Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > nowa era [pro]...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation nowa era [pro]...

Sluhajcie popelnilem dardzo razacy blad przeoczajac podstawowa ceche naszego klanu ... a mianowicie jego aktywnosc .... tak tak jestesmy klanem bardzo aktywnym i nie ma u nas problemu z frekwencja i postanawiam ,ze gramy mecze co niedziele czyli nastepny juz w ta a zagramy z Dead by Dawn (zgodnie z czyas teza ze powinnismy wyzywac przegranych...)
Po glebszym zastanowieniu postanawiam nie zglaszac tego lamerskiego walkowera do ligi gdyz wydaje mi sie ,ze prawdziwi wojownicy powini zdobywac punkty chonorowo a nie na takich lamach jak Finowie...
przypuszczam ze Darek B. da mi rcona na qllneta co powinno nam ulatwic organizacje meczy...

jutro rano pisze maila do [dbd] ale nie podaje mapy.... czekam ze 2 dni az narysujecie strategie na swim(lub wymyslicie co innego) i wtedy podam...

pamietajcie ze system punktowy na ut-w promuje aktywnosc.. a ja zamiezam to wykozystac....

jak cos so powiedzalem sie komus nie podoba ... niech pisze

acha i jeszcze jedno jak jakis klanbedie zachowywal sie nie powarznie od razu mowie "fuck you" i motam nastepny

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-11-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post dbd

dbd wygladaja bardziej powaznie...
umowilem sie wstepnie na ten piatek o 20 naszego na coolecie
typ to ts 5v5
a mapki to nasza plywalnia i ich rykoszet.....
zamieszczam przebied dialogu w zalaczniku

... nie musze mowic o trenowaniu mapki i ukladaniu taktyki na swim... czasu maczie niewiele wiec mogli byscie sie wziac za robote i przynajmniej mi odpisac...

Old Post 07-11-2001 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

taktyki

moge cos sprubowac zrobic taktyki na swim i puzniej se lookniecie i powiecie czy dobre, ale chcialbym znac squad tego meczu..

Old Post 07-11-2001 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post taktyki...

http://q3arena.gry.wp.pl/propl/taktyki.html
^^^^ rudy azmiescil tam 2 dobre strategie jedna def i jedna off
ale tylko od strony sid hq.... a przydala by sie def od basenu...

no i rico tesh bysmy se pokminili...

Old Post 07-11-2001 19:41
al1en
very sexy

Exclamation

A jakie taryfy oferuje Era [pro] ? Czy to moze [pro] jest jakas taryfa? I nie wiem czy sie na Ere przestawiac, jestem w Idei obecnie...

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 08-11-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Thumbs up Oferta

Oferujemy panstwu bardzo dogodny system abonamentowy, 720 darmowych minut (alien to jest 12h na wypadek gdybys pytal :> ) i 50 esemesow gratis. Zapisy do przyszlego tygodnia w salonach Era [pro] na terenie calego kraju.

Old Post 08-11-2001 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

RE: TKK

quote:
.... a przydala by sie def od basenu...

eh nie pomyslalem ;p
cos wymysle jak bede mial time

Old Post 08-11-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

"era czekoladowego bohatera"

Old Post 08-11-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post trening....

czis o 20 robimy trening pro na coolnecie i cwiczymy strategie na basenie (te co rudy namodzil)...
sorry ze tak pozno....

Old Post 09-11-2001 17:59
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation Mecz z dbd...

ok mecz jest gotowy.... jesli qlnet wstanie to nie bedzie problemu i meczyk odbedzie sie ... w TA srode o 20 naszego czasu...

wystawia 5 lub 6 graczy (zalezy czy przyjma tego 6)
gramy na swim i rico...

mam skromna nadzieje ze Darek B. postawi qlnwt na czas .. jak by nie to bedzie drobny klopot gdyz moze bedzie trzeba grac na servach bareji...

czy wszyscy mnie slysza ???
niech sie zglasza ci co moga grac .. .licze na was...
jak sie zglosicie to zorganizujemy squad...

acha.. tym razem nic nie mowilem o spectach wiec.. pys+yar cwiczcie komunikacje PP

Old Post 12-11-2001 09:41
Pwael
Combat (Death Knight)

Cool to kul

Ja bede! pokazemy tym ludziom na co nas stac
moze w koncu przyda sie nam tylko kto by sie na niego nadal...
dobra teraz juz na prawde ide do budy

Old Post 12-11-2001 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Exclamation Jestem

Ja tez bede .
Moge wejsc za fatala , ale oczywiscie zalezy to ood TKK

pozdro ....

