;]
"Pomysl dobry, ktory napewno ozywi graczy/scene, tylko potrzebny nam jest ochotnik na jej zorganizowanie."
lol rudy101 mowish o UT jakby jush niedlugo mial sie rozsypac, z newsow na UT.pl wiemy, ze rozwija sie i beda nowe bronie.
Thx al1en za uznanie, uwazam ze kazdy z nas ma prawo gry w podstawowym skladzie,nie ma podzialu na lepszych i gorszych, bardzo podoba mi sie zaangazowanie al1ena w sprawy klanowe, naprawde staramy sie razem zbudowac potezna druzyne, mam nadzieje ze klanowki pokaza na co nas stac, po cichutq 'marze' aby treningi, wygladaly tak jak wygladaja i aby kazdy gracz .r3 wkladal tyle energi, gral z takim zapalem jak do tej pory.
Jak widzicie, pogrywam na serwerach, bardzo czestmo mozna mnie spotkac na snajperze oraz coolnet, mimo iz moj ping nie jest zadawalajacy, zyczylbym sobie aby na kazdej klanowce, sparingu, treningu dopisywal mi oraz calej druzynie dobry ping.

rozpisalem sie... ale mysle ze jest powod dla ktorego pisze, gralem przez pewien okres czasu w CS'a bardzo podobal mi sie mod, jednak czeste TK, lagi oraz zadko rozgrywane klanowki, daly do myslenia i zmienilem cs'a na UT, z czego bardzo sie cieshe.
Mozecie pomyslec iz moj post, odbiega zupelnie od teamtu, ale sam wiem ze jest na miejscu i nie pomylilem sie wchodzac wlasnie tutaj.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|