Re: Hehehheehhhe
Pora na kilka odpowiedzi, pojawily sie pewne watpliwosci u moich szanowanych adwersarzy. To dobrze, zaczynaja myslec, ale po kolei.
Martin:
Twoj blysk intelektu mnie zaskoczyl, jestem pod wrazeniem. Powiedz mi tylko dlaczego wprowadzamy takie przepisy, uwazamy sie za madrzejszych od tworcow gry? Myslisz, ze byli na tyle glupi i nie wiedzieli, albo nie umieli tego zrobic? NIE ! Oni wiedza, ze pf to podstawa, ze pf to swietosc, ze granie pf to najwiekszy zaszczyt. To Polaczkowie, maja pelne portki jak widza pf, to my wprowadzamy takie ograniczenia, bo boimy sie prawdy. Ale Achtung powstal po to, by wam wytlumaczyc, by wam jak bedzie trzeba wbic to do glow, granie panzerem, to wyroznienie i przyjemnosc, jakiej nie mozna sobie odmowic. A co do snajpera, moze ty nie widzisz blysku strzalu i nie potrafisz zlokalizowac snajpera i go zdjac, jednak klan Achtung jest biegly w likwidowaniu celow i wierz mi, zabicie snajpera to czysta rozkosz.
Yourmother:
Dziekuje, wiem, ze zrozumiales, wiem, ze doceniasz nasz wysilek, miejsce dla Ciebie u nas bedzie zawsze, jestes ta osoba, dzieki ktorej wiemy, ze warto, ze nalezy uswiadomic polskich graczy, czym naprawde jest pf.
Saari:
Piekna blondyneczko z Krakowa, zostan nasza madonna. Zostan naszym wpsarciem, Twoj osobisty urok i czar, powoduja, ze bron laduje sie szybciej, ze kazdy strzal jest celniejszy, ze serce bije szybciej, ze pf blyszczy ladniej. Potrzebujemy Cie, z Toba zawojujemy swiat :*
A wszystkim innym mam do powiedzenia tylko jedno slowo prawdy, tylko jedno zdanie, tylko jeden wers, ktory jest mottem naszego klanu i dzieki ktoremu istniejemy i wierzymy w nasze zwyciestwo:Achtung rzadzi, Achtung radzi, Achtung zawsze was z pf zgladzi.
Good Game Good Game
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|