Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Problemy !!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rocky
Guest

Problemy !!!!!!!

Witam kupiłem sobie orginalnego CoD-a zainstalowałem patcha zrobiłem chyba wszystko co trzeba włanczam jakis serwer i pisze im oczekiwanie na autoryzacje CD-kay" i czekam 5 min i nic !!!Pomuzcie co mam zrobic !!!! czy to normalne ??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2004 18:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Włącz opcje multiplayerowe i wprowadz jeszcze raz orginalny CDKey. Powinno pomóc (mi przynajmniej pomogło)

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 09-11-2004 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

albo msaz za wolne łącze i dlatego tak długo się czeka

...kompania braci

Old Post 09-11-2004 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

To nie łącze, możesz czekać ile sobie chcesz. Musisz wprowadzić jeszcze raz CDKey'a

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 10-11-2004 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rocky
Guest

wprowadzałem i dalej ten sam komunikat no niewiem bedę próbował ale dzieki za rade AHA I JESZCZE COS ALE NIE NA TEMAT, MAPKI SIE DAJE DO FOLDERU ,,Main" ??

Edytowane przez dnia 10-11-2004 o godz. 10:19

Old Post 10-11-2004 08:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Tak mapki dajesz do folderu main. A tak poza tym to pewnie masz internet w jakiejś miejskiej albo osiedlowej kablówce gdzie nie masz zewnętrznego IP. Czytałem kiedyś o tym na innym forum i pisali że to wina kablówek osiedlowych. Ja mam to samo ale nie na wszystkie serwery co ciekawe jak łącze się przez program do wyszukiwania serwerów "The All-Seeing Eye" z polskimi serwerami nie mam takich problemów i ping mam lepszy. Polecam abyś spróbował właśnie przez ten program się połączyć z jakimś polskim serwerem o niskim pingu.

Old Post 10-11-2004 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

spróbuj przeinstalować gre może przy instalacji wystąpił jakiś błąd i dlatego a jak to nie da efektu zadzwoń do pomocy technicznej bo juz nic więcej do głowy mi nie przychodzi.

Old Post 10-11-2004 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

Wyłącz firewala jesli masz i spróbuj czy pójdzie .... W windowsie XP z servic packiem 2 firewall włączony jest domyślnie...

Old Post 10-11-2004 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rocky
Guest

Mam wyłączonego firewala. Mam siec LAN nie wiem ale moze to źle. Naprwde powiedziecie mi dlaczego 2/3 serwerów jak chce wejsc pisze oczekiwanie na autoryzacje kodu CD i czekam 5 min i nic !!! PROSZE POWIEDZCIE CO SIE DZIEJE. Bo powoli załuje ze kupiłem ten CoD. Ale mi sie wydaje ze przez siec bo mam cianką, ale tylko mi sie wydaje. POMOCY !!!!

Old Post 10-11-2004 17:38
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

no to Ci mówie że to przez sieć. Jak masz możliwość to zmień na coś lepszego np. neostrade

Old Post 10-11-2004 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rocky
Guest

No dzieki tez mi sie tak wydaje i chyba sobie zmienie Bo jest tak ze jak gram jakomś mapke ona sie skończy to potem sie druga wczytuje a jak sie wczyta to niektórzy mają juz nawet 10 fragów. Więc mam az takie opuźnienie AHA SŁYSZAŁEM ZE WYSZYSTKIE SIECI LOKALNE MAJĄ TAKIE PROBLEMY, ALE NIEIWEM CZY TO PRAWDA WIEC JAK KTOS SAM SIEC LOKALNĄ I NIEMA TAKICH PROBLEMÓW TO PISAC !!!!

Edytowane przez dnia 11-11-2004 o godz. 13:57

Old Post 11-11-2004 08:40
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions