Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > The Return of The King
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

The Return of The King

Wiem, ze jest topic o filmach, ale uwazam, ze (podobnie jak w przypadku Matrixa), temu filmowi nalezy sie osobny temat.

A wiec polska premiera The Return of The King juz niedlugo. Z setek kilobajtow tekstu przez jakie sie przekopalem od poczatku grudnia wynika, ze ten film zmiecie wszystkich z powierzchni ziemi. Szeloba podobno jest zrobiona zajeswietnie, bitwa na polach Pellennoru wgniata w fotel, a Gwaihir i jego orly przylatujace na koncu po Froda to arcydzielo.

Nie moge sie doczekac.

Tymczasem we wroclawskim multipleksie Helios w ten weekend leca rozszezone wersje FOTR i TTT. Wczoraj chcialem isc na FOTR, poprosilem w kasie o bilety "na Wladce", dostalem, a kiedy trafilem do sali kinowej okazalo sie, ze to sa jednak Dwie Wieze... ;D No coz, obejrzalem sobie to z przyjemnoscia, bo choc od miesiaca mialem ta wersje na DivX to jednak nie obejrzalem jej jeszcze. Do wczoraj. I znow stwierdzilem (wczesniej to zrobilem po obejrzeniu rozszerzonej Druzyny...), ze ta wersja powinna leciec w kinach od samego poczatku, bo historia przedstawiona jest pelniejsza i prostsza do zrozumienia dla tych, ktorzy nie czytali ksiazki. Poza tym takie elementy jak spiewajacy pod nosem Aragorn czy recytujacy wiersze Drzewiec sa calkiem mile i pomagaja wczuc sie w klimat Srodziemia. No i wiele dodatkowych linijek elfickiego... (nie wazne, ze wymowa nie jest zbyt dokladna - wazne, ze w ogole jest cos ).

Przy okazji wylapalem trzy fajne bugi (dwa techniczne, jeden merytoryczny) w TTT:
- lancuszek, na ktorym Frodo nosi Pierscien lubi zmieniac dlugosc
- kiedy Gandalf & Co wchodza do Edoras do krola Theodena, w jednym ujeciu Gandalf niesie swoja laske prawie rownolegle do ziemi, w drugim sie o nia opiera
- Eomer zostaje wygnany z Rohanu ze swoim oddzialem. Kiedy spotykaja Aragorna, Gimliego i Legolasa liczy on jakies 30-50 typa na koniach - na oko. Gdy przybywaja z pomoca do Helmowego Jaru jest ich przynajmniej o jedno '0' wiecej... Moze Gandalf rzucil jakis super czar or smthg?

Podobnych rzeczy jest pewnie wiecej, ale nie przygladalem sie temu specjalnie. Te trzy mi sie tylko rzucily w oczy. Jutro ide na FOTR, tam pewnie tez wylapie wiecej.

Aha, i pewnie powiecie, ze jestem powalony... Ale sylwestra spedze w kinie na premierze Powrotu Krola. Mam juz to zaklepane, sorx AnouaaR

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2003 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja tam czekam do 2 stycznia z obejrzeniem lotr:trotk... mam zaklepane w kinie cala noc z 3 czesciami lotra

Old Post 21-12-2003 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

moj kolega sie wybiera na taki maratonik nocny wszystkie czesci naraz
ja sie tez bym wybrał bo drugiej czesci nie widziałem
Tylko musiałbym kogos namowic bo samemu nie pojde :/

Old Post 21-12-2003 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

alien wal do gdanska na 2 stycznia ]] ja juz mam bilety zarezerowane na ten maratonik

Old Post 21-12-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Widze, ze nie tylko ja jestem Tolkienowcem maniakalnym.

Oczywiscie na film wybieram sie w porze premiery. Jak do tej pory slyszalem nt. trzeciej czesci trylogii same superlatywy, zarowno z ust krytykow (wiec albo film jest rzeczywiscie genialny, albo krytycy sa przeplaceni) jak i ludzi, ktorzy mieli juz szczescie obejrzec Powrot Krola.

Old Post 21-12-2003 13:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Maniakiem nie jestem, ale wypadałoby obejrzec

Old Post 21-12-2003 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
alien wal do gdanska na 2 stycznia ]] ja juz mam bilety zarezerowane na ten maratonik

ekhm, a moge ja ?

Old Post 21-12-2003 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

jesli juz to na sylwka ;D

Old Post 21-12-2003 15:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yarek
ekhm, a moge ja ?

jajks.. myslalem ze sa jeszcze miejsca.. w sali w ktorej mam zarezerwowane to zostaly 4 miejsca ale z dala od nas ;( o kurfa ;(

zobacz w zalaczniku jakie.. moze ktores kces? :/ qfa ;/ ale to to sie szybko rozeszlo..
http://glan.boo.pl/enemef.jpg

code:
Przyjmujemy już rezerwacje internetowe na ENEMEF z Władcą Pierścieni, aby teraz przejść na stronę z rezerwacją kliknij tutaj. Przedsprzedaż biletów w kasach kina ruszy w czwartek, 11-ego grudnia (kasy czynne codziennie w godz. 10-22, adres kina: Waszyngtona 21). ENEMEF odbędzie się na 5 salach, tylko jedna z nich jest przeznaczona na rezerwacje internetowe - miejsca na pozostałych salach są sprzedawane w kinie.

hmm albo na innej sali.. :/

Old Post 21-12-2003 16:07
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
jajks.. myslalem ze sa jeszcze miejsca.. w sali w ktorej mam zarezerwowane to zostaly 4 miejsca ale z dala od nas ;( o kurfa ;(

zobacz w zalaczniku jakie.. moze ktores kces? :/ qfa ;/ ale to to sie szybko rozeszlo..
http://glan.boo.pl/enemef.jpg

Co chcesz? Zajebiste miejsca. Problem tylko - jak przerzucic ekran na przeciwna sciane zeby bylo cos widac

Old Post 21-12-2003 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Co chcesz? Zajebiste miejsca. Problem tylko

No niedokońca, nadgarstek od trzymania kamery pod kątem może go rozboleć :}

Old Post 21-12-2003 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Co chcesz? Zajebiste miejsca. Problem tylko - jak przerzucic ekran na przeciwna sciane zeby bylo cos widac

Wez przestan, na reloaded siedzialem w 6stym, czy7mym rzędzie, i po filmie mnie nad... ee..kark bolał od kręcenia maqwą )

Old Post 21-12-2003 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

ja bede szedl na maraton w wawie [jutro poznam szczegoly] jak ktos chce to sie moze podlaczyc.

Old Post 21-12-2003 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

caua noc z faustem.. nie mozecie tego przegapic.. i to tylko za okragle 30 zl!!! naprawde warrto!! taka okazja nie zdarza sie dwa razy

Old Post 22-12-2003 05:15
bizonek
def

Normalnie szkoda przegapić. ;D

Old Post 22-12-2003 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r00ster
Stronger than Death

oglądnąlem ale narazie nie powiem co widziałem i co mysle bo zostane skarcony

Old Post 22-12-2003 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

i masz qrde racje >:>

Old Post 22-12-2003 14:59
killertowa
Elite (Fiend)

aaaaaaaaagggggggggghhhhhhhhhrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
miałem iść 2 na maratonik a tu dziś kumpel mówi, że nie zdążył już biletów kupić

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 22-12-2003 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Sweep: co do 3. to pozwole sobie sie niezgodzić: Musisz pamietać że Jeźdźcy Rohanu mieszkają w dość dużej "rozsypce" wiec Mithandir nie pojechał jedynie po Eomera, ale chciał zebrać tyle eoredu ile się tylko dało......

Pozatym w książce Eomer wcale nie przyjechał do Helmowego Jaru, a Mithandir pojechał do Fangornu aby poprosić o pomoc Drzewca- wrócił z ok 200 huornami........

Ale kto by sie tym przejmował

BTW: razem z POZem znalezliśmy w dwóch wiezacz MUCHĘ która usiadła na obiektywie kamery podczas bitwy w Helmowym Jarze.

Old Post 22-12-2003 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
caua noc z faustem.. nie mozecie tego przegapic.. i to tylko za okragle 30 zl!!! naprawde warrto!! taka okazja nie zdarza sie dwa razy

to sie robi meczace :E nikogo nei zmuszam, kto chce to przyjdzie, i takbedzie nas z 10 osob.

Old Post 22-12-2003 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
to sie robi meczace :E

marudzisz

Old Post 23-12-2003 05:56
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Widzialem trailer

Old Post 23-12-2003 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

co sadzicie o sciezce dzwiekowej ?
wg. mnie jest najslabsza
z fotr byla najlepsza

Old Post 23-12-2003 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tam nie jestem tolkienowym maniakiem
filmy mi sie podobaja jednak ksiazka znudzila mnie szybko

dostalem 1 czesc kiedys od kumpla
ksiazka przedstawiala sie mniej wiecej tak

zyly sobie hobbity w zielonej i slicznej do obrzydliwosci krainie
potem okazalo sie ze jest problem z pierscieniem i trzeba z tamtad wypiedalac
no wiec hobbit taki jeden z kumplami wyszedl sobie i zaczal spierdalac
i tu sie ksiazka zacina...
idaa sobie idaaa... zatrzymuja sie zeby cos zjesc... potem dalj ida i ida... znow sie zatrzymuja zeby cos wszamac... znowu gdzies idaaa i idaaa... znowu sie zatrzymuja zeby cos zjesc
po drodze jeszcze czasem im sie jakas przygoda drobna trafila
a tak to sobieee idaaaaa i szukaja gdzie by tu wszamac i co wszamac

kurwicy dostawalem czytajac tolkiena

Old Post 23-12-2003 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Infi .. przez ciebie dostane zawalu.. idz stad i nie bluznij wiecej synu!

Old Post 23-12-2003 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Imo po to nagrali film, zeby nie trzeba sie bylo meczyc z czytaniem

Old Post 23-12-2003 13:10
SweepeR
sweter

Infi... Zabiles mnie tym streszczeniem Nie spodziewalem sie tego po tobie, fanie Forgotten Realms...

Old Post 23-12-2003 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
Infi... Zabiles mnie tym streszczeniem Nie spodziewalem sie tego po tobie, fanie Forgotten Realms...

ehh no co ja poradze ze Tolkien zanudzil mnie nim zdazyl zainteresowac...

Old Post 23-12-2003 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ciii Infi, tolkien jest teraz w modzie, nie przegadasz ich...

och, ach, gandalfie, Twoje wąsiki mnie podniecają
frodo, ale masz seksowne stópki...

Old Post 23-12-2003 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
ciii Infi, [...]

OT
Nie rozumiem dlaczego wszyscy pisza "ciii". Nie wpowinno sie pisac "ćśśś"?
No, to tyle chcialem powiedziec

Old Post 23-12-2003 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:23.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions