Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Lekalizacja Full Brightow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

Lekalizacja Full Brightow

ludzie co o tym sadzicie w q1 i w q3 sie przyjelo moze tez sie prszyjmie w cs

i tak da sie schowac w cieniu nawet jak koles jest zolty albo inny
a przynajmniej wiadomo do kogo strzelac

to jest moje zdanie ale glownie dlatego jestem za bo sam uzywam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-07-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

w q2 tez sie przyjelo...... nie toleruje tego... teraz juz snipera bede kickowal z serwerow na ktorych mam admina..
rownie dobrze mozna uzywac powiekszonych modeli... bo w jakies tam grze sie to przyjelo....

Old Post 23-07-2001 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

dla mnie to cheat taki sam jak aimbot, autoshoot itp.
niestety sa kafejki, w ktorych fullbrighty sa na kazdym kompie...

Old Post 24-07-2001 07:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
w q2 tez sie przyjelo...... nie toleruje tego... teraz juz snipera bede kickowal z serwerow na ktorych mam admina..
rownie dobrze mozna uzywac powiekszonych modeli... bo w jakies tam grze sie to przyjelo....

We wszystkich Q się przyjęło... chociaż w Q2 modele i tak widać z daleka . W CS jednak zabija to zdrowe współzawodnictwo, niestety według mnie też to jest oszukiwanie, tak jak spiked models - przecież w CSa gra się bo ma w sobie chociaż trochę realizmu, a fullbrighty po prostu mu go odbierają :. Widzieliście kiedyś terrorystę (albo policjanta) we fluorescencynym ubraniu? Bo ja nigdy...

Old Post 24-07-2001 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <MaD>Magirk Znajdź więcej post'ów przez  <MaD>Magirk Dodaj <MaD>Magirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <MaD>Magirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez <MaD>Magirk

Widzieliście kiedyś terrorystę (albo policjanta) we fluorescencynym ubraniu? Bo ja nigdy...

zacznijmy od pytania: widzieliscie kiedys terroryste?

Old Post 24-07-2001 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

zacznijmy od pytania: widzieliscie kiedys terroryste?

Widzieliśmy: moja pani od fizyki mnie terroryzowała, a przy okazji nie nosiła ciuszków fullbright

Old Post 24-07-2001 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <MaD>Magirk Znajdź więcej post'ów przez  <MaD>Magirk Dodaj <MaD>Magirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <MaD>Magirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

zaraz zaraz po telefonie od administratora gorala wszystkie modele w naszej kafejce wrocily do normy i jesli tego nie akceptujecie to dla mnie bez roznicy czy bede rozwalal zielony lep czy normalny ale bede mial opory jak przyjdzie do kafejki jakas slepa lama zeby z nia grac jasne zreszta da sie wykryc jakie mam modele wiec najpierw to zrob zorro a potem mozesz myslec czy mnie kikac czy nie jasne????

powtarzam modele na moim i na wszystkich innych kompach wrucily do normy

ale i tak uwazam ze fullbright przeszkadzaja kamperom no ale sila wyzsza bede gral normalnie

a tak na marginesie to q1 roxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Old Post 24-07-2001 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

Widzieliście kiedyś terrorystę (albo policjanta) we fluorescencynym ubraniu? Bo ja nigdy...

Policjańci sterujący ruchem mają fluorescencyjne ubrania żeby ich lepiej bylo widac...

A tak na serio to nie da się zakazać podmieniać skinów, czy modeli na lepiej widoczne. Trzebaby przecież przy tym zakazać wogóle zmiany czegokolwiek (podmieniania plików), a wszyscy wiemy co to by oznaczało...

Old Post 24-07-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

YEAH!!! YoshiMitsu ROXORZ!!!

Old Post 24-07-2001 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
YEAH!!! YoshiMitsu ROXORZ!!!

Miło, że ci się podoba... Obrazek "trochę" nie pasuje do ksywki, ale coś musiało być. Yoshimitsu górą!

Old Post 24-07-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

nieprawda bo Lei gora pozatym jest glina i pasuju do csa

Old Post 25-07-2001 15:43
Dark_old
...!...

eeeeeeeeeeeeeeeee ja sie nie wypowiem

Pozatym fullbright'y przeciw? a ja widzialem cos lepszego niz one... zawarte w cs'ie... taka mala komenda a efekt praktycznie tak samo dobry... zainteresowanych prosze na icq.

105265763

Old Post 26-07-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking

........W Q moglo byc ale w C'Se nigdy..... Gra stracila by swuj sens.... co to za zabawa ja sie jest jednego koloru a tak jestes w cieni i mozesz podejs przeciwnika i go z noza potraktowac...

GG: 1201520

Old Post 27-07-2001 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

dark czyzbys mowil o komendzie gl_max_size ?

Old Post 27-07-2001 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

"dark czyzbys mowil o komendzie gl_max_size ?"
Z tego co wiem - to ona oznacza, w jakiej rozdzielczości mają być wyświetlane textury na modelach???

Old Post 27-07-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
"dark czyzbys mowil o komendzie gl_max_size ?"
Z tego co wiem - to ona oznacza, w jakiej rozdzielczości mają być wyświetlane textury na modelach???

Kolorowy skin.... BLlleeeeeeeeeeeeeee.......... ;(

Old Post 31-07-2001 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

nie tylko na modelach ale na calej mapie.. gdyby nie to ze nie widac cyferek (np ile ma sie pieniedzy, albo ile czasu do konca rundy) fajnie by sie gralo...

Old Post 31-07-2001 18:04
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
nie tylko na modelach ale na calej mapie.. gdyby nie to ze nie widac cyferek (np ile ma sie pieniedzy, albo ile czasu do konca rundy) fajnie by sie gralo...

eeeeeeee.........niepowiem ze fajnie.......napewno bylo by Bllleee......

Old Post 31-07-2001 18:11
Red
Master (Spawn)

po co legazlizowac full bright ... zrobcie od razu gre na ktorej sa swiecace zielone ludki i swiecace czerwone !!!! ..... Ja myslalem ze to jest Counter-Strike do *****a a nie paint ball ... gdybym mial ochote postrzelac do kosmitow zainstalowal bym sobie UFO ... zawsze lubilem CS , bo zachowywal pozory autentycznosci .... Liczy sie dobra zabawa i gra czy statsy ??????

Old Post 31-07-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
po co legazlizowac full bright ... zrobcie od razu gre na ktorej sa swiecace zielone ludki i swiecace czerwone !!!! ..... Ja myslalem ze to jest Counter-Strike do *****a a nie paint ball ... gdybym mial ochote postrzelac do kosmitow zainstalowal bym sobie UFO ... zawsze lubilem CS , bo zachowywal pozory autentycznosci .... Liczy sie dobra zabawa i gra czy statsy ??????

Kolo dobrze gada....

Old Post 31-07-2001 18:27
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

To się właśnie nazywa zabijanie ducha gry. W Q2 też fajnie się grało dopóki nie zaczęto używać fullbrightów.

Old Post 01-08-2001 07:06
Mantis
OBI (-o-)

Ja mam aktualnie podmienione skiny w bardzo prosty sposob : wszyscy CT to skin SEAL a T to skin gorilla - banal.
A co do cienia to mnie nawet nie rozsmieszajcie - ja nie mam zadnych ciemnych miejsc ( dla niewtajemniczonych jest taka opcja w ustawieniach karty graficznej jak brightness ) i tyle z realizmu w CSie ( a propo realizmu to najbardziej realistyczny jest HE ktory rani przez betowe sciany - total hardcore nowhere to hide - niezla bzdura odlamki o mniejszej gestosci niz zbrojony beton konstrukcyjny [vertigo] , przechodza jak przez ciasteczko ,
albo assault tez bzdura po co w CSie jest ograniczenie do 1 HE skoro kolesie stoja sobie w jednym miejscu i wydaja kase i pac pac w rogi budynku ... a moze sobie rzuce w rure ?? eee chyba nikt tak glupi nie jest zeby pchac sie przez rure jak zabilem tam 5 kolesi trzema granatami ... wiec moze glowna brama ??... a moze sobie rzuce w drzwi ?? ... o qrde zostalo mi tylko 5000 $ musze uwazac bo mi sie jeszcze kasa skonczy ... . Kolejna mega realistyczna rzecz to sa upadki skoczysz ze skrzynki to sobie noge skrecisz za np 7 hp ale jak skoczysz z dachu i zlapiesz sie drabinki nad sama ziemia to ci reki ze stawu nie wyrwie ( moze ja mam jakies bio implanty ) - zostawie ten temat niedokonczony bo nie chce mie sie wiecej pisac

Old Post 01-08-2001 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:

To się właśnie nazywa zabijanie ducha gry. W Q2 też fajnie się grało dopóki nie zaczęto używać fullbrightów.

Moze sie naraze duzej ilosci ludzi ale dla mnie quejki maja taka kolejnosc Q3 , Q1 ... i to koniec Q2 mi sie wogole nie podoba.
I prosze was nie piszcie wiecej na tym boardzie o quejkach bo od tego sa inne miejsca np. board o q2 czy q3 czy q1. Ja sie potrafie powstrzymac przed porownywaniem CS z Q wiec wy tesh mozecie.

Old Post 01-08-2001 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
[B]Ja mam aktualnie podmienione skiny w bardzo prosty sposob : wszyscy CT to skin SEAL a T to skin gorilla - banal.
A co do cienia to mnie nawet nie rozsmieszajcie - ja nie mam zadnych ciemnych miejsc ( dla niewtajemniczonych jest taka opcja w ustawieniach karty graficznej jak brightness ) i tyle z realizmu w CSie

szkoda gadac..
macki opadaja

quote:

( a propo realizmu...

i co z tego ze cs ma mnostwo nierealistycznych cech ? znaczy to ze trzeba sobie instalowac widoczne z daleka modele i likwidowac cienie, wszystko w celu zwyciestwa ? zalosne..
ja nie mam zadnych poprawek w konfigu czy bindow, i nie przeszkadza mi to grac

Old Post 01-08-2001 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cthsqd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cthsqd Znajdź więcej post'ów przez  cthsqd Dodaj cthsqd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cthsqd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

to z tego ze to miala byc gra realistyczna

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 01-08-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

Gra nie miala byc realistyczna, to sobie ludzie ubzdurali po tym jak skonczyli z kwakiem a nie widzieli rainbow six na oczy. Nie bronie sobie podjasniac w gamma correction czy jakkolwiek, ale nie lubie takiego kombinowania, bo jak juz ktos powiedzial, zabija to ducha gry. Natomiast legalizacja fullbrightow to jakis dowcip chyba.. Moze w kwakach ludzie na to nie zwracaja uwagi, ale wez pod uwage ze nie wszyscy tu przyszli z quake'a.
W Jedi Knight podczas duela udezenie bezbronnego jest uwazane za dyshonor, na calym swiecie tak jest.

Old Post 01-08-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cthsqd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cthsqd Znajdź więcej post'ów przez  cthsqd Dodaj cthsqd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cthsqd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja mam aktualnie podmienione skiny w bardzo prosty sposob : wszyscy CT to skin SEAL a T to skin gorilla - banal.
A co do cienia to mnie nawet nie rozsmieszajcie - ja nie mam zadnych ciemnych miejsc ( dla niewtajemniczonych jest taka opcja w ustawieniach karty graficznej jak brightness ) i tyle z realizmu w CSie ( a propo realizmu to najbardziej realistyczny jest HE ktory rani przez betowe sciany - total hardcore nowhere to hide - niezla bzdura odlamki o mniejszej gestosci niz zbrojony beton konstrukcyjny [vertigo] , przechodza jak przez ciasteczko ,
albo assault tez bzdura po co w CSie jest ograniczenie do 1 HE skoro kolesie stoja sobie w jednym miejscu i wydaja kase i pac pac w rogi budynku ... a moze sobie rzuce w rure ?? eee chyba nikt tak glupi nie jest zeby pchac sie przez rure jak zabilem tam 5 kolesi trzema granatami ... wiec moze glowna brama ??... a moze sobie rzuce w drzwi ?? ... o qrde zostalo mi tylko 5000 $ musze uwazac bo mi sie jeszcze kasa skonczy ... . Kolejna mega realistyczna rzecz to sa upadki skoczysz ze skrzynki to sobie noge skrecisz za np 7 hp ale jak skoczysz z dachu i zlapiesz sie drabinki nad sama ziemia to ci reki ze stawu nie wyrwie ( moze ja mam jakies bio implanty ) - zostawie ten temat niedokonczony bo nie chce mie sie wiecej pisac

gosciu a powiedz szczerze gdzie byles jak w szkole uczyli czytac ???? ja napisalem zachowuje pozory autentycznosci , a to chyba nie znaczy ze jest w 100 % realistyczna ... po za tym wychodzisz z zalozenia ze skoro gra i tak ma kupe bledow (znaczy spadanie ze skrzynek itd.) to nalezy z niej zrobic wesole miasteczko ???? Bez kitu podmienianie modeli , fullbrighty i inne duperele zmieniaja CS i caly klimat gry ..... dla mnie ktos kto ma tak zmodyfikowana gre nie ma prawa nazywac prawdziwym counterstrajkowcem

jak to ktos bardzo ladnie uchwycil ... takie kombinowanie zabija ducha gry ....

Old Post 01-08-2001 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Zorro:
Tak ale trzeba jeszcze umiec go odpowiednio ustawic tego gl_max_size'a... Wtedy widac to co trzeba a fullbright'y nadal miekna...

Ja tego nie uzywam bo to grania w ten sposob trzeba sie dlugo przyzwyczajac... i BH tez sie nie da robic...

Old Post 02-08-2001 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Zorro:
Tak ale trzeba jeszcze umiec go odpowiednio ustawic tego gl_max_size'a... Wtedy widac to co trzeba a fullbright'y nadal miekna...

Ja tego nie uzywam bo to grania w ten sposob trzeba sie dlugo przyzwyczajac... i BH tez sie nie da robic...

Zaraz zaraz... wydaje mi się że gl_max_size odpowiada za maksymalny rozmiar tekstur - i tyle . Co to może przeszkadzać przy BH? A zresztą po co używać BH? A wogóle dla mnie FBrighty to zwykłe oszukiwanie - koniec, kropka.

Old Post 02-08-2001 06:09
Red
Master (Spawn)

quote:

Zaraz zaraz... wydaje mi się że gl_max_size odpowiada za maksymalny rozmiar tekstur - i tyle . Co to może przeszkadzać przy BH? A zresztą po co używać BH? A wogóle dla mnie FBrighty to zwykłe oszukiwanie - koniec, kropka.

dobrze gada ... masz 5 u mnie

Old Post 02-08-2001 11:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:37.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions