Bindy, msg'i, dyscyplina i etykieta
Heh znowu będzie długa rozprawka więc jak ktoś musi iść siusiu to niech idzie teraz bo potem nie bedzie możliwości.
Po pierwsze popatrzcie na cfg'i - ja bede własnie przerabiał swój bo jest kiepski i mało wydajny. Może trzeba cos zmienic, dorobic, sciagnac jakis skrypt, wspolnymi silami cos ustalimy.
Msgi - mielismy ustalic jakieś, czesc z was ma juz gotowe - podielcie sie jakie miecie i jakie potrzeba np. na mape streets. Jak mialem przyjemnoc ogladac mecze innych klanow to wszystko odbywa sie strasznie szybko - nie ma czasu na komponowanie długich tekstow, lecz jedynie na szybkie.
Dyscyplina -Boshe - poprostu ustalmy co robimy bo takie radosne bieganie i bazowanie na umiejetnosciach jednostek jest o d..e potłuc. Gralismy dzis (teraz jużwczoraj mecz jako pro - dostając od 4 niemców ). Kiedy wyszliscie zostałem sam z jednym kolesiem z MoB. było 2 przeciw 4. I grało mi sie 10 razy łatwiej, prosciej i skopalismy ich 22 do ilus tam. Nie jestesmy tak dobrzy zeby biegac sobie jak kolesie z "pod.". Musimy zrozumiec kilka zasad - ze kiedy przeciwnik jest z przodu, nie pachac sie na hama a zachodzic. Były takie pzypadki ze wpadalismy w alejke i bylimy wybijani bo kazdy nie lecial po to by wygrac, lecz po to by miec kille. 2 sytuacja była jeszcze bardziej wku... na casa ostrzeliwuje przeciwnika nad bazarem. Nikt sie kur..a nawet nie ruszy, wszyscy z pro sie przykampili i czekaja czym sie to skonczy. Ludzie ja po to go ostrzliwywuje waląc w co popadnie żebyscie mieli czas przeleciec przez market albo tyłem od mostu i zaczac strzelac.
To najlepiej wyjdzie jeżeli bedziemy dużo grać - potrzeba nam na gwałt server. Server i przeciwnikow.
Ostatnie to etykieta. Dajmy juz sobie spokoj z kloceniem sie z tymi parchami, narzekaniem na lagi, kompy, hemoroidy itp. Nie przecze ze ja tez tego nie robie. Ale jezeli bedziemy im przez pol meczu wymyslac, komentowac kazdy kill, wypisywac 3 tony tesktu, to nawet gdybysmy mieli 100% wiecej kili niz oni i byli mistrzami swiata - nikt z nami nie bedzie chcial grac. Był juz taki jeden klan (pozdrownienia BAD). Dlatgo z kulturą panowie, mniej gadania wiecej grania. Olac teksty w stylu "where is my knopfers = oh ofcourse in Poland" i " go for hoolidays to Poland, your car is there already" - bo niemcy to debile europy, ale jak by nie patrzec, korzystmy z ich serverów.
eheh to na dzis wsjo, popattrzec na teksty, bindy itp, podzielic sie pomyslami i do roboty. NA teku cwiczyc nie ma sensu bo powyzej 4-5 playerow to jest tam nonstop lag... tylko wyzsze numery gc-pro. Moze thor cos wymysli (chociaz po ostatnich tekstach asika i problemach z kanalem pewnie nie) albo yezus?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|