Old Post 12-11-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

hmm..

a jak zwykle bym prosil Pana TKK o squad jaki wystawi przeciwko dbd

Old Post 12-11-2001 14:35
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation squad

no fajnie tylko napiszcie kto moze we srode...

Old Post 12-11-2001 14:47
rudy101
Combat (Death Knight)

Cool hmm.. ja moge

Ja moge, ale wcale sie nie narzucam... wiecie jak to rudy z M4 sobie radzi... czasem nie wiem jak ten wynalazek przeladowac

Old Post 12-11-2001 14:56
*Av*MystikaL

Question eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ej ja chce grac ))))))
heheheheh
ej , kiedy beda sklady podane ?
bo ja chce grac )
w srode spoko moge ( chyba ) !!

boje sie cos smiesznego napisac bo mnie niektorrzy by zbesztali ze piosze nie na temat ( hi deen )))
ale panowie , tak dla rozweselenia
www.osamatubyl.prv.pl - dobre
ale to jest lepsze )))
www.antidres.phg.pl --- jezu , wymiata stronka ) poczytajcie tamte artykuly )

Old Post 12-11-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Mecz -Taktyka - spostrzeżenia

Jakoś nie udało mi się wcześniej znaleźć czasu na napisamie czegokolwoek o taktyce. jesli się da ;-)) zamieść to co z siebie wyrzygam na propl.

Wiele mapek (prawie wszystkie, jak ostatnio zauwazyłem, łojony niemiłosiernie na SWIMM) nadaje się do rusha. Przynajmniej czasami. Wspominam o tym dlatego, ze gołym okiem widać kilka czynników ułatwiających rzeź niewiniątek, jaką jest walka z askoczonym (i ciągle zskakiwanym) przeciwnikiem.

1. Szybka akcja musi być skoordynowana. Nie może być szybkich i szybszych, ani tym bardziej wyścigów po fraga.
2.Każdy i ZAWSZE musi mieć swoje miejsce - dzięki tenmu niekoniecznie trzeba miec oczy naokoło głowy i mozna się skupić na mniejszym odcinku (wymagane prawie absolutne zaufanie do partnerów ;-)))
3.Swego czasu z Duke i Pyzą zrobiliśmy kawał Teamowej roboty na DOKACH. Sukces wynikał ze skutecznego wykonania (wielokrotnie !!!) planu. Ja i Duke pod tunel (ja z lewej on z prawej) Pyza - okno. Pojawiamy się najpierw ja lub Duke, i się szybko cofanmy. Zwraca to uwagę wroga, najczęściej po chwili pojawiają się "łowcy fragów" ;-)). widzą JEDNEGO z nas (drugi musi być nieiwdoczny) - i do przodu!! Albo Pyza z góry, albo któryś z nas załatwia go. Facet robi za mięso, czasami kogoś utłucze. Tunel był nie do przejścia. Przeciętnie załatwialiśmy 2, czsami 3 łowców ;-)), a potem do przodu!!!
NAJTRUDNIEJ BYŁO POGODZIĆ SIĘ Z TYM, ZE FRAGI ROZKŁADAŁY SIĘ NIERÓWNO ;-))) Podstawowym rzeźnikiem musi być świetny strzelec, wtedy przynęta ma duże szanse na przezycie i tez zdobywa fragi.
Ta metoda powinna być stosowana nie tylko na tej mapie. Jest sporo miejsc, gdzie zgrany team dużo zdziała.
4.Jeśli trzeba wpaść do jakiejś dziupli, wiedząc, że moga się tam czaić złe wrogi, trzeba wpadać prawie natychmiast jeden po drugim (może ten pierwszy to przezyje, jeśli będzie tłum) i ustalić, że jeden wpada w lewo, drugi w prawo od drzwi (rzadziej się wtedy strzela kumplowi w plecy).
5.Po rynnach na dach można się pchac nawet trójkami, jeśli sie to zsynchronizuje, to nawet niezłe czajniśki moga tego nie przeżyć ;-)) - jeśli na dachu jest jeden i nie od razu zabije tego pierwszego, to drugi ma dość łatwy cel (ryzykujemy jednak blamaż ;-)))
6.Czasami dla jaj (już kilka razy nazywano mnie kamikadze na serwach niemieckich i naszych ;-))), aby usunąć jakiegoś czajnika z SR-8 czy cóś, wyskakuję z zaskoczenia z dachu budynku i walę w łosia z M4 (ciekawe jaką ma minę, kiedy go utylizuję w locie ;-)). Ja leję na stats, mam frajde jak cholera i usuwam DLA DRUŻYNY jednego trudnego przeciwnika (może być ważne, kiedy grozi ROUND DRAW, czajnika cięzko ściągnąc, a obejść - za mało czasu).
7. Czasami lepiej dopaść zaskoczonych i cichcem walić z póldystansu, czasami trzeba do zwarcia. Zanim wyskoczysz pomyśl (przynajmniej przez czas równy Twojemu pingowi pomnożonemu prze iloraz inteligencji dzielony przez wiek ;-))) jak zagrać. Nie zawsze agressiv jest najlepszy.
8. Trzeba pamiętać, że w niektórych miejscach ktoś musi odwalić niewdzięczna robotę i osłaniać tyły (np. na ABBEY ;-))).
9.Albo wyleźć na przynętę robiąc za mięcho.
10. Mam nadzieję, ze nie ma wśród nas docentów, ktorzy wyłapią niekonsekwencje, nisepójności, brak głębi, itd.... ;-)
To są luźne spostrzeżenia obracające się wokól jednego tematu (mam nadzieję ;-))

Y.

Old Post 12-11-2001 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

he

dobry txt, tylko jeszcze mi powiedz jak to wprowadzic w zycie.. jak to zsynchronizowac?

Old Post 12-11-2001 21:07
-v3-Yarecki
Old DeatH

;-))))))))) do Rudego...i nie tylko

Jak w dowcipie o facecie, który nie mógł znaleźć we Wrocku filharmonii i spytał przechodnia "jak trafić do filharmonii??", a ten mu poradził "ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć !!!!"

;-)

Old Post 13-11-2001 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: squad

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
no fajnie tylko napiszcie kto moze we srode...

ja ofkozz bede na meczu, czyli moge grac ostatecznie

\/

Old Post 13-11-2001 07:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

rudy mam prosbe przeslij mi haslo na priv lub maila [email protected] bo mi cos irc nawala

\/

Old Post 13-11-2001 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

eee w srode chyba

moge

Old Post 13-11-2001 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Ma się rozumieć My tesh ;-))

Pyza na pewno bedzie gotowy (jest za mało spostrzegawczy, żeby zauważyć lagi, dlatego zawsze dobrze gra i tym się ode mnie różni ;-))
Poza tym, to nieuczciwe, bo ja przy lagu gram do dupy...co ostatnio sporadycznie udowadniam - ale i tak jakby co mogę grać (potem możecie mnie oćwiczyć ;-)

Y.

Old Post 13-11-2001 11:08
*Av*MystikaL

Talking mecz klanowy i inne takie tam bzdeciki

Ja moge grac , spoko . Co do meczu na rikoszecie , to czy jest jakas strategia ?
Dlaczego nie gramy zadnych sparingów z innymi klanami ?
Co do posta Yareckiego , u chyba wiem jak mozna cos takiego wprowadzic w zycie . Jezeli np: graja pawle , ottar , jarecki i luzny ( przypadkowo wybralem oprocz luznego , bo to jest najfajnieszy gracz , zawsze moge sobie z nim pogadac , bo ciagle jestesmy DED i jeden sie podejmuje rozpisania taktyki , to pisza ja oddzielnie dla kazdego i wysyla ja . I poprostu trzeba sie podporzadkowac temu i juz .....
Co wy na to ?
Gurias prosiles mnie o jakis napis , daj znac jakie to ma miec wymiary bo zapomniałem ))

Kiedy stanie wreszcie www.urbanterror.pl ?
majes , co z moja propozycja ? mam nadzieje ze pamietasz ?
rudy , daj no mi haslo do taktyk , na priv anajlepiej albo na imejl ...

a i jeszcze jedno , gralem w Weapons Factory arena , podobo mialo byc lepsze od urbana ......buhahahahahahahahah !!!! zenujace

Old Post 13-11-2001 12:12
TKK
Skilled (Knight)

Post mecz...

TKK(16:23 PM) :
ok so what about your players .. how many can u get ... the serv is OK
[dbd]numsie(16:23 PM) :
6 players
.
.
.
TKK(16:24 PM) :
so we are officiali setup tommarow at 7 oclock ..
[dbd]numsie(16:24 PM) :
yes sir ! we sure are =D
.
.
.
noo to qll

jap penie przeczytaliscie wystawiaja 6 graczy wiec ja nominuje...

1.Ottar
2.Pwael
3.Fatal
4.Pyzjaty
5.Luzny
6.Rudy101 <--- niby przydal by sie sniper... a z tego co rudy sie przechwala... no nie wiem mam nadzeje rudy ze nie przesadzasz ...za bardzo

jak wiadoma gramy na swim/rico ....
ostatnio wiele gralem na swim (z kumplami z bydy w gry typu 2,3,4!! v JA i wiem ...ze kluczem do tej mapy jest kampowanie w magazynie.. to taka drobna dygresja ...

jak wiecie nic nie mowilem panom z dbd o spectach wiec licze na duet pyz/yar...

krcze mam tylko nadzeje ze Darek B. sie odezwie i dam mi rcona bo bedzie krucho...

a cha przydalo by sie potrenowac dzis wieczorem....
i jutro .. bo jestem jutro w chacie od poludnia wiec mozemy ostro pogierzyc .....

i jaeszcze jeno mam nadzieje ze wszyscy ze squadu mmoga ale jak ktos nie moze to niech pisze ASAP

Old Post 13-11-2001 15:40
al1en
very sexy

Re: mecz...

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
jak wiecie nic nie mowilem panom z dbd o spectach wiec licze na duet pyz/yar...

Cale te Wasze mecze smierdza... Jak mozna liczyc na wygranie min dzieki cheatowaniu? Brrrrr... nawet gdyby mi placono nie gralbym w takim teamie, a to ze sie nie nadaje do niegoto inna sprawa.

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 13-11-2001 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

A gdzie gruszka?

na wierzbie?

Old Post 13-11-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

ej alien nie przesadzaj.... podam ci przyklad w stylu ottara ...
jak zobaczysz ze antyterrorysci mowia przez radia albo podpowiadaja im inni przechodnie to co nazwiesz ich oszustami ...

zreszta .... pewnie oni maja po 2mb i roger wilco uzywaja...

a tak wogoole to mam jush rcona jutro pokminie jak sie tego uzywa

ale jak wam podac haslo ... pewnie jajlepiej na ircu albo ... bedzie takie samo jak do taktyk u rydego co wy na to ?

Old Post 13-11-2001 16:01
TKK
Skilled (Knight)

Post gruszka..

a wlasnie grucha... dawno sie nie dozywal wiec o nim zapomnialem PPPPPP

niech powie ze moze to cos pokabinuje...

Old Post 13-11-2001 16:03
rudy101
Combat (Death Knight)

lol

quote:
niby przydal by sie sniper... a z tego co rudy sie przechwala... no nie wiem mam nadzeje rudy ze nie przesadzasz ...za bardzo

hehe to fajnie masz
jak bys dokladniej czytal moje posty to bys wiedzial, ze moge grac w srode jak bedzie brakowalo graczy, bo mecz jest na swim, gdzie napewno nie zagram z SR-8...
a poza tym rico?! ja nigdy nie slyszalem o takiej mapie...

Old Post 13-11-2001 16:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions