Liga UT-W, albo jakaś inna gdzie nas będą chcieli...
Heh
27.09.2001 - 21:46 @ [Ottar]
Odzew przeszedł moe najśmielsze oczekiwania. Tylu chętnych do... dyzkusji jacy jesteście sprawni w graniu... a do gry to chyba ja sam biedny pójdę z chlebakiem i karabinem...
IP: Zalogowane
Dobry pomysl
28.09.2001 - 20:35 @ [Pwael]
Super! wiec jak to robimy? beda jakies eliminacje? choc ci ktorzy graja w ut chodzmy na teku.ptc.pl wiedza jak kto gra i pare osob mozna by do takiego skladu wziac bez wiekszego zastanowienia (Ottar, Yankee) ofkoz jezeli sie zgodza, takze dawajcie swoje typy...
hmm
28.09.2001 - 20:45 @ [snakus]
Juz nawet wiem jak wylonimy reprezentacje zoraganizujemy turniej na teku lub jakims niemcu np w sobote.Turniej polegal by na tym ze przegrany odpada(wiem bardzo gleboka mysl)albo jesli ktos nie ma czasu to poprostu kazdy sie umowi ze swoim przeciwniekiem gdzie chce i na koncu gry robia screena i potem osoba z najwieksza liczba prezgranych bedzie kibicowac:> nio to tyle (ja ce grac !!!) narazka
eh
28.09.2001 - 20:56 @ [rudy101]
Ja spoko moge wziasc udzial w tym turnieju, ale uwazam, ze w mojej pozycji [snajper] bedzie trudno wygrac np. z ottarem. chodzi o to ze snajper z M4 1 na 1 ma raczej male szanse...
Mysle ze powinien byc mniej wiecej taki sklad: Ottar, Yankee, rudy, Pwael, Duke, i dalej nie wiem kto.. to zalezy od turnieju.
moje zdanie...
28.09.2001 - 21:24 @ [MajeS]
w ut nie ma sensu robic imo zadnych elimek - tam kazdy gracz ma okreslona funkcje w druzynie i tyle... tak jak mowil rusy, on nie ma po co grac z ottarem jezeli on jest snajperem i jego zadanie w druzynie jest calkiem inne niz ottar'a na przyklad...
mysle ze trzeba wybrac osobe ktora zostanie cl'em ekipy i ona sama wybierze sklad na reprezentacje... mysle ze ottar jest odpowiednia osoba...
taka osoba wybiera ekipe a potem ta ekipa wspolnie trenuje przez jakis czas... potem mozna brac udzial w lidze...
Heh
28.09.2001 - 22:32 @ [Ottar]
Myślę że z CL to chybiony pomysł, tzn nie chybiony tylko propozycja CL'a chybiona bo ja juz nie ce żadnej odpowiedzialności większej niżfragowanie i dogryzanie ludziom.
Mam inny pomysł. Niech dogadają sie CL'e klanów które mają grać - myśle że nikogo, kto nie jest jeszce w klanie i tak nie dobierzemy.
Potrzeba nie 5 osób, ale przynajmiej 10. Dlaczego? Bo nie zawsze każdy będzie miał czas, i dobre łacze... Musimy naciskać na rozgrywanie meczów jak najpóźniej i na serverach z najbardziej korzystnym pingiem. Lada dzień (albo tydzień) dostanę 2mb - ale jak mówię nie ma pewności że pingi będą dobre.
Heh myśle że Przenieśmy te dyskusję na forum, tak bedzie wygodniej, stwórzym też listę chetnych, i ustalmy coś powiedzmy - do końca weekendu...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|