infi moja rada jest taka:
odpowiedz sobie na jedno zajebiscie ale to zajebiscie wazne pytanie : czego oczekujesz od qwaka
jak juz sobie odpowiesz to poprostu zacznij to reazlizowac
jednak jest male 'ale'
jesli oczekujesz niezlej zabawy, kupy smiechu i mile spedzonego czasu w zabawnym towarzystwie to raczej granie po 15 h dziennnie ci tego nie przyniesie, raczej obrzydzi ci gre i sprowadzi jedynie do nerwowki nie tylko podczas gry ale tez i pozania
natomiast jesli twoje oczekiwania kreca sie jedynie wokol pragnienia by zostac najlepszym graczem w polsce to droga ta moze przyniesc ci zamierzony efekt, choc wcale tak nie musi byc
tak wiec wybor nalezy do ciebie
nie pozwol aby qwak przeslonil ci zycie, wyjdz na miasto, plaze, zacznij zyc, poderwij laske ( badz faceta w zaleznosci od upodoban ), odwiedz miesjcowe kino, bar, lub dyskoteke
zycie jest zbyt kruktie by koncentrowac sie jedynie qwaku !!!
jak nie zmienisz trybu zycia to bedzie z ciebie zywy trup nic wiecej
a tak co do tego o czym moowiles, znaczy ze chcesz pokazac ciezka praca i wytrwaloscia, to kazdy ma swoj limit, ktorego za cholere nie da sie przekroczyc, takie zycie
racjonalnie patrzac to i tak pokazales, zalozyles klan, ktrory ma szanse wstrzasnac scena tak wiec nie lamentuj i nie wmawiaj sobie tekstow w stylu : gram jak lama, jestem do dupy itp
po prostu ciesz sie z zycia i gry
takie jest moje skromne zdanie
twoje zycie twoj wyor, nie zmarnuj go