Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Prawko...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Prawko...

Musze sie pochwalic, ze dzisiaj za pierwszym razem podchodzac do egzaminu na prawo jazdy udało mi się zaliczyc pozytywnie, jak to u was wyglada??Ciekawe ile biorą za pewne zdanie, jesli wogole biorą?bo u nas w Gdyni ostatnio wyszla spora afera na ten temat, polała sie krew i głowy pospadaly i od tego czasu nie slyszalem zeby ktoryś wziął...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-04-2004 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

gratz!
witam w klubie

Old Post 28-04-2004 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Moze dla tego udalo ci sie zdac

Chociaz z prawkiem to jest tak, ze zalezy na jakiego goscia trafisz, jeden przymknie czasem oko drugi ni ch...

Ja zdalem bez wiekszych problemow za pierwszym razem, i mialem do zrobienia caly plac a nie tylko trzy elementy jak to teraz jest. Troche stresu i po bulu

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 28-04-2004 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

w gda to wiadomo... jakos normalnie sie zdaje tylko czasem sie do czegos przypieprza glupiego ja zdalem za 3 ale to juz inna sprawa ;O

Old Post 28-04-2004 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

No u nas była troche rzeznia, ja zdawalem gdzies tak jako 30-35 w kolejce a zdalo tylko 5 osob, musze powiedziec ze mialem sporego farta, ze trafilem na tego egzaminatora, inny by mnie ujebal na pierwszym skrzyzowaniu; choc na samym poczatku wydalal sie ostatnim squrwielem pozniej wyszedl z niego czlowiek ale ja sie ciesze

Old Post 28-04-2004 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

za drugim
Przy pierwszej probie trafiłem na kolesia, który oblał mnie po 2ch bledach.
Przy drugiej nie oblał mnie przy kilku ponieważ stwierdził ze dobrze jeżdze, a zaden bład sie nie powtorzyl

Old Post 28-04-2004 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Ja za pierwszym.
Ale jakie to kurwa ma znaczenie?

Old Post 28-04-2004 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No takie ma ze za kazdym razem placisz... u nas w Krakowie to horror.. mozna nawet do 11 razy podchodzic .Oo.

Old Post 28-04-2004 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Kasa dla nich kasą.
Ja się pytam jakie to ma znaczenie z punktu widzenia umiejętności.

Ktoś kto zdał za 1wszym razem może kompletnie sobie nie radzić z jazdą, ktoś, kto nie zda za 30tym razem może być bardzo dobrym kierowcą.

Przecież na prawku uczą tylko parkowania tyłem między pachołkami po krętej z zamkniętymi oczyma. A w jeździe na mieście uczą jak ustępować wszystkim i co robić, aby ludzie na ciebie trąbili. Nic wspólnego to nie ma z jazdą w ruchu ulicznym.

Jeździć to się nauczysz dopiero jeżdżąc samemu.

Old Post 28-04-2004 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dlatego dead'u wprowadzili wiecej godzin jazdy na miescie i na placyku.. wiecej h jazdy -> wieksza praktyka i mniejszy strach.. imho to git pomysl ze wiecej kursanci beda spedzac....
sam osobiscie dokupilem h jazdy bo nie pewnie sie jeszcze czulem.

szkoda tylko ze wiecj h jazdy -> wiecej za kurs wybulic.. :/

Old Post 28-04-2004 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

ja za tydzien podchodze 3 raz do egzaminu :>
mimo tego uwazam sie za dobrego kierowce - jezdze autem od gowniarza, ale jakie to ma znaczenie? egzamin na prawo jazdy to loteria like totolotek - albo znasz albo nie zdasz bez wzgledu na to jak jezdzisz...

Old Post 28-04-2004 19:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez MajeS
...egzamin na prawo jazdy to loteria like totolotek - albo znasz albo nie zdasz bez wzgledu na to jak jezdzisz...

Ciezko jest ocenic egzaminatorom umiejetnosci kursanta po przejechaniu 10 kilometrow po miescie i 200 metrow po placu

Old Post 28-04-2004 21:05
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
dlatego dead'u wprowadzili wiecej godzin jazdy na miescie i na placyku.. wiecej h jazdy -> wieksza praktyka i mniejszy strach.. imho to git pomysl ze wiecej kursanci beda spedzac....
sam osobiscie dokupilem h jazdy bo nie pewnie sie jeszcze czulem.

szkoda tylko ze wiecj h jazdy -> wiecej za kurs wybulic.. :/

Moga se wprowadzic miliard godzin, co nie zmieni faktu, ze instruktorzy slabo ucza, i taki kierowca siwerzynka jak wczesniej nie pojezdzi sobie z tatusiem to stanowi zagrozenie i utrudnienie na drodze.

Old Post 28-04-2004 21:11
AlieneK
KOSZ

Plac jest prosty. Wystarczy ze 5 godzin na opanowanie.
A na mieście trzeba nie sobie po prostu jeździć. To nie tylko sprawdzenie czyjejś jazdy. Trzeba wiedzieć na czym można oblać, znać teren i działać z wyprzedzeniem. Nie udawać jakim to sie jest pr0 mastahem tylko grzecznie bezbłednie przejechać trase.
Ja swoje ostatnie 3 dodatkowe godziny przejechalęm z zajebsitym instruktorem, wiec dzięki niemu zdałem.

Old Post 28-04-2004 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

majes ja pierwszy raz samochodem smigałem 3 miechy przed zdaniem examu
a jakos dobrze mi sie smiga

Old Post 29-04-2004 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

d34d dobrze gada. Ja zdalem w sumie za pierwszym razem (3 lata temu) i nie mam sie czym szczycic bo po otrzymaniu prawka i tak jezdzic nie umialem - i teraz tez nie mowie ze jest zajeb*isty, umiejetnosci przychodza z czasem. Siostra wlasnie nie dawno zdala i jezdzi tak tragicznie ze az sie boje z nia jechac - nierozumiem jak mozna komus takiemu prawo jazdy dac a sa gorsi od niej

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-04-2004 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

a ja nie rozumiem jak za to mozna komus nie dac kiedy dobrze jezdzi :o

Old Post 29-04-2004 18:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

jakto jak ...
jestesmy w Polsce ....

How I'm killing you

Old Post 29-04-2004 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Prawda zyciowa: ladna laska dostanie prawko za laske. A tak powaznie to wiadomo, ze ladne i mile dziewczyny dostaja czesciej prawo jazdy niz ladni i mili faceci, nie patrzac na to jakie maja umiejetnosci.

Moja opinia: chodzi o oglade, swiadomosc, ze nigdy nie jest sie wystarczajaco dobrym kierowca; swiadomosc, ze na drodze jezdza zywi ludzie, ktorzy prawdopodobnie chca zyc. Idzcie droga Zen! ona wskazuje wam szczesliwe zycie.

Old Post 29-04-2004 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Nie ma to jak ojciec z auto szkola i praktyka fura od 13 roku zycia

Moze macie poprostu nieudolnych instruktorow, zapraszam do Boleslawca - pelen profesjonalizm, za haslem "ty parowo" znizki nawet o 50%

Old Post 30-04-2004 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Ja zdalem z apierwszym razem, mimo ze nie wykonalem jednego polecenia egzemniatora.

A koles co mnie uczyl - to byl dobry - potrafil zaparkowac tylem siedzac na swoim fotelu (nie ma gazu!). Tyle ze lekcje mialem po 45 min... Ale to byly inne czasy (mniejsza konkurencja)

Old Post 01-05-2004 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja zdalem za drugim.

Wszyscy ktorzy zdali za pierwszym razem to jakies kujony

Old Post 02-05-2004 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Ja zdalem za 4. Wymiatam

Old Post 02-05-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ja zdalem za drugim.

Wszyscy ktorzy zdali za pierwszym razem to jakies kujony

Pociesze cie - ja mialem zero bledow na pisemnym. A mialem jeszcze stare testy (slynne 20 zestawow) a uczylem sie do nowych (ministerstwo przekladalo kilka miesiecy wprowadzenie nowych)...

Old Post 02-05-2004 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

ja tez mialem te stare testy i sie wogole nic nie uczylem.
I cos Ci powiem - tez mialem zero bledow

Old Post 02-05-2004 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
ja tez mialem te stare testy i sie wogole nic nie uczylem.
I cos Ci powiem - tez mialem zero bledow

Ja mailem zestaw 13.

Zeby smiesznie bylo - to mailem te testy dzien przed egzaminem -a le byla marna kopia i zlalem. Nazajutrz patrze - i mnie trafia

Old Post 02-05-2004 17:08
rcube
KOSZ

ja nie pamietam jaki mialem zestaw

Hehe ale jakis koles (okolo 40-tki) zostal przylapany na sciaganiu rotfl

Old Post 02-05-2004 20:31
[FPP]ziel1na
z1

ja jako pierwszy rocznik zdawalem na kompach(teorie) i ogolnie prawko zdalem za 1 razem
ale ode mnie z grupy to sieka byla zdlay chyba 2 osoby na 9/10 :o

Old Post 03-05-2004 11:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

tez zdalem za pierwszym ale teraz bym nie zdal bo te nowe przepisy (50km/h w zabudowanym) to nie dla mnie

Old Post 05-05-2004 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
ja nie pamietam jaki mialem zestaw

Hehe ale jakis koles (okolo 40-tki) zostal przylapany na sciaganiu rotfl

U mnie na egzamie koleś jakiemuś chłopakowi zabrał sciage ściąga byłą skłądana i rozlozona miala chyba ponad metr dlugości
chyba wszystkie pytania tam miał :>

Old Post 06-05-2004 09:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:02.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions