Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > zjazd UT w wawie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Exclamation zjazd UT w wawie

Wpadlem na pomysl zrobienia zjazdu graczy UT w warszawie... Wiem ze 4 osoby z [pro] mieszkaja w wawie,[+ moj brat mazi] wiec mamy juz 5 osob . Napewno znajde wiecej chetnych i np. w sobotke wszysy bo do mnie wpadli i bysmy pograli bez lagow ). Co wy na to?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-10-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Unhappy

dobry pomysl ale w wakacje bym mogl
ale teraz ech to problem wiecie 5h do waw-y (samolotem sie boje bo terror i komornik )

Old Post 15-10-2001 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Unhappy

spox pomysl, ale niestety u mnie sie wszysko o kase rozbija jak o kant dupy, bo wiesz trza gdzies spac, trza cos jesc, no i trza cos pic nie mowiac o przejezdzie

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 15-10-2001 o godz. 22:04

Old Post 15-10-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Unhappy

qrcze jakby jakis inny termin (im pozniej tym lepiej - po nowym roku okolice ferii? ) to bym moze monete skrecil i na bank przyjechal, a tak jakby to mialo byc w ta sobote to niestety nie ma szans

\/

Old Post 15-10-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

ee

zadne spanie, zadne bajerki...
chodzilo mi o ludzi z wawy.
przyjezdzaja do mnie o 9 rano w sobotke i siedzimy np. do 9 rano w niedzielke [albo konczymy troche wczesniej].
mam huba na 9 kompow. U mnie w lokalnej sa 3 osoby slabo grajace w UT [zawsze to cos], wiec jak by oprocz tego wpadli: ottar, mystikal [on chyba ma najblizej] i FaTaL. Razem z Mazim byloby 8 osob... moze jeszcze znalazby sie jakis chetny.
czekam na propozycje

Old Post 16-10-2001 06:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

hehe znowu nie zalapalem o co chodzi, a sie wtracam myslalem, ze chodzi o taki ogolno krajowy a tu tylko dla ludu z warszawy (dyskryminacja czy co ) ale sie pocieszam nie jestem jedyny, ktory nie wiedzial o co chodzi (hi TKK )

\/

Old Post 16-10-2001 21:56
al1en
very sexy

Thumbs down :P

zawsze sie mozna do wawy przeprowadzic...

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 18-10-2001 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Talking welcome wawa

wlasnie
zapraszam alien...:>
najlepiej do centrum.. wyjdz wieczorem sam na ulice to zobaczymy czy wrocisz...

Old Post 19-10-2001 14:47
al1en
very sexy

Question O

Grozisz mi ?! Ohh shit

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 19-10-2001 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Wink

hehehehe ))))

Old Post 19-10-2001 15:46
LuZnY

Re: welcome wawa

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
wlasnie
zapraszam alien...:>
najlepiej do centrum.. wyjdz wieczorem sam na ulice to zobaczymy czy wrocisz...

po wpie.rdol wcale nie trzeba az do warszawy u mnie tez niezle mozna zarobic

\/

Old Post 19-10-2001 20:34
F4+4L
F4+4Lny gość

Cool

Witam all, przyszedłem zrobić porzadek
i niech muzyka ggra !
a co do tematu to bardzo chętnie (zwłaszcza w sylwestra) już coś takiego organizowałem u kumpla. (ośmiu chłopa, osiem kompów, na ośmiu m kawadratowych, graliśmy dwie pełne doby i było ql jest tylko jeden problem (trza znaleźć lokal i mieć transport qompów.
Po takiej e-balandze byliśmy troche

Old Post 21-10-2001 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Thumbs up

FaTaL moze nie odrazu 2 dni tylko ja bym proponowal 1. U mnie w chacie jest miejscowka, mam huba, qmpli z lokalnej tylko trzeba ustalic kto przyjezdza i kiedy.

Old Post 21-10-2001 09:19
F4+4L
F4+4Lny gość

Smile

Nie mówie żeby to trało 2 dni , ale najgorszy jest problem z czasem (kiedy to zrobić-proponuje sylwestra, bo wtedy jest najwięcej czasu zwłaszcza w nocy ). Acha jeszcze jeden Bug trza wyprosić strszyznę, bo co po nie którzy (w tym ja) muszą mieć zgode na wyniesienie kompa gdzieś tam, w innym przypadku bedzie .
a tak po za tym żeby było wesoło trzea troche na te granie i bedzie ql. (sie rozumie bez przesady nie chce

Old Post 21-10-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

a dalczego do sylwestra czekac?
ja moge prawie w kazda sobotqe :)
i % tez moge :))))
a co mowiles o starych? bo trochen nie zrozumialem...

Old Post 21-10-2001 19:12
F4+4L
F4+4Lny gość

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
a dalczego do sylwestra czekac?
ja moge prawie w kazda sobotqe
i % tez moge )))
a co mowiles o starych? bo trochen nie zrozumialem...

eee tzn no widzisz komp (monitor + dysk nie jest mój) i nim to wyniose musze to uzgodnic ze starszyzna, ale za to pozwalaja mi na %%% hehe.

Old Post 22-10-2001 18:38
al1en
very sexy

%%%%

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L

eee tzn no widzisz komp (monitor + dysk nie jest mój) i nim to wyniose musze to uzgodnic ze starszyzna, ale za to pozwalaja mi na %%% hehe.

TO jak juz w czasie grania zaczniecie %%% to wejdzcie na neta, fajnie sie wtedy z Wami bedzie pykalo. Hehe, beda same headshoty lecialy

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 23-10-2001 15:38
rudy101
Combat (Death Knight)

Smile hehe

hehe ok :))))
a grales kiedys po %%%?
ja gralem w cpma to sie jakos dalej skacze, a w ut to mniejsza celnosc :))))

Old Post 23-10-2001 16:12
al1en
very sexy

hehe a to myslisz ze raz gralem? Facet, wtedy dopiero mozna grac na luzie. Dostajesz 20:-5 w CPMa i w ogole myszka nie rzucasz z nerwow A w UT tego jeszcze nie praktykowalem.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 24-10-2001 22:35
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
hehe a to myslisz ze raz gralem? Facet, wtedy dopiero mozna grac na luzie. Dostajesz 20:-5 w CPMa i w ogole myszka nie rzucasz z nerwow A w UT tego jeszcze nie praktykowalem.

a ja nie praktykowalem ani w UT, ani w CS ani w CPMA warto sprobowac, widze ze kolegom sie podoba

Old Post 27-10-2001 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions