Oh yeah, bedzie jazda! Dobry news w sumie. Maja isc do Hali Ludowej na Pola Marsowe. Spoko spoko, tylko to tak nie do konca centrum miasta, tzn. centrum, ale troche na uboczu I dosc daleko ode mnie, ale mi to zwisa 
Za to Hala Orbita to doslownie kilka krokow od mojego domu. Ostatnio pod nia pilismy z Gazorem Doslownie po drugiej stronie parku... Tylko, ze pewno tam juz nie pojde, bo $$$ i w ogole. Ale Hala sama w sobie jest fajna, kiedys jak rozmawialem z manager zajmujaca sie jej wynajmem etc to stwierdzila "No, jeszcze kilka imprez techno i znowu bedziemy musieli robic remont"
quote: [FPP]glan:
a fajne ostatnie zdanie jest ;D ze robia na wiosne duza rockowa impreze.. ciekawe co bedzie >:>
Imprez rockowych ci we WRO dostatek 
quote: Anouaar:
Nie dziekuje, nie chce. Tego jeszcze brakowalo, zeby mi zrobili zlot cpunow prawie pod nosem. Predzej sie poloze pod murami parlamentu z granatem niz dopuszcze do tego. Sam nie mieszkam we Wroclawiu, ale lubie to miasto. Nie pozwole, zeby dokonano takie profanacji. Nawiasem mowiac lokalni NS, i skinheadzi bede mialy zabawe. Jeden plus. :>
No wiesz... Nie wiem kto jest wiekszym cpunem, czy punkowcy czy technowcy (? )... Ci drudzy przynajmniej jakos normalnie wygladaja i nie widac po nacpanych tak od razu, ze sa nacpani. Za to bardzo czesto punkowiec nie nacpany wyglada jak nacpany.
A poza tym WRO jest zawsze otwarty na rozne imprezy i swieze pomysly. I za to kocham to miasto.
I skinheadow tez u nas nie jest duzo... Przynajmniej dawno dawno juz zadnego nie spotkalem...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|