Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UrbanTerror-World
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post UrbanTerror-World

Sluchajcie 2 sprawy pierwsza to to ze I kolejka startuje w poniedzialek tak samo jak TS Cup (trzeba by bylo sie zglosic)
Musimy pomyslec o wyzwaniu Pingow Smierci (wielkie mecyje zawsze sie z takimi pingami zmagamy ))

a sprawa nr. 2 to niedzielny trening/spodkanie ktore z mocy bozej zwoluje na 20 7 pazdzernika (czyli jutro w niedziele) nie bede pieprzyl jak wasza obecnosc jest obowiazkowa ale naprawde musicie sie postarac aby byc (spotykamy sie o 20 na #propl i uzgadniamy na jaki isc serv) ech t by bylo na tyle
szczegoly mozna znalezc na :

http://www.urbanterror-world.com/frame.html

a cha i jeszcze jedno rudy robi informacje o nas na naszej stronce klanowej podeslijcie mu swoje dane

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2001 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Ja jestem zawsze gotowy... jesli bedziecie potrzebowali mojej osoby w lidze, piszcie do mnie na maila... mam nadzieje ze kiedys bede mial ta przyjamnosc zagrac z Wami

Jesli chodzi o spotkanie, mozecie na mnie liczyc... przyjde napewno.

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 06-10-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Exclamation

Ehh, o 20? kurde ja tak mysle zeby to wczesniej zrobic, zebranie na ircu moze byc o 20 ale trening.... wlazujcie od rana na propl i bedziemy zbierac ludzi wypadajac na niemca, teku, lub ten nowy z dm17:> trzeba pocwiczyc!!!! ja 4 dni nie gralem.... do jutra

Old Post 06-10-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation Squad

ok panowie zostal ustalony oficjalny squad pierwszej reprezentacji [pro] i narazie niech tak zostanie jak cos sie zmieni to napisze

a wiec oto nasz team:

1.Ottar
2.Pwael
3.Duke
4.TKK 9000
5.Mystikal

reklamacji narazie nie przyjmujemy (macie prawo byc oburzeni ale nie musicie tego okazywac)

Old Post 07-10-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Unhappy Re: Squad

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
ok panowie zostal ustalony oficjalny squad pierwszej reprezentacji [pro] i narazie niech tak zostanie jak cos sie zmieni to napisze

a wiec oto nasz team:

1.Ottar
2.Pwael
3.Duke
4.TKK 9000
5.Mystikal

reklamacji narazie nie przyjmujemy (macie prawo byc oburzeni ale nie musicie tego okazywac)

ehh... no comment

\/

Old Post 07-10-2001 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Smile

to byl sklad alpha jutro napisze kolejnosc rezerwy i tn kto sie w niej nie znajdzie nie bedzie znajdowac sie rowniez w klanie... a zreszta napisze teraz

1. Fatal
2.Luzny(rezerwa za lagi)
3.rudy101(w tym tygodniu go nie ma)
4.Karwol(za lagi)
5.Snake
6.Silencer(nie wiem czy gra)
7.Ozzy997
i narazie tyle poza tym nikogo nie ma jak ktos ze squadu alpha spadnie lyb match bedzie np 8/8 lub cos to wchodzi ktos z rezerwy wg kolejnosci

a cha ottar daj ten squad na stronke

Old Post 07-10-2001 22:40
LuZnY

Talking heh

mam pomysl na nastepny trening a mianowicie 1 sklad vs rezerwa mysle ze to o wiele lepszy pomysl niz granie ze slabeuszami a tak bedziemy grac z najlepszymi

\/

Old Post 08-10-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

heh

pomsyl ok tylko nie wiem czy az tyle osob sie zbierze zeby pograly 2 teamy. Luzny naprawde masz lagi jak h.. jak sie zmieni witaj w 1 squadzie. Martwi mnei tez ping Pawela ale bez niego to ja nie gram... Na razie dodac trzeba okolo 2 osob z V3 - czyli pyzatego i yareckiego.

Pyzatego jak nie ma lagow to bym postulowal do 1 squadu. Co wiecej ladnie ze soba obydwaj wspolpracuja i maja niezle lacza (wiec skad do holery te lagi)

Old Post 08-10-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Wink

hmm..

Ja w rezerwie?
ufffff

Mapper, newswritter...

Old Post 09-10-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking

Dzieki Ott za poparcie :> znczy pingi mamy mniejwiecej podobne, na gcpro mam 100-150 okolo, a Wy raczej mniejszych nie macie...
Aha jak narazie to w miare systematycznie (by sie zgrac) graja 3 osoby (Ottar Duke i ja wieczorami) a reszte widze co jakisc czas... i to solo, my musimy sie zgrac, narazie nasze zdolnosci indywidualne nie beda potrzebane, w tej lidze musimy sie nastawic na wspolprace, a tej wlasnie na mapach nam brakuje...

Old Post 09-10-2001 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Wink

http://newsroom.chip.pl/notka.asp?s...il&id=88257
jesli to prawda to moze niedlugo nie bedzie juz tak ogromniastych lagow ,a wtedy zwyciestwo w lidze mamy w kieszeni

\/

Old Post 09-10-2001 23:32
Silencer_2100
o_O

Thumbs down

Ja ostatnio malo gralem... mialem duzo roboty, ale teraz sytuacja sie troche uspokoila... moze jakis trening Panowie?

Mapper, newswritter...

Old Post 10-10-2001 18:35
LuZnY

quote:
Napisane oryginalnie przez Silencer_2100
Ja ostatnio malo gralem... mialem duzo roboty, ale teraz sytuacja sie troche uspokoila... moze jakis trening Panowie?

no przydalby sie

\/

Old Post 10-10-2001 18:49
LuZnY

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Dzieki Ott za poparcie :> znczy pingi mamy mniejwiecej podobne, na gcpro mam 100-150 okolo, a Wy raczej mniejszych nie macie...
Aha jak narazie to w miare systematycznie (by sie zgrac) graja 3 osoby (Ottar Duke i ja wieczorami) a reszte widze co jakisc czas... i to solo, my musimy sie zgrac, narazie nasze zdolnosci indywidualne nie beda potrzebane, w tej lidze musimy sie nastawic na wspolprace, a tej wlasnie na mapach nam brakuje...

ja jestem codziennie ale zazwyczaj po 18 (pozno lekje koncze )

\/

Old Post 10-10-2001 19:38
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation Trening and stuff

ok trening w niedziele o 20 (spotykamy sie na #proPL)
i jeszcze sprawa taka przybalo by sie z kims powalczyc dlatego prosze poorietujcie sie w klanach (na ut-world sa url'e do ich stronek) i podsuncie mi propozycje dobrego przeciwnika bo moze na przyszly tydzien dalo by sie cos zalatwic

a cha przez weekend mnie ine bedzie ale na trening powinienem byc

Old Post 11-10-2001 22:18
Pwael
Combat (Death Knight)

Ale ludzie ... MACIE BYĆ , ja bede raczej na 100% , w ogole caly weekend bede gral, ten nowy serv jest zajebisty!!!! wiec mozna grac na nim, moze sprawdzimy jakies nowe mapki... :>

Old Post 11-10-2001 22:57
Duke
Warrior (Scrag)

wlasnie pwael to samo mysle ze ten server jest zarabisty spoko sie na nim gra ze spasem i wogole nawet ze snajpera mi jakos idzie

Old Post 12-10-2001 06:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ale ludzie ... MACIE BYĆ , ja bede raczej na 100% , w ogole caly weekend bede gral, ten nowy serv jest zajebisty!!!! wiec mozna grac na nim, moze sprawdzimy jakies nowe mapki... :>

wlasnie macie byc wszyscy to sobie zagramy tak jak mowilem
5vs5 ja bede na bank

\/

Old Post 12-10-2001 17:30
al1en
very sexy

Exclamation yyy

Ktory serv? Jezoosa czy rma.pl? Dajcie adres albo IP plss bo dawno nie wpadalem na neta i nie jestem w temacie. THNX

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 12-10-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
Ktory serv? Jezoosa czy rma.pl? Dajcie adres albo IP plss bo dawno nie wpadalem na neta i nie jestem w temacie. THNX

ja proponuje na rma to naprawde swietny serw a co do yezoosa to czy jego serwer dziala wogola jak tak to niech ktos da ip

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 13-10-2001 o godz. 11:18

Old Post 13-10-2001 08:54
TKK
Skilled (Knight)

Post rma

rma.pl jest ql tylko Thorn musi FF wlaczyc

i jeszcze jedno wyjezdzam na weekend ale bede na trening w niedziele o 20

Old Post 13-10-2001 10:38
LuZnY

rma.pl nazywa sie tera snajper.pl IP to 213.77.1.28:27966 i podtrzymuje swoje zdanie ze powinnismy grac tam, a serw stoi juz chyba na stale a co do serwa yezoosowego to ktos zna to IP czy nie

\/

Old Post 13-10-2001 17:21
rudy101
Combat (Death Knight)

kiedy?

TKK to kiedy gramy i z kim?
daj mi info na maila, albo na ircu to wrzuce na stronke

Old Post 14-10-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: kiedy?

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
TKK to kiedy gramy i z kim?
daj mi info na maila, albo na ircu to wrzuce na stronke

wlasnie kiedy? bo juz polowa pazdziernika a my jeszcze nic nie gralismy

\/

Old Post 14-10-2001 14:16
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation Match

W polowie tego tygodnia (ok srody) dede organizowal mecz z kalnem

Auslesekraft

spodkalem (na niemcu) goscia z tego kalnu i calkiem niezl lama z niego byla ,to sie go pytam jak stoi jego klan a on mowi ,ze podobnie

no wiec postanowilem wziac ich na pierwszy ogien

jutro podam squad na mecz a grac bedziemy najprawdopodobniej w przyszla niedziele

Old Post 15-10-2001 23:14
Ottar
szit hapenz

Bo we mnie jest seks...

Hehe widzialem wlasnie zalatwianie meczu, jeśli są aktywni to jest ok - bo prawde mowiac pierwsze slsyze o tym klanie. Podobno nie są to topowi gracze ale całkiem sprawni bo chcieli wpiepszyc i-o-matic - wiec prosze podejsc do tego trzeba jak najpoważniej - szczególnie że to nasz debiut...

Old Post 15-10-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Wiedzcie ze ja jestem zawsze gotowy... (chociaz nie sadze zebym gral )

W kazdym razie, przydalby sie przed meczem jakis trening... :/

Mapper, newswritter...

Old Post 16-10-2001 11:18
deen
Man of the Moon

Talking ;]

dawno mnie nie bylo na boardzie wiec cos teraz skrobne ;p
ehh w tej lidze wybiera sie przeciwnika ?? a nie gra sie z wczensiej ustalonymi przeciwnikami ?

Old Post 16-10-2001 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
http://newsroom.chip.pl/notka.asp?s...il&id=88257
jesli to prawda to moze niedlugo nie bedzie juz tak ogromniastych lagow ,a wtedy zwyciestwo w lidze mamy w kieszeni

chcialbym zeby tak bylo, nie podoba mi sie sytuacja na serwerach niemieckich, gdzie niemcy maja pingi 3-krotnie nizshe od nas ;ppp
kazdy powinien miec rowny start

ale znajac tepse wprowadzi to w zycie za jakis czas....nie napalajmy sie bo moze to trwac 'wieki'

podobnie bylo z neostrada, na poczatq bylo pieknie a pozniej po uplywie czasu experci 'zmodernizowali' lacza i nie ma jush stalego ip i moza sciagnac w miesiacu wyznaczona wczesniej ilosc danych.

;>>> ehh a ja jestem hepi bo widze poprawe ;>> na snajperze mam malego pinga....

Old Post 16-10-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Lightbulb squad na Auslesekraft

squad ALPHA na planowany mecz z Auslesekraft (jutro ich wyzywam) pezentuje sie nastepujaco:

1.Ottar
2.Pwael
3.Fatal
4.Yarecki
5.Duke

(rezerwa jutro)

mecz powinien soe odbyc w przyszla niedziale (jak wszystko pojdzie dobrze)

i jeszcze jedno Yarecki zostal nominowany naszym glownym strategiem gdyz ma szczytne idee i chec do ich realizowania.... zobaczymy co z tego wyjdzie

jak ktos jest zainteresowany szczegolami to zapraszam na irca

Old Post 17-10-2001 00:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:30.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions