawo- przepraszam jesli kogos pominalem a gra dosyc czesto- widocznie wogole sie z nia nie widzialem w grze .) A w klanie jest chyba kilkanasice osob.
Homik na Twoim miejscu to bym troche posegregowal w druzynie.

Old Post 07-01-2003 14:02
Eldabor
Skilled (Knight)

gora ty sie nie uczysz i pracujesz w cafe a wiec nie mow ze kazdy ma tez byc codziennie ty nie masz obawiazkow nauki itd dla cie bie to praca i rozrywka miedzyinnymi

Old Post 07-01-2003 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eldabor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eldabor Znajdź więcej post'ów przez  Eldabor Dodaj Eldabor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eldabor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

hm. Troche racji Kuba masz.

Old Post 07-01-2003 14:10
sYs|yavor
Elite (Fiend)

GORA:

Ja!!!! JA!!!! Jaaaaa chce miec dobry kontakt z Val... ;-)))

Old Post 07-01-2003 14:32
GORA
Combat (Death Knight)

hyhy

Old Post 07-01-2003 14:59
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

to ja tez chce

Old Post 07-01-2003 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Homic
Training (Enforcer)

Sorry Góra. Jak wiesz community nie działa jak nalezy (wcale!!!), i nie mozna poczynic zmian. Poczekajmy az bedzie matrix żył.

Old Post 07-01-2003 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Homic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Homic Znajdź więcej post'ów przez  Homic Dodaj Homic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Homic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Homic
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
GORA:

Ja!!!! JA!!!! Jaaaaa chce miec dobry kontakt z Val... ;-)))

Sorry, wielu ma taką cheć. Ale zajeta!!! hih

Old Post 07-01-2003 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Homic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Homic Znajdź więcej post'ów przez  Homic Dodaj Homic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Homic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

Ja ma bardzo dobtry kontak z Val ( szkod ze taki sporadyczny ) te oczy ech......................

Old Post 27-01-2003 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eldabor
Skilled (Knight)

heh wy niejestescie za starzy na takie rzeczy ?? czas przewinac dziecko co niektorzy prawda Homic PPPPPPP

Old Post 27-01-2003 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eldabor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eldabor Znajdź więcej post'ów przez  Eldabor Dodaj Eldabor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eldabor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Eldabor, ze wzgledu na Homica (i tylko z tego wzgledu ;-P) nie smielibysmy myslec o niczym innym jak o zwyklym, naturalnym, miedzyludzkim kontakcie, swintuchu jeden...

PS. Biedna Val...

Old Post 27-01-2003 14:16
Eldabor
Skilled (Knight)

o czym wy mowicie wogole ja mam 13 lat i nie wiem o co wam chodzi ?? wy macie na mysli bociana i kapuste bo mama mi o tym mowila

Old Post 28-01-2003 13:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

To zostanmy przy tym bocianie (ze wzgledow bezpieczenstwa)... ;-)

Old Post 28-01-2003 14:33
GORA
Combat (Death Knight)

Old Post 28-01-2003 14:43
Eldabor
Skilled (Knight)

Old Post 28-01-2003 15:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions