Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > POLAND: Terminy meczy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

POLAND: Terminy meczy

Sugeruje nastepujace terminy meczy:

Sroda miedzy godzina 20 a 23.
Niedziela miedzy godzina 20 a 23.

Dlaczego?

1. Odstep pomiedzy meczami jest mniej wiecej rowny, co gwarantuje jakis mecz przecietnie co 3 dni.

2. Sroda to dzien, gdy wieczorem zwykle bywa sie w domu. Podobnie niedziela - zwykle jest sie juz po powrocie z weekendu.

3. Dlaczego 20-23? Chodzi o to, aby mecz nie skonczyl sie pozniej niz o 24, aby ludzie mieli czas sie wyspac.

4. Sugeruje silne wskazanie na godzine 21.

5. Mecz w srode bylby scrimmem, ktory prosze traktowac jako TRENING. Jak wspomnialem, postaram sie zalatwic takich przeciwnikow, ktorzy beda chcieli grac wiecej niz dwie mapy, wiec na srodowy mecz warto zarezerwowac przynajmniej 2 godziny (na gre, plus pojawienie sie wczesniej przed meczem... - wieczorek z glowy).

6. Powyzsze terminy bylyby swiete, mecze nie bylyby rozgrywane w zadnych innych. Zony, matki i kochanki prosze poinformowac, ze od przyszlego tygodnia w srode oraz w niedziele w godzinach 20-24 NIE ISTNIEJECIE.

PROSZE wszystkich graczy POLAND o potwierdzenie, czy te terminy Wam odpowiadaja. Jesli komus nie odpowiada termin - prosze podac proponowany.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2003 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

Re: POLAND: Terminy meczy

Ad.3: moge siedziec od 20ej do 3ej.Nigdy sie nie wysypiam
Ad.6:Bedzie problem (nie,nie mam za duzo kochanek))

Terminy odpowiadaja.

Old Post 30-05-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Trinity
Training (Enforcer)

Niedziela- pasuje

Co do środy to gorzej- mam wieczorem stałe zajęcia Dla mnie lepszy byłby wtorek, ale jeśli wiekszość będzie wolała środę to się dostosuję.

Co do godziny, dołączam się do sugestii- 21 jest dobra. Późniejsza byłaby lepsza ale rozumiem, że nie wszyscy mają wakacje

ad.6 Z kochankami nie powinno być żadnych problemów

Old Post 30-05-2003 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Trinity Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Trinity Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Trinity Dodaj sYs|Trinity do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Trinity prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Terminy i godzinki pasuja

Old Post 30-05-2003 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Shalashaska
Training (Enforcer)

Mi wszystko odpowiada o ile bedziemy grac w godzinach od 20 do 23, bo potem to juz tak niebardzo moge grac ( po 23 rozpoczynaja sie naloty i bede musial unikac atakow ze strony assult team'u ).
Oczywiscie w piatkowe i sobotnie wieczory moge grac oficjalnie do rana nawet.

Old Post 30-05-2003 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Shalashaska Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Shalashaska Znajdź więcej post'ów przez  Shalashaska Dodaj Shalashaska do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Shalashaska prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

a wiec.
przyzwyczailem sie juz do granie wszystkich meczy o godzinie 21 (z nielicznymi wyjatkami o 20). Oczywiscie to godziny rozpoczecia. Prawda jest taka (wiem, ze jestesmy porzadni i w ogole cmok) ze ZAWSZE jest opoznienie przynajmniej 15-20 minut (raz gralem i bylo 50 heh). Do tego dochodzi 30 minut na omowienie wszystkiego przed gra.
Mi nie odpowiada nic pozniejszego niz 21. No chyba, że będzie to piątek, ew. sobota, wtedy mogę trochę dłużej.

Tu już zacząłem wymienianie najlepszych dni dla mnie.
Środa nie pasuje mi bardzo. Najlepsze dni dla mnie to poniedziałek, piątek, sobota. Niedziela może być, ale nie tak jak poprzednie (zawal na poczatek tygodnia w szkole, ech).
Ostatnia alternatywa dla mnie jest czwartek, ale juz cienko (3 godziny wfu, nie chce mi sie ruszac palcami no i fizyka na drugi dzien).

Z niczym nie powinno byc problemu, chociaz czasami nawet formalnie przekonana zawszasu instancja nadrzedna moze wpasc na genialny pomysl .

To tyle ode mnie. Sory za dziecinnosc dotyczaca godzin, ale innej mozliwosci naprawde dla mnie nie ma.

Old Post 30-05-2003 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Berserker
Combat (Death Knight)

Mi pasuje.

Old Post 30-05-2003 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Berserker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Berserker Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Berserker Dodaj sYs|Berserker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Berserker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

jak najbardziej pasi wszystko oprocz czwartku i piatku

/acz da sie to zmienic i dla dobra innych graczy, ktorym bedzie pasowal TYLKO taki termin, moge sie poswiecic/

I choose to live and to
Lie, kill and give and to
Die, learn and love and to
Do what it takes to step through.

Edytowane przez Rzbik dnia 31-05-2003 o godz. 07:13

Old Post 31-05-2003 06:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SARACEN44
Guest

Talking Awwwwwwwwww

Wszystko jak nalezy.

Dla mnie te terminy sa idealne.

Old Post 01-06-2003 15:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SARACEN44
Guest

Unhappy :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Witam

Niestety nie obylo sie bez...

Start -> Programy -> Dynamix -> Tribes2 -> Uninstall

niestety...

nauka ludziska

śmierć lżejsza niż pióro, powinność cięższa niż góra...

wroce po czerwcu

jak by co to [email protected]
czasami bede zagladal na board.fpp.pl

do uwidzenia

Maciek (Saracen44)

Old Post 03-06-2003 17:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SADEK
Training (Enforcer)

ok

mi pasuja obydwa terminy

Old Post 03-06-2003 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SADEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SADEK Znajdź więcej post'ów przez  SADEK Dodaj SADEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SADEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zatem srody i niedziele. Odklejam temat.

Old Post 12-06-2003 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bromba
Skilled (Knight)

pasuje mi kazdy termin, chyba ze akurat gdzies wyjeżdzam na dłuzej (szkolenia).

Old Post 19-06-2003 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bromba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bromba Znajdź więcej post'ów przez  Bromba Dodaj Bromba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bromba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bromba moze pisac na forum... wow! Bromba, zdradz tajemnice, co zrobiles.... Demonica tez ma klopoty z logowaniem...

Old Post 19-06-2003 12:32
Bromba
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bromba moze pisac na forum... wow! Bromba, zdradz tajemnice, co zrobiles.... Demonica tez ma klopoty z logowaniem...

nowy profil, do starego cos nie mogłem dostac hasła.

Old Post 19-06-2003 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bromba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bromba Znajdź więcej post'ów przez  Bromba Dodaj Bromba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bromba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions