Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > problem z grą :114 sound file(s) are missing or in a bad format
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
pemusioani
Guest

problem z grą :114 sound file(s) are missing or in a bad format

Siema!
Otoż po instalacji gry i wszystkich patchów dostępnych próbowałem zacząć moją wspaniałą przygodę z grą Call of Duty lecz spotkało mnie tylko to:
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_followme.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_greatshot.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_grenade.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_holdfire.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_holdpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_inpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_movein.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_reinforce.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_01.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_02.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_onmyway.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_regroup.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_sniper.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_sorry.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
114 sound file(s) are missing or in a bad format

No i co z tym zrobić? Nie mogę włączyć ani singleplayer ani multiplayer Pomóżcie co z tym zrobic ???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2004 15:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

Ja na twoim miejscu bym:
1. odinstalował gre
2. usuną wszystkie jej resztki
3. zainstalowal gre
4. nie instalowal bym rzadnych patchów (bo po co?)

Old Post 19-10-2004 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

pemusioani - a ja na twoim miejscu kupił bym oryginał gry i przestał zawracać dupę na forum ludziom jakąś zwaloną źle przegraną piracką wersją gry...

Old Post 20-10-2004 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

dobra odpowiedz

Old Post 22-10-2004 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
pemusioani - a ja na twoim miejscu kupił bym oryginał gry i przestał zawracać dupę na forum ludziom jakąś zwaloną źle przegraną piracką wersją gry...

nie kazdego stac na orginal; ciekawe czy pod twoim kompem leza tylko same nowki z empiku

Old Post 22-10-2004 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...

Old Post 24-10-2004 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
johny_blaze - nie kupuje gier w które nie gram, proste logiczne. Mam tylko gry w które gram systematycznie w necie i są to wersje oryginalne. Jeśli kogoś nie stać na oryginał nie musi grać, granie nie jest potrzebne do życia. Pisałem już o tym wczesniej ale napisze jeszcze raz, jeśli nie stać mnie na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi tylko dlatego że on go ma...

w pewnym sensie sie z toba zgadzam, bo jestes uczciwy, zreszta ten problem nie raz juz byl omawiany i nie ma po co go roztrasac ponownie, ale nie poodba mi sie ze w kazdym niemalze poscie mozna znalesc Twoja opinie na ten temat; musisz przyjac ze nie kazdy kupuje orginaly a zastepujac je piratami musi rozwiazywac takie jak i inne problemy; mysle ze to forum moze mu pomoc w tym, to nie jest oczywiscie z mojej strony pochwala kradziezy

Old Post 24-10-2004 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
coverage
Guest

Witam Was !!!
Słuchajcie 1 czesc cod dostałem z neostradą wersja angielska a cod UO kupiłem dzisiaj wersja PL i zainstalowałęm wszystko pieknie ładnie i wczytuje juz plansze i wyskakuje error 4 sound file(s) are missing or in a bad format i nie wiem czym to jest spowodowane a obydwie czesci to oryginały wiec moze to jest spowodowane ze jedna jest english a druga PL ??? pomózcie bo tyle czekałem na ta gra a teraz se nie pogram yhhh

Old Post 25-10-2004 20:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

No to masz pecha. Jak juz wiele razy było powtarzane "Polska wersja nie działa z angielską i na odwrót". Musisz reklamować.

Old Post 25-10-2004 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
coverage
Guest

Ciekawe czy mi wymienią jeszcze na dodatek kupowałęm to na www.play.pl cholera jasna ze sie nie kapłem jak pech to pech chyba ze jest ktos chetny to sie zamienie oryginalami z angielskiej na polską

Old Post 25-10-2004 20:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions