Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Techniki strzelania
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

Smile Techniki strzelania

Byc moze te pytania pojawily sie juz na forum, ale ze jestem nowy chcialbym je jednak zadac. dotycza one technik strzelania, rozumiem ze nie kazdy chce sie nimi dzielic ale byc moze znajda sie jacys ludzie ktorzy chetnie o tym podyskutuja,

1. Jak celowac z thompsona i innych mg? czy celowac w dol(w miare w nogi) i czekac az odrzut podniesie lufe czy tez starac sie celowac w miare w glowe i sciagac mysze do dolu?Szczegolnie jezeli walka jest bardzo blisko?

2. W razie walki jeden na jeden, czy klasc sie czy tez starac sie biegac na boki?Co wg was jest bardziej skuteczne?

3. Jak radzic sobie z brakiem celownika,(rysujecie sobie kropki na ekranie?) z tego co wiem uzywanie jakichkolwiek celownikow jest cheaterstwem.

generalnie jakie techniki strzelania stosowac z poszczegolnych broni?Jakie sa wasze sposoby?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-10-2004 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Ja polecam strzelanie krótkimi seriami z thopmsona. (około 2-3 naboje i przerwa króciótka). Jeślic hodzi o walkę 1v1 to najlepiej jest się ruszać, chyba, że przeciwnik nas nie wiodzia to wtedy kładziemy sie i przycelowujemy. A jeśli chodzi o brak celownika to coś masz nie tak z grą gdyż ja mam celownik

Old Post 11-10-2004 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
JA jeśli chodzi o brak celownika to coś masz nie tak z grą gdyż ja mam celownik

Nie, to można zmieniać w Opcjach

Old Post 11-10-2004 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Multiplayer options

wchodzisz w Multiplayer options i ustawiasz YES w Draw Crosshair i już masz celownik, chyba że admin serwera ustawił że wszyscy nie mają celownika i wtedy trzeba celować ze szczerbinki czy też muszki

Old Post 11-10-2004 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

ech, z celownikiem chodzilo mi o to ze jest pusty w srodku i troche ciezko czyms takim dokladnie przycelowac

Old Post 12-10-2004 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hoolo_Duck
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kpt.Fred
ech, z celownikiem chodzilo mi o to ze jest pusty w srodku i troche ciezko czyms takim dokladnie przycelowac

Celownik robi sie pusty kiedy nawala sie z giwery jak oblakany
Aby zminimalizowac efekt trzeba strzelac krtokimi seriami jak napisano wczesniej.
A i nie wiem czy PB nie kopie za zbytnie grzebanie przy celowniku w pliku configuracyjnym (mam nadzieje ,ze tak

Old Post 12-10-2004 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hoolo_Duck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hoolo_Duck Znajdź więcej post'ów przez  Hoolo_Duck Dodaj Hoolo_Duck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hoolo_Duck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

quote:
Napisane oryginalnie przez Kpt.Fred

W takim wypadku to strzelam krutkimi seriami (tak jak totek) No chyba że jest 1v1 i jesteśmy blisko siebie, to już inna sprawa

Old Post 14-10-2004 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

po 1. strzelaj by zabić
po 2. chowaj sie by nie zginąć

podstawowe 2 zasady

...kompania braci

Old Post 24-10-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Lecz jeśli jesteś sniperem to nie chowaj sie za długo w jednym miejscu.

Old Post 26-10-2004 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions