aaa ja mialem hitmana2 od pewnego czasu lecz strasznie mi cielo... w czwartek zakupilem nowy sprzecior i dzis hitmana2 odzyskalem i tez sie jaram... klima zajebista i filmiki wypas - na samym poczatku, pierwszy kontakt z diana r0x qrde czulem tak jakby cos we mnie sie palilo jak 47 wracal do branzy :> Co do wad: troche dziwne jest zachowanie osob umierajacych i wogule jak dostaja strzaly... cialo sie wydaje byc manekinem i bez kosci... dajmy na to, ze strzela z ballersow prosko w pysk wrogowi - ten odlatuje na 6 metrow, dalej, wychodze z kanalow i strzelam ruskowi po nogach - on jakos dziwnie macha nogami ale dalej strzela a te jego nogi tak sie placze ze dziwne jak on na nich ustac moze... ogolnie giera spox ale jeszcze jedno mnie dotknelo... sposoby wykonywania misji - czasami niektore wydaja sie absurdalne, dajmy na to 3 misja bodajze gdzie trza bylo zabic chyba makorova i jakiegos tam jego qmpla co sie w parq spotykaja - ochrona: conajmniej 20 ruskow z kalasznikowami a ja spoko za kierowce przebrany wpadam do parku wyjmuje ballersy raz dwa padaja i spierdalam do kanalow... i mnie juz nie gonia (nas nie doganiat ) jakbym zniknal nie wiadomo gdzie i wogule... ale to mozna uznac rowniez jako plus gry w stosunku do gracza - latwiej moze skonczyc ;-) jestem na poczatku gry ale juz jestem wciagniety jak pisior nietoperza (co za porownanie :/ nie mialem do czego prownac ) niezly patent byl jak mialo sie zabic generalka sniperka z okna, ale byl problem bo bylo 4 ludzi 3 identycznych i diana po kolei podawala drobnikowe dane o celu takie jak ze jest praworeczne, ze lubi sobie popic ze nie pali i ze jest lysy no ogolnie odemnie dostalby 96/100 a jakby nie to padanie ofiar to by 100 byla 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|