Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > depresja, dół i co jeszcze?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Thumbs down depresja, dół i co jeszcze?

Co się do kogoś odezwę na gg/tlenie to słyszę "mam depresję", "mam doła", "nikt sie mnom nie interesuje", "zepsuł mi się długopis, chcę umierać", "nikt mnie nie kocha".

Jakoś ciężko mi to zrozumieć. Ja jeśli mam jakąś nieciekawą sytuację to nie pieję o tym po całej wsi i nie robię smutów innym. To jest naprawdę męczące. Chcę pogadać z kimś o czymś miłym a zostaję poczęstowany czerstwą wiązanką narzekań i roszczeń wobec świata. Dla mnie to jest straszne, bo nie lubię egzaltacji ("Mam doła, jestem wspaniała*"). Mnie to poprostu odrzuca i męczy. Dodam że nie jestem niepoprawnym optymistą. Zresztą myślę że nie można rozważać tego w kategoriach optymista/pesymista bo to nie o to chodzi.

ehhhh zdołowałem sie

* - (..)jestem zwariowaną nastolatką

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2004 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Coś masz kijowych znajomków na gg, skoro w qłko takie texty czytasz. Umnie w najgorszym wypadq jest "Nuda" itp
Wyjątkiem ofkors jest ... hmm.. teraz kto to był... Annouar, czy moze Gibber ? Nie pamietam, badz co badz, jeden z nich ma zawsze masakroojace opisy na gg

Old Post 23-01-2004 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gib ma masakrujace opisy

a z ludzmi tak to jest ze sie doluja, zwlaszcza na jesien i zime
ja sie nie poddaje modzie na dolowanie i zyje pelnia zycia
jestem milutki i wesolutki jak zawsze
jedyne co napawa mnie czarnymi myslami to zblizajaca sie sesja O_O

Old Post 23-01-2004 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

W sumie to fucktycznie sporo osoob ma takie smieszne statusy

Ja sam mam dola od 3 tyg. Nie wiem czemu, ale od 3 tyg ciagle sie smieje wszystko mnie bawi i usmiecham sie nawet sam do siebie ogolnie jest zajebiscie

Sesja tez jest zabawna

Old Post 23-01-2004 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

[FPP]Shooler: sie nie zesraj ...

Old Post 23-01-2004 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d

panie i panowie a oto doskonaly przyklad czlowieka zdolowanego

Old Post 23-01-2004 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
W sumie to fucktycznie sporo osoob ma takie smieszne statusy

Ja sam mam dola od 3 tyg. Nie wiem czemu, ale od 3 tyg ciagle sie smieje wszystko mnie bawi i usmiecham sie nawet sam do siebie ogolnie jest zajebiscie

Sesja tez jest zabawna

To moze odstaw ta amfe?

To moze rzeczywiscie sesja? Przed chwila skonczylem 20 minutowa rozmowe przez telefon z siostra ktora byla wqrzona od uczenia sie i ciaglego pocieszania kolezanki przed jakims zaliczeniem
Z bliskich znajomych to raczej niewielu sie tym afiszuje. Osobiscie mi sie to niepodoba. To takie w stylu "jaki/a jestem biedny/a, wspolczujcie mi". Zamiast sie rozczulac czlowiek by sie wzial w garsc a nie psul do tego humoru innym.
Ja tam raczej nie mam dlugotrwalych dolow. Jak mnie cos wpieni to siedze cicho i czekam az mi przejdzie. A na ogol przechodzi szybko

Old Post 23-01-2004 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
panie i panowie a oto doskonaly przyklad czlowieka zdolowanego

Gdybyś jeszcze rozumiał to co piszesz ...

Old Post 23-01-2004 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja se zawsze ulze jak mam dola napierdzielajac w jakiegos fppka jakiego mam aktualnie na dysku.. pomaga zawsze ewentualnie zestaw: mocna muzyka ( illusion - 3 albo behemoth - pandemonic incanations) i browarek...

dwa niezawodne sposoby ;>

Old Post 23-01-2004 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d

Za pozno...

Old Post 23-01-2004 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

To samo. Jakieś to wszystko smutne, samotne i w ogole. Ja to tylko moge dać status ze dopadła mnie kurwica :>
Ogolnie czasem wkurzają mnie niektóre statusy, które chcą być mądre

Old Post 23-01-2004 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A moj sposob na dola jest banalny.. trzeba tylko spojrzec na to z innej perspektywy ale nie na sam problem tylko na siebie jako istote zywa.
Z perpektywy powiedzmy naszego ukladu slonecznego albo galaktyki czy tez drogi mlecznej itd nasze (Twoje) zycie jest nic nie warte. Jestesmy tacy maciupency... nic nie znaczacy dla wszechswiata.

Old Post 23-01-2004 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja sam mam dola od 3 tyg. Nie wiem czemu...

ja wiem czemu, bo nie pijesz od 3 tyg! DD

Old Post 23-01-2004 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

rcube: ta.. pocieszające.. jestem gówno wartą kupą mięsa, która sobie bezcelowo wegetuje na drodze mlecznej (od Krowy ). Jestem taki maciupeński i niec nie wart, ze gdyby mnie nie było nie byłoby zadnej róznicy :>
ahhhh
od razu lepiej ;D

Old Post 23-01-2004 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

alien ubiegles mnei

Old Post 23-01-2004 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

rzeczywiscie, zaczynamy ******** farmazony jak siebie kroliki te proby podniesienia poziomu borda to nam na zdrowie nie wychodza... a po *** sie martwic, i tak kiedys wyladujemy w piachu i nic na to nie poradzimy.. zamiast tego nalezy dzialac co by sie nie martwic [taa, latwo powiedziec ]

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-01-2004 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ej kurka powiedzmy sobie szczerze... jak mi zle to sorry nie bede sie na sile do nikogo usmiechac i na pytanie co tam odpowiadac - a super, po czym kontynuowac zalosna, sztuczna rozmowe byleby tylko sie komus nie psuc humoru. Wyznaje raczej zasade - Status widzisz. Jak jest wesoly, jest ok, jak jest smutny znaczy ze jest niefajnie. Wiec skoro zawracasz mi glowe jak mam kiepski status to sam sie pchasz na rozmowe o rzeczach nieprzyjemnych :>

Old Post 24-01-2004 01:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

o ja
takie publiczne obnoszenie sie z dołem to nic innego jak [g0th style]
fajnie jest się podołować przy Moonspell'u albo Lacrimosie, waląc na gg texty w stylu "zapomniana przez śmiertelych stąpam po nocnej rosie, roniąc szkarłatne łzy" albo cos równie śmiesznego.
gg jest pełne żałosnych gówniarzy którzy za dużo dostają od życia i każda pała w szkole, każde minimalne nieporozumienia powodują u nich myśli samobójcze...

ja mam system: jeśli zobaczę u kogoś taki status, jeśli ktoś mi się zwierza że mu "źle" itd, to banuję na gg, wywalam z listy albo po prostu nie odpowiadam...

wniosek, MaslaV masz na gg/tlenie samych zdołowanych gówniarzy... nikt poważny (shoo, jedenzero, Jarek itd.) nie ma takich klimatów...

Old Post 24-01-2004 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
nikt poważny (shoo, jedenzero, Jarek itd.)

Muu? '

quote:
ja mam system: jeśli zobaczę u kogoś taki status, jeśli ktoś mi się zwierza że mu "źle" itd, to banuję na gg, wywalam z listy albo po prostu nie odpowiadam...

Myslales kiedys o studiowaniu psychiatrii? Moja kobieca intuicja wyczoowa ze masz do tego talent

Old Post 24-01-2004 08:06
Anouaar
Guest

Zli ludzie, nie lubie Was... Mam dola, ide opisac to na blogu.

Powaznie. Mnie tez to denerwuje, ciagle musze wysluchiwac o tym jak innym jest zle, i mam tego osobiscie dosc. Dlatego (jestem malym dołersem) sam nie przezucam swoich problemow na innych. Wole sie dolowac w zaciszu 4 scian. To jest fajne, poprawne, i naprawde... Krowie conajmniej.

Old Post 24-01-2004 09:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

niee, Krowa jest zawsze wesoła

Foo: tak, już sobie to wyobrażam, przychodzi do mnie pacjent, mówi że ma depresję maniakalną, a ja go wypieprzam za drzwi, drąc się na cały szpital "MAŁY DOŁERS! WON!" może jednak to nie dla mnie

coś jak z tą mp3 co chłopak zażył całe opakowanie leków, dzwoni na pogotowie, a baba go opierdziela że po co on stawia tyle osób na głowę jeśli nie jest pewien czy chce żeby do niego karetka jechała... słyszeliście? na ffh było

Old Post 24-01-2004 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

http://slimak.onet.pl/_m/TVN/uwaga/ryszard_www.mp3

ja słyszałem ;D
omg ;D

dr hab. Deathcrush przyjmuje w godzinach 10-15
nie obługuje gotek

Old Post 24-01-2004 12:14
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie no ludzie jestescie po prostu swietni i cudowni.. po prostu kochani kumple nic tylko do rany przyloz... wspaniala postawa w stylu "masz zly humor to znikaj a przyjdz jak bedziesz wesoly bo ja nie mam ochoty z toba rozmawiac a tymbardziej pomagac" ....

Wiadomo ze kazdy ma zly humor czasem ale nie kazdy ma taki charakter ze bedzie udawal twardziela. Sa ludzie potrzebujacy sie uzewnetrznic (vide blogi ktore tak krytykujecie) , sa ludzie potrzebujacy z kims porozmawiac. Wtedy czuja sie lepiej i przynajmniej widza jakies perspektywy przed soba zamiast czterech scian. Czy to taka wielka sprawa powiedziec kilka slow na pocieszenie? Czy to takie denerwujace bycie raz dobrym kolega a nie po prostu kolejnym czlowiekiem na necie, ktory istnieje tam tylko do kolejnej glupio smiesznej gadki?

Naprawde.. dobiliscie mnie teraz. Czysty egoizm i totalny brak wspolczucia...

Old Post 24-01-2004 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

uzewnętrznić, lol, kobieto co Ty piszesz wogóle
znam kilka takich przypadków - smutne statusy na gg, "jakiego to ja nie mam doła", a w realu to normalna wesoła osoba
zresztą takie obnoszenie się z dołem na necie to o kant dupy można potłuc, jak ktoś ma zły humor to zwraca się do jednej, dwóch zaufanych osób (przyjaciół itd) a nie zawraca dupę ludziom których prawie nie zna, tym bardziej z reala... ludziom którzy nie mają zielonego pojęcia jak tej osobie pomóc

np: gdybyś Ty miała zły humor i zwróciła się do mnie osobiście to bym chętnie pogadał, pocieszył, ale gdybyś waliła smuty na blogu albo jakieś żałosne gotyckie statusy na gg, to bym nie miał najmniejszej ochoty pomagać... to chyba dość proste...?

a taki zmanierowany ekshibicjonizm mentalny pokroju smutnych blogów jest po prostu żałosny

Old Post 24-01-2004 14:00
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nie no ludzie jestescie po prostu swietni i cudowni.. po prostu kochani kumple nic tylko do rany przyloz... wspaniala postawa w stylu "masz zly humor to znikaj a przyjdz jak bedziesz wesoly bo ja nie mam ochoty z toba rozmawiac a tymbardziej pomagac" ....

Lepiej bym tego nie ujal :EEEEEE Dokladnie tak zawsze Ci odpowiadam :E

Ej a gdzie stare dobre_na_dola sznyty na pupie i siusiaku? :E

Edytowane przez [FPP]Fausto dnia 24-01-2004 o godz. 14:40

Old Post 24-01-2004 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
uzewnętrznić, lol, kobieto co Ty piszesz wogóle
znam kilka takich przypadków - smutne statusy na gg, "jakiego to ja nie mam doła", a w realu to normalna wesoła osoba

A czy ja nie jestem normalna wesola osoba? Jasne ze jestem. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Ale czasami tez mam dola, kazdy moze miec.

np: gdybyś Ty miała zły humor i zwróciła się do mnie osobiście to bym chętnie pogadał, pocieszył, ale gdybyś waliła smuty na blogu albo jakieś żałosne gotyckie statusy na gg, to bym nie miał najmniejszej ochoty pomagać... to chyba dość proste...?

Nie do konca. Jak ja mam dola to nie zwracam sie do konkretnych ludzi bo mam wtedy zalamanie na punkcie tego czy w ogole jestem cos warta. Wtedy wlasnie mam glupi status i pisze cos na blogu i czekam czy ktos sie w ogole mna interesuje. Mozesz mnie zjechac, powiedziec ze jestem niefajna, gotycka i co tam sobie jeszce chcesz ale to mi pomaga.

a taki zmanierowany ekshibicjonizm mentalny pokroju smutnych blogów jest po prostu żałosny

Dobrze wiedziec ze jestem zalosna

Old Post 24-01-2004 15:39
deathcrush
łobuz

no i to jest bardzo niefajne, afiszowanie się ze swoim dołem... ale rób jak chcesz
zresztą możesz się tylko jeszcze bardziej zdołować, jak nikt się nie odezwie i nie zainteresuje
ludzie mają wystarczająco dużo własnych problemów żeby jeszcze szukać kogoś, kto przypadkiem nie potrzebuje rozmowy
ja, jeśli czegoś chcę, to wyciągam po to rękę a nie czekam aż samo łaskawie przyjdzie

Old Post 24-01-2004 15:41
AlieneK
KOSZ

Saari: deathcrush ma racje Jak ktoś sie zgłosi to chętnie pociesze. Chociaż ja czasem sam zagadam jak ktos ma dołujący status. Ale tego jest za dużo po prostu

Old Post 24-01-2004 16:18
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja chetnie pomagam ludziom

Old Post 24-01-2004 16:45
deathcrush
łobuz

postanowiłem zrobić eksperyment i dałem sobie status "mam doła, ktomi pomoże?"

i przez cały czas jak wisiał, odezwały się do mnie 4 osoby

"to go zasyp" - ten mnie szczerze mówiąc rozjebał
"a co, Gorgoroth nie przyjeżdża? "
"o, prowokacja"
"mogę sobie zrobić taki status jak Ty?"

no i..?
no i lol

Old Post 24-01-2004 18:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:54.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions