quote: Napisane oryginalnie przez eMWu
No dobra Glan, spoko, kazdy ma prawo lubic co
A do Gazdzika - przestan ty juz gadac jak ty super-extra wymiatasz na wszystkich serwerach, ok?
Bo po pierwsze malo kto w takie przechwalki wierzy, a po drugie to juz mINs ci udowodnil jak to z toba naprawde jest
Jaka szkoda, ze mIRC nie ma takiego czegos jak 'archiwum wiadomosci' bo bym z checia wkleil ci tu nasza rozmowe. Mielismy grac w DM do 30 na shopie ale on mowil, ze DM ssie itp. wiec ja sie zapytalem czy chce grac w elim on oczywiscie sie zgodzil, a zapytalem sie tylko dlatego bo chcialem sobie zagrac z kims 1v1. Jakbym nie zaproponowal elim to na 99,9% bysmy nie zagrali. No moze mi udowodnil tylko jak gram 1v1 (DM jest najlepszy do tego, ale niech juz bedzie) bo w druzynie w INF lub w CTF to gram inaczej. Ostatnio gram tylko w CTF na sof2europe #4, razem z kolesiami z klanoof nC~, Demon, FreeX i jak nie mam lagoof to koncze gre (jesli server jest full - 24 graczy, po 12) to zajmuje najgorzej 5 miesjce na koniec mapy i najgorszy stat to jest 15/17 (na tym servie mam prawie zawsze cos takiego), a najelpszy jaki mialem na tym servie to 30/28 wiec nie mow, ze uwazam sie za najlepszego wymiatacza, a grac nie umie bo swoje potrafie i wtedy kiedy potrzeba to gram dobrze.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|