Re: MLCS - [JdP] vs. [nH]
quote: Napisane oryginalnie przez [JdP]Heihachi
Wczoraj wieczorem miałem "przyjemność" rozegrania meczu Małej Ligi CS (http://www.mlcs.prv.pl) [JdP] vs. [nH]. Zacznijmy od tego, że mecz rozpoczął się z kolosalnym opóźnieniem, ale to chyba normalka w tego typu spotkaniach . Mieliśmy z jakieś 7-8 osób, natomiast gości z nH było 4... Rozpoczęliśmy więc z pewną przewagą (było umówione 6/6), w między czasie niektórzy wylatywali z serwera. Ale o tym później... 
Cały czas przed meczem skarżyliśmy się na warunki techniczne serwera, jednak bez skutku. Pingi wachały się od 100 (to absolutne minimum!) do 1200 (!!!). Admin ([sir] Fr4z1er| - czy jakoś tak...) nic sobie z tego na początku nie robił, wreszcie po długich staraniach było głosowanie. Mieliśmy wolny serwer, gdzie można było grać. Klan nH jednak nie wyrazieł zgody na zmianę serwera (czyli woleli grać przy tym pingu!), a admin się z nimi zgodził!!! To jeszcze nie koniec wrażeń...
W trakcie meczu zostaliśmy wykopywani z serwera za (uwaga, uwaga...) r_drawviewmodel 0!!! Po trzecim kicku dostałem bana na serwer i mecz dokończono już beze mnie... Po prostu paranoja! Admin pewnie nawet nie wiedziedział co to jest (biedne dziecko), ale dawał kicki bo PB pokazywał... Jeszcze tamten klan wyzywał nas przez to od cziterów!!! LOL!
Mimo tego wszystkiego mecz zakończył 4:0 dla nas. Przy normalniej grze pewnie nawet nie ruszyli by się z miejsca .
Pomyslcie .. nie lepiej bylo poprostu opuscic server i napisac do organizatora ligii, ze mecz mial sie odbyc w karygodnych warunkach ... klan nH stawil sie w za malej liczbie graczy, aby pojedynek toczyl sie 'normalnie', a zachowanie administratora przekraczalo wszelkie dopuszczalne normy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|