Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Parada Techno we Wrocławiu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Parada Techno we Wrocławiu

czytac, komentowac: http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,1984026.html

szkoda ze nie mieszkam we wrocławiu :/

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2004 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a fajne ostatnie zdanie jest ;D ze robia na wiosne duza rockowa impreze.. ciekawe co bedzie >:>

Old Post 24-03-2004 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

moze ktos wkleic tego niusa - nie moge otworzyc strony

Old Post 24-03-2004 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Nie dziekuje, nie chce. Tego jeszcze brakowalo, zeby mi zrobili zlot cpunow prawie pod nosem. Predzej sie poloze pod murami parlamentu z granatem niz dopuszcze do tego. Sam nie mieszkam we Wroclawiu, ale lubie to miasto. Nie pozwole, zeby dokonano takie profanacji. Nawiasem mowiac lokalni NS, i skinheadzi bede mialy zabawe. Jeden plus. :>

Old Post 24-03-2004 22:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

a co bys powiedzial gdyby tam zrobili "totalny rozp*erdol systemu perejd 2004" ?

Old Post 24-03-2004 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a fajne ostatnie zdanie jest ;D ze robia na wiosne duza rockowa impreze.. ciekawe co bedzie >:>

Anu ... może znadę czas i trcohę grosza Może będzie coś na miarę tego co organizowało niedawno "Metalopolis"
Już dawno nie miałem okazji pomachać czupryną

Old Post 25-03-2004 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Tego jeszcze brakowalo, zeby mi zrobili zlot cpunow prawie pod nosem. Predzej sie poloze pod murami parlamentu z granatem niz dopuszcze do tego. Sam nie mieszkam we Wroclawiu, ale lubie to miasto. Nie pozwole, zeby dokonano takie profanacji. Nawiasem mowiac lokalni NS, i skinheadzi bede mialy zabawe. Jeden plus. :>

no tak a w Łodzi pełno brudasów sie bedzie szwendało i szukało miejsca gdzie by tu sobie w kanal dać albo gdzie mozna zrobić jakaś czarną msze

w Łodzi na tej 'imprezie rockowej' tez skinheadzi bede miec fajnie - jeden plus

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 25-03-2004 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

y
ja sie nie wybieram

Old Post 25-03-2004 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

lol, a niby czemu banda brudasow ma miec dobra zabawe kiedy ktos sobie przyjedzie na jakas tam parade? imo zalosne podejscie, zalosny podzial na subkultury...

rownie dobrze my mozemy robic roz******* na imprezach dla syfiarzy w glanach i nie mowcie mi ze oni nie cpaja, cpaja wszyscy

Old Post 25-03-2004 10:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

tez myślę, że wszyscy ćpają.
a w ogole, nie moje , niestety klimaty. juz na takie rockowe prędzej.

Old Post 25-03-2004 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MajeS
nie mowcie mi ze oni nie cpaja, cpaja wszyscy

true true

tak na serio to juz bym wolal jechac do berlina niz do wroclawia. dlaczego? odleglosc prawie ta sama przy czym w niemczech jest troche wiecej ludzi

Old Post 25-03-2004 10:35
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
no tak a w Łodzi pełno brudasów sie bedzie szwendało i szukało miejsca gdzie by tu sobie w kanal dać albo gdzie mozna zrobić jakaś czarną msze

widze ze u ciebie z tolerancja na bakier... ://

quote:
Napisane oryginalnie przez Majes
lol, a niby czemu banda brudasow ma miec dobra zabawe kiedy ktos sobie przyjedzie na jakas tam parade? imo zalosne podejscie, zalosny podzial na subkultury...

rownie dobrze my mozemy robic roz******* na imprezach dla syfiarzy w glanach i nie mowcie mi ze oni nie cpaja, cpaja wszyscy [/B]

i u majesa tez widocznie...
mozecie chociaz tutaj darowac sobie obrazliwe okreslenia dla ludzi sluchajacej innej muzy? nie wiem czy to na formie zartu bylo czy nie.. ale jakos takos dziwnie...

Old Post 25-03-2004 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

do Anouaar'a sie juz nie przyczepiasz?

quote:
Nie dziekuje, nie chce. Tego jeszcze brakowalo, zeby mi zrobili zlot cpunow prawie pod nosem. Predzej sie poloze pod murami parlamentu z granatem niz dopuszcze do tego. Sam nie mieszkam we Wroclawiu, ale lubie to miasto. Nie pozwole, zeby dokonano takie profanacji. Nawiasem mowiac lokalni NS, i skinheadzi bede mialy zabawe. Jeden plus. :>

zobacz ktory post byl wczesniej: mój czy jego?

jego?

omg! niemoze byc!!!

wiesz co to sarkazm? zdjem te klapki z oczu i czytaj cale posty a nie tylko odpowiedzi - unikniesz nieporozumień i ośmieszenia

innymi słowy: pisałem tylko pięknym za nadobne if you know what i mean...

Old Post 25-03-2004 11:20
SweepeR
sweter

Oh yeah, bedzie jazda! Dobry news w sumie. Maja isc do Hali Ludowej na Pola Marsowe. Spoko spoko, tylko to tak nie do konca centrum miasta, tzn. centrum, ale troche na uboczu I dosc daleko ode mnie, ale mi to zwisa

Za to Hala Orbita to doslownie kilka krokow od mojego domu. Ostatnio pod nia pilismy z Gazorem Doslownie po drugiej stronie parku... Tylko, ze pewno tam juz nie pojde, bo $$$ i w ogole. Ale Hala sama w sobie jest fajna, kiedys jak rozmawialem z manager zajmujaca sie jej wynajmem etc to stwierdzila "No, jeszcze kilka imprez techno i znowu bedziemy musieli robic remont"

quote:
[FPP]glan:

Imprez rockowych ci we WRO dostatek

quote:
Anouaar:

No wiesz... Nie wiem kto jest wiekszym cpunem, czy punkowcy czy technowcy (? )... Ci drudzy przynajmniej jakos normalnie wygladaja i nie widac po nacpanych tak od razu, ze sa nacpani. Za to bardzo czesto punkowiec nie nacpany wyglada jak nacpany.

A poza tym WRO jest zawsze otwarty na rozne imprezy i swieze pomysly. I za to kocham to miasto.

I skinheadow tez u nas nie jest duzo... Przynajmniej dawno dawno juz zadnego nie spotkalem...

Old Post 25-03-2004 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

i takie podejscie mi sie podoba

Old Post 25-03-2004 16:18
Anouaar
Guest

A teraz maly background...
Jakby Wam to powiedziec, z doswiadczenia wiem, ze coraz mniej ludzi zwiazanych z ruchem punk/metal/hipis cpa. A dlaczego? Poniewaz robia to tylko ludzie starej daty, roczniki jarocina itp, a tych coraz mniej. Mlodzi ludzie juz nie siegaja po narkotyki z tego wzgledu, ze:
a) nikt im juz nie proponuje
b) sa madrzejsi
c) nie stac ich
d) boja sie
Wszystko sprowadza sie do tego, ze juz dawno nie widzialem nacpanego punka, czy metala.
Nie wiem, moze jestem poprostu uprzedzony, ale parada tekno kojarzy mi sie z jednym wielkim fesytiwalem homoseksualistow, nie mam nic przeciwko, ale troche realizmu. Wszystko mozna wypsrodkowac, z kazdym idzie sie dogadac. Kiedy ja jeszcze moge pogadac z technomaniakiem, to ten do mnie nie podejdzie, bo jestem brudas i cpun. Bledne kolo panowie. Poza tym, przyznajdzie, techno od zawsze bylo 'for drags'.

Old Post 25-03-2004 16:19
t0d
Elite (Fiend)

no to moze ja po background'zie Anouaar'a zrobie Case Study:

quote:
A teraz maly background...
Jakby Wam to powiedziec, z doswiadczenia wiem, ze coraz mniej ludzi zwiazanych z ruchem punk/metal/hipis cpa.

ale jednak

quote:
Nie wiem, moze jestem poprostu uprzedzony

oj jestes jestes

quote:
ale parada tekno kojarzy mi sie z jednym wielkim fesytiwalem homoseksualistow

mentalność LPR - byles kiedys na Paradzie Wolności w Łodzi? owszem pojawiaja sie ale i tak sa w mniejszosci: w berlinie podobnie.
moze tobie sie wszystko kojashy z Gey Parade w Paryżu - tam to jak sama nazwa wskazuje...

quote:
nie mam nic przeciwko,

sądząc po twoich postach jednak cos masz

quote:
Wszystko mozna wypsrodkowac, z kazdym idzie sie dogadac. Kiedy ja jeszcze moge pogadac z technomaniakiem, to ten do mnie nie podejdzie, bo jestem brudas i cpun. Bledne kolo panowie.

eee zero konsekwencji - przeczytaj swój pierwszy post i to co napisales tutaj a pozniej zastanow sie jeszcze raz czy z Tobą idzie sie dogadać

quote:
Poza tym, przyznajdzie, techno od zawsze bylo 'for drags'.

nie zgadzam sie: nie ''for drags'' tylko ''for fun'' - a używki tylko niektorym w tym pomagaja (mi browarek starczy )

Old Post 25-03-2004 16:32
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
do Anouaar'a sie juz nie przyczepiasz?

zobacz ktory post byl wczesniej: mój czy jego?

jego?

omg! niemoze byc!!!

wiesz co to sarkazm? zdjem te klapki z oczu i czytaj cale posty a nie tylko odpowiedzi - unikniesz nieporozumień i ośmieszenia

innymi słowy: pisałem tylko pięknym za nadobne if you know what i mean...

czytam cale posty i powiem jedno: jesli on obrazil jakos ciebie to obraz go a nie cala reszte. troche pomyslunku przed napisaniem postu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. posta annouara nie przytoczylem mimo ze do tego sie kwalifikowal ale coz, jakos poprostu mnie nie dotyczyl, a wasze posty tak..

Old Post 25-03-2004 17:06
MajeS
Guest

quote:
i u majesa tez widocznie...
mozecie chociaz tutaj darowac sobie obrazliwe okreslenia dla ludzi sluchajacej innej muzy? nie wiem czy to na formie zartu bylo czy nie.. ale jakos takos dziwnie...

no i nie zajarzyles
to anno~1 pierwszy najechal na ludzi sluchajacych tekkno czy czego tam, moja wypowiedz to byla zartobliwa i to byla aluzja wlasnie co do tego co napisal annou~1 (sorry nigdy nie wiem jak sie to pisze )

w ogole dla mnie jest to chore, to co niektore osoby tu wypisuja - ja gdy zobaczylbym na boardzie topic o koncercie rock'owym to po prostu bym nie wszedl - coz, nie moje klimaty, w ogole mnie to nie interesuje o czym tam ktos opowiada - za to tutaj musial wejsc ktos i popisac jakies glupoty o prochach tak jakby to czy ktos cpa zalezalo od tego jakiej muzyki slucha - lol!

Old Post 25-03-2004 18:33
MajeS
Guest

quote:
czytam cale posty i powiem jedno: jesli on obrazil jakos ciebie to obraz go a nie cala reszte

hmm, anno~1 moze usilowal obrazic tylko jego ale wypisujac te bzdury obrazil na przyklad rowniez i mnie (stad moj wklad w ten topic ) wiec daruj sobie te wywody o tym kto i kogo ma obrazac

W tle: Sensation 2003 White Edition CD1

Old Post 25-03-2004 18:37
SweepeR
sweter

quote:
Wszystko mozna wypsrodkowac, z kazdym idzie sie dogadac. Kiedy ja jeszcze moge pogadac z technomaniakiem, to ten do mnie nie podejdzie, bo jestem brudas i cpun. Bledne kolo panowie.

Znam duzo wiecej technomaniakow, ktorzy bez problemu rozmawiaja sobie z punkami, metalami i innymi - nawet o muzyce, bo wielu z nich ma dosc obszerne pojecie o muzyce popularnej - niz punkow, metalow i innych, ktorzy bez problemu rozmawiaja z technomaniakami.

IMO zreszta zakonczy ta nudna dyskusje o subkulturach. Myslalem, ze juz z tego wyroslismy...

Old Post 25-03-2004 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Glan a on mnie urazil i dlatego odpowiedzialem w ten sam sposob: a to ze Ciebie to urazilo? sory miszczu

poprostu mnie denerwuje jak ktos identyfikuje moja muzyke tylko z lalkami barbie, kenami i prochami i innym niezdrowym syfem - podobnie jak Ciebie denerwuje jak ktos identyfikuje ogolnie pojeta muzyke rockowa z brudem, syfem i stanazmiem.

w Twoim jak i w moim przypadku są to stereotypy ktore z czasem zostaly przyjete przez wiekszość za pewnik. a czy tak jest naprawde?

Old Post 25-03-2004 18:58
Atari
Elite (Fiend)

tylko mnie nikt nie urazil ?
czuje sie gorszy :@

Old Post 25-03-2004 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

atari sux - amiga rox

lepiej?

Old Post 25-03-2004 19:48
ZimZum
Nieśmialy abstynent

no i super. Nie bede do Wroclawia zapieprzal na parade, kabony ni mom.

Dzieki czarnej mafii kropy Lodz idzie na dno.

Old Post 25-03-2004 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
w Twoim jak i w moim przypadku są to stereotypy ktore z czasem zostaly przyjete przez wiekszość za pewnik. a czy tak jest naprawde?

wiadomo ze nie sa, ale czy to warto je wtedy wypowiadac?

quote:
Napisane oryginalnie przez Majes

w ogole dla mnie jest to chore, to co niektore osoby tu wypisuja - ja gdy zobaczylbym na boardzie topic o koncercie rock'owym to po prostu bym nie wszedl - coz, nie moje klimaty, w ogole mnie to nie interesuje o czym tam ktos opowiada - za to tutaj musial wejsc ktos i popisac jakies glupoty o prochach tak jakby to czy ktos cpa zalezalo od tego jakiej muzyki slucha - lol!

a ja wszedlem napisalem neutralnego cholernie posta, annouar sie wypowiedzial jak sie wypowiedzial a uderzenie odwrotne zamiast w annoura to w cala reszte fanow mocniejszej muzy poszlo..

i napisalem ze jesli to zartobliwe opinie byly to byly kiepskie..

Old Post 25-03-2004 21:34
t0d
Elite (Fiend)

ależ miszczuniu to celowo nie bylo w Anouaara poniewaz swoim postem on 'zaatakowal' nie pojedynczą osobe tylko cala rzeszę fanow technicznych brzmień

do mieszkających we Wrocławiu: jak zobaczycie jakieś plakaty or sth to dajta znać

Old Post 26-03-2004 07:34
DeZo
Veteran (Ogre)

Mi to by sie nie chcialo wybrac do Lodzi albo do Wroclawia na taka impreze Lubie takie imprezki ale mam je na miejscu np.
- Instytut Energetyki
- AOV
Niestety nie odbywaja sie zbyt czesto
Instytut rzadko a AOV jeszcze rzadziej(Raz na rok)
Ale sa napewno wypas

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 26-03-2004 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

zaznaczam ze nie trzeba byc dresiarzem zeby sluchac elektronicznej muzyki, dodam ze "techno" jako takie to nie tylko Clubbasse czy jakis Brooklyn Bounce tak jak sie niektorym wydaje i najlepszym przykladem na to jest kolega insmac

to tak w gwoli wyjasnien

Old Post 26-03-2004 15:11
Manfred
ponury ... grzybiarz

jedyny komentarz do dyskusji:

zwlaszcza, ze przeplynalem (jak zapewne wiekszosc bioracych udzial w dyskusji)
od punka, przez metal (najskrajniejsze odmiany: grind core, black met, death met etc.), hipisowskie psychodele (lacznie minimalizmami lat 70tych) do gatunkow elektronicznych, a w tych: radykalne odmiany minimalizmu, minimal ambient, hard house, goa trance, hard step, tech step, drill n bass, noizz, click tech i obecnie deep tech...
i nie znalazlem zadnych dramatycznych roznic pomiedzy tymi gatunkami - wszedzie mam do czynienia z dzwiekami

DeS. - jakies straszne masuwy wyciagnales - takie, na ktorych wlasnie najwiecej nacpanego dresiarstwa sie zjezdza...
imho nie ma nic lepszego od malego przytulnego klubiku z przyjemnym chill out'em ;D

Old Post 27-03-2004 00:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:42.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions