Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > radeony i T2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

radeony i T2

Oto kilka moich opini co do radonow w T2.
Zakupilem radona 9500pro za BARDZO atrakcyjna cene (590zl)

Karta wysmienita, obraz o wiele lepszy niz ten co widzialem na g-f-ach. Wydajnosc miodzio, bez wzgdledu czy filtrowanie czy AA.

Ale wydajnos w T2 mnie troche martwi (nie wiem co jest z tym tribesem, albo redeonami) ze jakos nie moga sie ze soba dogadac
Fps-y siegaja max do 80, a w czasie lekiej zadymy to juz jest 30, 24 ..oczywiscie detale na max.

Macie cos co przyspieszy radka ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-07-2003 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Poszperaj w archiwach forum, zdaje sie, ze cos juz o Radeonach i klopotach z nimi tam znajdziesz.

Old Post 19-07-2003 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

cos...ktos....gdzies pisal, chyba nawet tutaj przytaczal z innego forum, swita mi ze na fpsy pomagalo przelaczenie na d3d, a potem powrot do ogl'a
ale to tylko mi jakos tak swita, bardzo mozliwe ze to bylo cos innego, looknij jakus na starsze watki (chyba nawet yavora jakis)
4DDh

Old Post 19-07-2003 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Exclamation

O maj gość!!!
590 zł??????
Gdzie ty to kupiłeś?
Około tygodnia temu doszedł do mnie mój własny nowiutki itp
Radeon 9500 pro FICa...wszystko git ale kosztował mnie 869zł.

A gdzie wytrzasnołeś za 590zł? Jakiej firmy??? Zgodnie z prawem (dotyczącym zakópów przez internet) moge zwrócić karte w ciągu 10 dni więc pisz szybko! ))

No chyba ze kupiłeś z jakiegoś transportu napdaniętego przez ruskich to już inna sprawa ))

A i taka jedna sprawa - jakich Catalysów używasz że ci AA dziąła w Open GL?
U mnie w Open GL z włączonym AA mam takie ciekawe zajwisko że widać tylko obraz wokół kursora myszy...
A z kolei w D3D chodzi marnie i wyglaa dziwnie (oczywiście full detale AA 6x i filtrowanie anizropowe 16x).
Ja osobiście uważam że lepiej po prostu darować sobie AA (jakoś dziwnie z AA Tribes wygląda) i odpalić w Open GL, szybkośc zawsze jest świetna a w wysokiej rozdzielczości jakość tyż...

Old Post 19-07-2003 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=9780
konkretniej ten watek))))
4DDh_pl

Old Post 19-07-2003 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

wlasciwiet

to jest 9600TX- oficjalnie ich nie ma istanieja w niemieckich zestawach komputerowych dla bardziej wymagajacych.

Firma Medion, wyprodukowane przez MSI (ktora sie do nich nie przyznaje bo podpisala umowe z nvidia ze nie moze robic radonow)

wydajnosc taka sama jak radon 9500pro wiec pisze bo nie wiedzielibyscie co to
Karta bez opakowania, kabli, sterownikow (sa na stronie medion- nie wiem jakie to)

polska recenzja
http://www.pclab.pl/modules.php?op=...le&sid=3917

jezeli chcecia ja kupic to znam godnego zaufania klijeta:

http://www.pclab.pl/modules.php?op=...ad&tid=6767
mail: [email protected]
gg: 5520748

wsomie zaplacicie 600zl (+ poczta, zaskoczyli mnie dostalem paczke na drugi dzien po wyslaniu)
Na stronie gdzie jest recenzja jest link do sterownikow
Musze zobaczyc jeszcze te nowe co wyszly dla radonow czy dzialaja

Old Post 19-07-2003 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions