.><.
Pisze tutaj do was nie na hardware bo widze ze tamten dzial tak srednio zyje, a mam dwa dosc duze problemy...
Od razu mowie ze calosc dzieje sie na Windzie XP pro.
ta okropna litera ż
no wlasnie.. nie wiem o co chodzi ale mam problem z pisaniem litery ż. Niektorzy juz chyba na kanale widzieli ze czasem prosze o napisanie dla mnie tej litery... nie wiem o co chodzi, czasem nie chce mi jej pisac. Z klawiatura chyba nic nie jest bo jak widac teraz dziala - żżżżż ... ale za chwile moze to miejsce byc puste... Napewno w windzie nie przestawiaja sie opcje jezykowe bo to wylaczylam juz przy instalacji. O co wiec moze chodzic? Bo juz czasem mnie cos bierze od tego kopiowania .>>. Co najlepsze z zadna inna polska literka nie mam takich jaj..
Przekroczony czas oczekiwania
No i drugi problem.. Tym razem z routerem. Kupilam go na allegro ostatnio - pare osob mi mowilo ze jest bardzo dobry. D-Link DI-604. Problem jest taki ze dziala dobrze tylko czasem nie moze zaskoczyc tak jakby. Net dziala ok, gry chodza swietnie, ale przy wlaczaniu czegos (np strona czy irc) trzeba najpierw dosc dlugo czekac. Czasem przekracza czas oczekiwania...
Prawdopodobnie to cos w ustawieniach ale nie wiem co moze byc nie tak. Byc moze to ze ustawilam mu na dynamiczne IP a mam stale... problem w tym ze mac address temu routerowi mozna przypisac tylko wtedy gdy sie da IP dynamiczne, a moj dostawca wymaga odpowiedniego maca by dac mi neta.