Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > PoczĄtkujĄcy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Post PoczĄtkujĄcy

ostatnio na serverach zauważyłem coś niepokojącego
początkujący gracz o ksywie XXXXX zabił koleśa o ksywie YYYYYY koleś YYYYYY jest adminem i banuje kolesia o ksywie XXXXX a właśnie ten koleś przepraszał go ale nic to nie pomogło APELUJE DO WAS LUDzie Wy też kiedyś zaczynaliście dopiero stawiać w CSie pierwsze kroki i też zdażało się wam zabić przez przypadek kolesia więc nie kickujcie lub banujcie tych ludzi oni dopiero zaczynają stawiać pierwsze kroki w tej grze !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2001 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

First Person Perspective

bardzo sluszna uwaga, mam nadzieje ze niektorzy dzisiejszy mastaH przypomna sobie, ze kiedys tez zaczynali

Old Post 09-11-2001 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Co prawda to prawda , w sumie musze się przyznać że nie pamiętałem swoich początków w tej grze

Old Post 09-11-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

First Person Perspective

Ja czasem zmieniam sobie nicka i gram... dobrze mi idzie - mam statsy 26/1 i tu Q-R-#-# nagle admina --- admin use cmd admin_kick MNIE. Ci niektorzy admin sa naprawde POJEBIANI !!! Zeby nie dawac szasny poczatkujacym graczom, ja *******e, pojeby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze bez zadnych powdow kickuja mnie niby citera !

Old Post 09-11-2001 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

spotkalem sie z przypadkiem gdzie admin wchodzac na serv kopna jakigos kolesia ktorego nie znal !! to jest nie normalne
ale tacy sa polscy admini

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 09-11-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Mnie za to irytuje "robienie miejsca na serwie", na szczescie spotkalo mnie to osobiscie moze ze 2 razy, ale to czeste i wlasnie nieznani gracze, np nowi, sa wywalaniki kickiem bo sie robi miejsce komu innemu. Moze podzielmy od razu graczy na rownych i rowniejszych etc hehz. Inna sprawa to ze stary gracz bluzgnie, moze kogos zbluzgac ale jak mu ktos odpowie albo zachowa sie podobnie to odrazu leci. Jaka lolowa hipokryzja

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-11-2001 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Mnie za to irytuje "robienie miejsca na serwie", na szczescie spotkalo mnie to osobiscie moze ze 2 razy, ale to czeste i wlasnie nieznani gracze, np nowi, sa wywalaniki kickiem bo sie robi miejsce komu innemu. Moze podzielmy od razu graczy na rownych i rowniejszych etc hehz. Inna sprawa to ze stary gracz bluzgnie, moze kogos zbluzgac ale jak mu ktos odpowie albo zachowa sie podobnie to odrazu leci. Jaka lolowa hipokryzja

zwykle jak mnie ktos o to poprosi to leci sam... nawet nie ma czasu na odwolanie decyzji

Old Post 10-11-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

ja zaczynalem na lanie wiec na necie juz umialem rozruzniac skiny
i gralem sobie bez problemowo no ale trzeba zrozumiec kolesi ktorzy zaczynaja odrazu na necie i patrzyc na nich poblazliwym okiem

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 10-11-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Wczoraj na serverze BRO spotakłem się z taką akcją ,że koleś kickował ludzi którzy urzywali AWP ech

Old Post 10-11-2001 11:27
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Ja tez zaczynalem na lanie i trenowalem z botami zanim wlazlem na net ale rzeczywiscie jak moja ksywa byla malo znana i niebylem w zadnym klanie to czesto spotykalem sie z kickiem ktory mial zrobic miejsce dla kumpla niestety taki juz swiat "**ujowy "

Old Post 10-11-2001 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ja tez zaczynalem na lanie i trenowalem z botami zanim wlazlem na net ale rzeczywiscie jak moja ksywa byla malo znana i niebylem w zadnym klanie to czesto spotykalem sie z kickiem ktory mial zrobic miejsce dla kumpla niestety taki juz swiat "**ujowy "

"Matko Boska" jak ty mowisz Majki az mi sie Net Nanny wlaczylo i zblokowalo kompa az wroci tato ..

Old Post 10-11-2001 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PawliK
Training (Enforcer)

prawda

sam bylem tego swiadkem jak admin zbanowal kolesia o xywie adam kolo gral 2 raz w sc'a i zabil 2 swoich granatem....

Old Post 10-11-2001 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PawliK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PawliK Znajdź więcej post'ów przez  PawliK Dodaj PawliK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PawliK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: prawda

quote:
Napisane oryginalnie przez PawliK
sam bylem tego swiadkem jak admin zbanowal kolesia o xywie adam kolo gral 2 raz w sc'a i zabil 2 swoich granatem....
od kiedy w sc sa granaty ?!

A TERAZ, aby podkreecic nieco atmosfere ... powiem ZE NIENAWIDZE POCZATKUJACYCH !! BADZ,pociagnie mi ktos PRZEZ PRZYPADEK SERIA po plecach .. rzuci flasha/HE pod nogi, zacznie kampic na starcie, uzywac noza do rozbrajania bomby ... PRZEZ POL GODZINY PIE****** o zmianie mapy na de_dust .... POPROSTU DOPROWADZA MNIE TO DO SZALU .. ale jak juz w kilku innych topicach pisalem .. JESTEM tolerancyjny, LECZ DO PEWNEGO MOMENTU .. Gdy jakis poczatkujacy/lama .. powtorzy swoj blad kilka razy, ODRAZU dostaje ak ..

APROPOS .. jezeli juz poruszylem temat TOLERANCJI ... TERAZ USMIECHAM SIE DO NIEJAKIEGO KLANU |Die.| (niestety nie pamietam nicka klanowicza), ktory nie swieci przykladem jesli chodzi o kulture .... przynajmniej jeden z czlonkow ... Ale opowiem Wam to od poczatku ..
Pewnego razu . nie czujac sie na silach .. wszedlem sobie na server podajze FFA cstrike, pod fejk nikiem , byla grana mapka de_dust( a jakze), wszedlem do T ...
Z tego co zauwazylem moj team skladaml sie w wiekszosci z klanu Die. + kilku innych FFAowcow .. Wpadlismy calym teamem do "TRUPIARKI"... w tym momencie widze, ze jakis cwaniaczek z ww. klanu zaczyna do mnie strzelac.. i robi mi TK ..ofkorz GRZECZNIE SIE zapytalem .. Ty taki owaki .. czemu do mnie strzelasz ?!?! ... uslyszalem odpowiedz .. ktora doprowadzila panicznego wybuchu smiechu " bo mnie zblokowales " .... nastala dyskusja .. zawierajaca calkiem spoora dawke przeklenstw i wyzwisk z strony pozwanego , ja bedac jednak kulturalna osoba .. stwierdzilem, ze jestem ponad tym gosciem I ZE JEST ON DLA MNIE NIKIM ..... (chcialem to napisac, liczac ze ta osoba to przeczyta)

dziekuje za uwage

Old Post 10-11-2001 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
ja zaczynalem na lanie wiec na necie juz umialem rozruzniac skiny
i gralem sobie bez problemowo no ale trzeba zrozumiec kolesi ktorzy zaczynaja odrazu na necie i patrzyc na nich poblazliwym okiem

mnie to sie tyczy

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 10-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant

mnie to sie tyczy

Ja musze sie przyznac nie moge zyc z takim grzechem
Kiedys gralem se i znalazl sie los ktory caly czas kampil i nie dawalem mu szanse
Robilem tak czesto bardzo czesto ale juz w zyciu tego robic nie bede , macie racje oni dopiero sie ucza trzeba im dac szanse inaczej nigdy sie naucza sie grac ...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 11-11-2001 01:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Exclamation

Może założyć klany np. "Beginer", dla początkuących?

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 11-11-2001 01:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX
Może założyć klany np. "Beginer", dla początkuących?

Albo np. LaMeRs ?
Ups juz taki klan jest
<<< JoKe >>

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 11-11-2001 02:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

ha-ha-ha

wania [jakis tam epitet] mielismy isc na piwo w sobote i nie dales o sobie znac

a wiesz jakie sie rzeczy dzialy ? zobaczylbys co daje trening zrecznosci w cs'ie podczas gdy na sale wpada 3 dresow

Old Post 11-11-2001 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Albo np. LaMeRs ?
Ups juz taki klan jest
<<< JoKe >>

LaMeRs??? buhahahahah myslicie ze my poczatkujacy tacy glupi jestesmy??? nie damy sie na to nabrac

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 11-11-2001 12:29
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
ha-ha-ha

wania [jakis tam epitet] mielismy isc na piwo w sobote i nie dales o sobie znac

a wiesz jakie sie rzeczy dzialy ? zobaczylbys co daje trening zrecznosci w cs'ie podczas gdy na sale wpada 3 dresow

SORY, SORY, SORY,SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, SORY, .. chcialem isc .. ale cos mi wypadlo (rodzinka wpadla do domu)... NEXT TIME .. moze wtorek ?! chcialem Ci napisac na gg, ale nie zlapalem Cie ;(

Old Post 11-11-2001 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

ja tam nienawidze poczatkujacych...jak jednego dnia, w ciagu godziny grania zginalem 7 razy z reki poczatkujacego z mojego teamu to mam prawo sie wkurzyc....tak jakbym ***** mial wybaczac kierowcy co nie umie jezdzic...jak nie umie grac, to niech sobie gra z botami. a nie psuje zabawy innym

Old Post 11-11-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

chcialem powiedziec z reki kilku poczatkujacych...zeby nie bylo ze jakis 1 maniak

Old Post 11-11-2001 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Exclamation Ale Kwas

Nie mówcie mi ze nigdy wam sie nie zdarzyło zrobić Team Killa?????? Bo nie uwierze

Każdy kiedyś zaczynał i nie można tych ludzi traktować w ten sposób.........To fakt że teź jestem nieraz wkurwiony na takich kolesi ale troszke wyrozumiałości.......

Już kilka razy mi się zdarzyło zrobić TK bo mi koleś z mojej drużyny włazi pod kałacha..................

Pozdrowienia odemnie
|SLIZG-CAFE|*DeS014t0R

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 11-11-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: Ale Kwas

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Nie mówcie mi ze nigdy wam sie nie zdarzyło zrobić Team Killa?????? Bo nie uwierze

Każdy kiedyś zaczynał i nie można tych ludzi traktować w ten sposób.........To fakt że teź jestem nieraz wkurwiony na takich kolesi ale troszke wyrozumiałości.......

Już kilka razy mi się zdarzyło zrobić TK bo mi koleś z mojej drużyny włazi pod kałacha..................

Pozdrowienia odemnie
|SLIZG-CAFE|*DeS014t0R

Zrobienie TK przez przypadek (ot, jakas cholera wskakuje mi pod celownik), a ZLAMIENIE .. TO ROZNICa ..

Lamer widzac KOGOS w ciemnym korytarzu SIEJE nabojami nie patrzac do kogo .. i nie czytajac tych napisow z lewej strony o zaatakowaniu, czlonka wlasnej druzyny !!!!!!!!!

Old Post 11-11-2001 22:00
DeZo
Veteran (Ogre)

Thumbs up w sumie

Z tym sie zgodze........ ale nasi wspaniali polscy admini nie patrza czy to bylo przypadkowe czy lamerski poprostu daja kicka a nawet bana...............czy to jest normalne???????????
Chyba nie............. *******ic ich

Old Post 11-11-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: Ale Kwas

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania

Zrobienie TK przez przypadek (ot, jakas cholera wskakuje mi pod celownik), a ZLAMIENIE .. TO ROZNICa ..

Lamer widzac KOGOS w ciemnym korytarzu SIEJE nabojami nie patrzac do kogo .. i nie czytajac tych napisow z lewej strony o zaatakowaniu, czlonka wlasnej druzyny !!!!!!!!!

Dokladnie tak Zgadzam sie z przedmowca
Dodam, ze ja gdy zaczynalem grac w CSa a nie bylo to znow tak dawno (jakos latem wczesnym) nie robilem TK... zreszta do dzis mam ten odruch generalnie... nie wiem kto nie strzelam proste. Czasem zarobi sie pare kulek i wtedy sie odda Nie chce przez to powiedziec ze poczatkujacy nie powinien strzelac do celu, ktorego nie jest pewien, kazdy ma swoje podejscie i tok nauki CSa. Jednak im nalezy odpuscic, za to graczom lecacym po fragi i walacym w co sie ruszy albo co siedzi w kaciku niee .
Do szewskiej pasji mnie doprowadzaja 2 sprawy:

Lece rushem na maxa jak moge najszybciej, po czym bywa ze przewaga przeciwnika/moje umiejetnosci powoduje ze gdzie przystaje sobie Nagle wpada banda spoznionych na pociag team mates i laduje mi serie albo 2 HE przed siebie hehz LUDZIE JEST RADAR! Druga sprawa to kampa, nie kampie zbyt czesto ale siadam na chwile np z red HP, posiedze 10sek i sie ruszam bo mi nudno heh. Niestety czesto zostaje rozwalony przez swoich Ktos powie kara kampisz ale podam przyklad z wczoraj: Na duscie 2 od strony T lecacych na BS maly. jest wejscie, male pomieszczenie i dalej BS. Zaraz przy wejsciu sa 2 kaciki ciemne po lewej i prawej. Lecac od srodkowej bramy jako CT po schodkach w gore zabilem tam kampera wlatujac w niego z seria. Bedac na jego miejscu tylko przeladowywalem zeby ruszyc dalej hehe a tu wpadlo 2 CT od strony bs i obaj mnie rozwalili LOL
Starczyl radar... Poczatkujacemu bym slowa nie powiedzial... shit happens, ale za duzo jest nadgorliwcow. Moim zdaniem powinno sie tak grac zeby nie psuc zabawy innym we wlasnym teamie , wiec uwazac wlasnie w co sie strzela. Cholera mnie trzesie jak dostaje POOK... HS od swojego goscia, i zostaje mi 12HP. Tylko po to zeby spotkac goscia ktory uparcie stoi np pod brama jeczac Cover me- patrz idz pierwszy, a ma 100hp hehe.
Czasem jest poprostu LOLowo

Mi sie tez zdarzaja TK jak ktos wleci mi pod lufe podczas wymiany ognia z wrogiem. Czy np wczoraj zabilem klanowicza jak walilem w T i cofalem sie w bok jednoczesnie i koncowka serii go sciagnalem ;// bo znalazl sie na lini podczas moje manewru z mojej winy.
Moim zdaniem trzeba pietnowac Tk przez glupote, bo o tych z premedytacja nie wspomne.
Przy temacie dodam ze strasznie mnie irytuja panowie mieszajacy cie z blotem za to ze ich rzucilem HE or FLA, podczas gdy ja nawet nie kupilem zadnego, ale on wie lepiej kto to zrobil LOL.

Pozdrawiam

Old Post 11-11-2001 22:29
XvX
.::[CZB]::.

Exclamation Re: Re: Re: Ale Kwas

quote:
Napisane orginalnie przez DarkXencide
... zreszta do dzis mam ten odruch generalnie... nie wiem kto nie strzelam proste.

Ja dokładnie tak samo! Tylko, że zanim najedźiesz na gościa celem i ten napis się wyświetli to może się okazać, że to jakiś lamer-Fragomaniak i w ciągu 0,06 ms jesteś x-) (LOL).

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

(...)Nagle wpada banda spoznionych na pociag team mates i laduje mi serie albo 2 HE przed siebie hehz LUDZIE JEST RADAR!...

WŁAŚNIE! Chciałbym zaapelować do społeczności lamerskiej:
[i]"Panie (jeśli jakieś są) i Panowie!! JAk napewno zauważyliście w lewy górnym rogu ekranu znajduje sięzielone kółko z niebieskimi kropkami. A wiecie co to jest? RADAR! Tak, właśnie! Jest to bardzo przydatny bajer, więc nie ukrywajćie go by powiększyć pole widzenia!
Z poważaniem DJ.TrAwA

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 12-11-2001 05:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

to jeszcze ja sie dorzuce - nie ma to jak taki motyw : strzelam sobie krotkimi seriami ... a tu nagle jakis koles postanawia sobie troche pobiegac i oczywiscie wlazi na linie strzalu. nie dosc ze mi enemy ucieka, to jeszcze ten delikwent zostaje spowolniony po trafieniu i troche obrywa, nie dosc ze nie ubilem zwierza na ktorego polowalem to jeszcze team member oslabiony na wlasne zyczenie

Old Post 12-11-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Talking Racja

Zgadzam się z moimi 2 przedmówcami.
Sam gram w CS'a dopiero od miesiąca.
Na początku TK zdarzały się w miare często ale teraz nie ma mowy żeby to się zdarzyło a jeżeli się zdarży to tylko dlatego że jakiś pacjent włazi mi pod kałacha albo M4.

Miałem sytuacje że pacjent mnie zabił ja dałem forgivetk bo może się zdarzyć......czekam,czekam a on nic....ja mówie mógłbyś chociarz przeprosić a ten domnie spierdalaj.........
I co powiecie na takiego lamera przeciez taki to się tylko prosi o bana....... Szkoda ze ludzie nie sa zbyt wychowani ale to juz jest tylko ich sprawa......

Naszczescie sa tez lepsi ludzi ktorzy jak ciebie zabija to przeprosza i jest spox......... a jezeli nawet ty kogos zabijesz przez przypadek to sa wyrozumiali i nie wyzywaja od kurewek i innych.........

Cóż są ludzie i LOLE...............

Old Post 12-11-2001 13:56
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
to jeszcze ja sie dorzuce - nie ma to jak taki motyw : strzelam sobie krotkimi seriami ... a tu nagle jakis koles postanawia sobie troche pobiegac i oczywiscie wlazi na linie strzalu. nie dosc ze mi enemy ucieka, to jeszcze ten delikwent zostaje spowolniony po trafieniu i troche obrywa, nie dosc ze nie ubilem zwierza na ktorego polowalem to jeszcze team member oslabiony na wlasne zyczenie

toz to moje marzenie jak mi ktos tak wlazi jak ty piszesz to ja przerywam ogien i pajac ginie a ja rezem z nim w 90%
najczesciej jeszcze HSem bo ostatnie kule mnie traifaja mierzone w trupa jesio

Old Post 12-11-2001 14:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions