Dzieki za podpowiedzi ale wszystko co do tej pory opisane w postach zostalo to juz wczesniej wykonywalem. Czyli program antywirusowy mam caly czas wlaczony i baze aktualizuje, Ad-aware rowniez skanowalem system. Problem z wysokim pingiem pojawil sie w lecie, ciezko mi teraz powiedziec czy to bylo w momecie gdy zostal dodany PunkBuster? Czy troche pozniej, ktory i tak musze recznie aktualizowac bo sam ham sie nie zaktualizuje i po chwili grania wywalal z serwera. Mysle, ze problem bedzie lezal u dostawcy kablowki, poniewaz nie tylko ja mam ten problem ale jak juz wspominalem koledzy, ktorzy graja w COD tez nazekaja na wysoki ping. Rowniez z innymi grami jest to samo. Fakt jak zauwazyl kolega Hoolo_Duck, ze programy typu P2P zamulaja siec i tu mu przyznam w 100% racje. O tym tez juz rozmawialem z dostawca i mowilem mu aby ssaczy ktorzy przez 365 dni w roku nie wylaczaja kompa przezucil na osobne lacze. Ale problem wysokiego pingu na dzien dzisiejszy pozostaje nadal moze administratorzy serwerow cos na ten temat podpowiedza.
Dzieki wszystkim za dotychczasowe posty.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|