Nawet nie wiesz jak :-) Travel bylo testem, czy nadaje sie do montazu. Second nie jest testem, chce tam poszalec z efektami specjalnymi. Powinno sie udac zrobic pare ciekawych rzeczy z kamera, ujecia tez mam raczej dosc ciekawe wymyslone, no i nie ukrywam, ze najbardziej pociaga mnie w tym wszystkim choreografia.... Moge powiedziec juz tyle:film bedzie mial ok 9 minut akcji, z tego 1.5 minuty fragmentow rzeczywistych, reszta scenariuszowa. W czesci scenariuszowej zamierzam przedstawic bitwe ok. 200-300 osob. Scenki zrealizujemy w classicu z uwagi na szybkosc ruchu. Film bedzie historia jednego ataku i jednej ucieczki z flaga. Atak zacznie sie 1500 metrow od flagi, a skonczy 4000 metrow za nia. Obecnie jestem na etapie konstruowania map. Sadze, ze filmowanko zacznie sie w sierpniu, do tego czasu prawdopodobnie bede mial gotowa te 1.5 minutowa sekwencje z ujeciami rzeczywistymi. A do sekwencji scenariuszowych... coz, kochani, bez Was ich nie zrobie :-) Jedyna okazja, zeby przejsc do historii 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|