Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > COs zupelnie niezwyklego :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Exclamation COs zupelnie niezwyklego :)

Gralem dzis na serwerze TOP 2 na mapie as_oilrig.

Bylem w druzynie CT

wcianalem klawisz do kupowania granatu i kupil mi sie glock co mnie zdziwilo wciskam klawisz nextweapon i co mam UPS i Glocka na raz !! i nadodatek granat !! Cos dziwnego zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu ,ale kiedys widzalem gdzies w cafe jak koles mial mp5 i p90 naraz ,bywaja czasem takie gugi.

Najlepsze bylo to ze moglem z obu gnatow strzelac .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-10-2001 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Zalącznik

Old Post 25-10-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Talking

Hmm mi takie coś się nigdy nie zdażyło ale chętnie pograł bym sobie z AK i AWP na stanie

a może masz jakieś dodatkowe "oprogramowanie" do CSa? (żarcik)

Old Post 25-10-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoss
Skilled (Knight)

raz jeszcze chyba za 7.0 trafilem na assaulcie m4 i mp5 .

Old Post 25-10-2001 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yoss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yoss Znajdź więcej post'ów przez  yoss Dodaj yoss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yoss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

A ja raz kupilem bron i zniknela

Old Post 25-10-2001 13:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
A ja raz kupilem bron i zniknela

Ja mialem Auto-shot'a i Scouta(wiatroofka)... i fajnie bylo

[F|S|G] member

Old Post 25-10-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

nieraz mi sie zdarzylo ,ze w tablicy wynikow bylem niezywy, a grac moglem

Old Post 25-10-2001 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]BuDzIs
[SPECNAZ] member

Talking

Mi sie kieds zdarzylo ze kiedys wszedlem na serwer z 12 fragami, a jeszcze nie gralem zadnej rundy.

Old Post 25-10-2001 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]BuDzIs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]BuDzIs Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]BuDzIs Dodaj [SPECNAZ]BuDzIs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]BuDzIs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

To się akurat zdarza dość często. Jak ktoś wchodzi widać go na liście z dość prawdopodobnymi fragami, a potem dobiero connected i fragi się zerują. Kiedyś nawet pytałem się o coś takiego gościa, zanim wszedł na serwer.

Old Post 25-10-2001 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Amdom dokładni tak sama akcje mial semp zaczol z glockiem i usp LOL ale cóż. A tak wgule wracaj jak najszybciej do zdrowia

Old Post 25-10-2001 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Amdom dokładni tak sama akcje mial semp zaczol z glockiem i usp LOL ale cóż. A tak wgule wracaj jak najszybciej do zdrowia

Dyslekcja zaawansowana...

Old Post 25-10-2001 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie am sie czego czepiac.
Tak to jest jak sie pisze posty w pospiechu

Old Post 25-10-2001 19:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Święta Racja deStructor

Old Post 25-10-2001 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Nie am sie czego czepiac.
Tak to jest jak sie pisze posty w pospiechu

Jak się pisze w pośpiechu to owszem można gubić litery, ale robić ortografy to niestety, nie powinieneś się nad wyrazami zastanawiać. Pisanie w pośpiechu z błędami to jest dyslekcjia!

Ale odpuśćmy to sobie, nie lubię schodzić z tematu topica.

Old Post 25-10-2001 19:50
Cali

A nie dysgrafia ?

Old Post 25-10-2001 19:52
Rzeznik
Siła wyższa

To prawie to samo.

Old Post 25-10-2001 20:25
DeStRuCt0r
Guest

Dysgrafia to brzydkie pisanie( chodzi o charakter pisma)

Old Post 25-10-2001 20:52
Rzeznik
Siła wyższa

Nie prawda! Definicjia encyklopedyczna:

"Dysgrafia, zaburzenia umiejętności pisania (przestawianie słów, zgłosek, liter, "przejęzyczanie się" w wypowiedziach na piśmie) wskutek organicznych ogniskowych zmian w ośrodkowym układzie nerwowym.

Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym czy objawem zaburzeń psychicznych."

Natomiast dyslekcjia to prawie to samo, tylko że bardziej z czytaniem. W każdym razie zwykle występują razem i używa się tych terminów naprzemiennie.

Dobra, zmieńmy może temat...

Old Post 25-10-2001 21:05
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Nie prawda! Definicjia encyklopedyczna:

"Dysgrafia, zaburzenia umiejętności pisania (przestawianie słów, zgłosek, liter, "przejęzyczanie się" w wypowiedziach na piśmie) wskutek organicznych ogniskowych zmian w ośrodkowym układzie nerwowym.

Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym czy objawem zaburzeń psychicznych."

Natomiast dyslekcjia to prawie to samo, tylko że bardziej z czytaniem. W każdym razie zwykle występują razem i używa się tych terminów naprzemiennie.

A o czym fy to fogule katacie??? Jakies bsdury mi tu fypisojecie zamiast mufic o topicu. Rzulfie jedne ze fzhotu!!!

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 26-10-2001 06:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie ma co temat idzie dobra droga

Old Post 26-10-2001 12:21
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Re: COs zupelnie niezwyklego :)

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®

Bylem w druzynie CT

wcianalem klawisz do kupowania granatu i kupil mi sie glock co mnie zdziwilo wciskam klawisz nextweapon i co mam UPS i Glocka na raz !! i nadodatek granat !! Cos dziwnego zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu ,ale kiedys widzalem gdzies w cafe jak koles mial mp5 i p90 naraz ,bywaja czasem takie gugi.

Wyporzyczysz czita ?
HEHE

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 26-10-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

wiecie mialem leprza akcje kupowalem USP a wypadal Kalah i wten sposob dla calej druzyny kupilem kalahy za jakies 3 tys mam tez czesto auto run albo auto fire na niektorych servach wkurzajace trzeba sie wtedy reconnectowac

a to z kalahami to bylo jeszcze na wersji CS 7,0 czy jakos tak

Old Post 27-10-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

A co sie Amdomq stalo? Chory czy cio?

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: COs zupelnie niezwyklego :)

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®

Bylem w druzynie CT

Ja mialem cos podobnego tez na oilrigu -
startowalem jako VIP i mialem USP a na dokladke Glocka
Mam gdzies screeny jak znajde do ladacze do posta

Old Post 31-10-2001 03:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Re: Re: COs zupelnie niezwyklego :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Ja mialem cos podobnego tez na oilrigu -
startowalem jako VIP i mialem USP a na dokladke Glocka
Mam gdzies screeny jak znajde do ladacze do posta

Ja jusz pisalem wczesniej, ze mialem kiedys Shmita(wiatrowka) i auto-shota... fajny zestawik

[F|S|G] member

Old Post 31-10-2001 16:57
DeStRuCt0r
Guest

Niestety Cs ma kilka bugow jeszcze.... a moze to i dobzre?

Old Post 31-10-2001 19:52
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Niestety Cs ma kilka bugow jeszcze.... a moze to i dobzre?

No nie wiem czy tak dobrze... mi by sie to nie ppodobalo, z koles ma AWP powiezmy i M4 albo AK-47 ... lipa by byla

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 06:26
DarkXenocide
Prezes Poison

No to ja takiego szczescia nie mam Za to mam pecha i srednio 1-2 na dzien udaje mi sie podniesc guna np AK po zmarlym wlascicielu (zabijam w samoobronie) i np w mag mam 14 pociskow + napisane 60-2 mag jesio czyli 14/60 wystrzeliwuje 14 i juz tylko cyk cyk cyckckckckckc cisne reload etc i nic, musze wywalic nie moge przeladowac. Czasem tez mam np glocka strzelam i co strzal naciaga zamek reka ale moge walic plynnie pach pach :> Tylko smiesznie lapka naciaga jakby nie byl automat, cos ala koncowka animacji zmiany magazynka. Dzis podnioslem AUGa po CT i to samo mialem z mag.. no bonus.

PS: zanim umrzesz przeladuj bron i poloz na ziemi

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 08-11-2001 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

no Ja tesh to mam czesto - wqrzyc sie mozna...

Old Post 08-11-2001 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Dzis mialem cos fajniejszego heheh cos nagrzebalem w cfg ostro i jak naciskam fire to co jakis czas bron sie blokuje i wali burst do konca mag i cyk cyk zmieniam recznie reload i jest ok, chyba ze sie znow zatnie.. do tego nie moglem rzucac granatow heeh. To pewnie cfg i naprawie ale bylo lolowo na oil ringu... (choc nie dla kolegow z CT) Znow mi sie zacial fire zaraz po kupnie Machine G jak minelo 5sek zaczal sam walic i pare osob zdrowo oberwalo bo zglupialem w 1szym momencie Przeprosilem i na szczescie ofiar nie bylo (tzn zgonow) Tak to jest jak lamy grzebia nocami calymi po cfg i rc W kazdym razie pare ostrych loli mialem z tym fire bo sie zacina czasem w tak glupich momentach ze mozna gryzc siany albo poprostu sie smieac z wlasnej glupoty Mimo to jednak pare razy zabilem goscia przez to fuxem hehe, wiec sie tez przydalo Wracam do grzebania w cfg bo ostatnio mnie to pochlania doszczetnie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-11-2001 04:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:00.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions