Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Question Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a

jak dluga przerwa w grze odbija sie na grze czyli jak dlugo nie graliscie i jakie sa potem objawy jak juz zasiadziecie do countera bo ja ostatnio jestem chory i niegram juz ponad tydzien a zadko mi sie to zdarza wiem ze napewno cel staje sie gorszy i gra napoczatku wydaje sie taka obca po dluzszym czasie nie pykania w cs'a jak to jest u was i jak najlepiej utrzymywac dobra forme w cs'a jak cwiczyc itp ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-10-2001 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a

Czlowieku ja bylem na wakcajch 3 tyg bez kompa ale jakos przezylem (nakupowalem tyle gazet komputerowych ze szok )
Po powrocie do domu pierwsze co zrobilem do odpalenie CSa
Wow ale grafa itd se pomyslalem. Pierwsza runda i co moge powiedziec ? Troszke dziwnie bo skosilem chyba z 5 gosci, lol.
Niewiem jak ale jakos zaczalem wymiatac na maxa
Czestao tak jest jezeli jestes NAPOLONY na CSa. Jezeli zas grasz BEZ CHECI to nigdy nie pokazesz dobrej formy. Liczy sie CHEC !!!
Czasami gdy sie ma juz dosyc CSa watro go odlozyc na okolo 1 tydzien, a potem znow sie rzucic na niego

Trening jest bardzo wazny iz za kazdym razem podskakuje ci skill (nie mowie o STATYSTYKACH) Doswiadczenie to najceniejsza WAROSC jaka istnieje w CSie. Polecam ogladanie DEM, naprawde WARTO. Najlepiej wybierac te z POVa gracza lub HLTV bo te chasy to kity. Osoboscie starm sie grac przynajmniej 1 godz. dzinnie. W weekendy to juz gram do oporu ))
Aby byc dobrym graczem nalezy pamietac iz FFA a klanowa to zupelnie INNE rzeczy. Ja wogole malo lubie FFA, tym bardziej jak nikt z KT nie gra - bo lepiej sie gra z swoimi. KOCHAM klanowki iz to wtedy widac prawdziwy TP, chco musimy troche potrenowac to jak narazie jest niezle.

Podsumujac "Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a" :
- Ogladanie dem
- Duzo cwiczyc (czesto ....)
- Trenowanie poszczegolnych broni
- Granie w TEAMie
- pewnie jeszce wiecej jest rzeczy ale akurat juz mi nic nie wpada ...

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 29-10-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
citizen
Training (Enforcer)

Czesc

Gdy gracz gra bardzo czesto i regularnie to popada w monotonnie i nie ma czasu zastanowic sie nad swoja gra. Jak by to powiedziec gra automatycznie. Moim zdaniem mala przerwa w graniu bardzo sie przydaje i moze wplynac bardzo dobrze na gracza. Nabiera wtedy wiecej checi do gry i moze sie zastanowic nad tym, co moze poprawic w swojej grze.
A najlepiej jak sie ma taka przerwe to ogladac duzo demek dobrych klanow.

Pozdrawiam

Old Post 29-10-2001 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil citizen Znajdź więcej post'ów przez  citizen Dodaj citizen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać citizen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:
Napisane oryginalnie przez citizen
Czesc

Gdy gracz gra bardzo czesto i regularnie to popada w monotonnie i nie ma czasu zastanowic sie nad swoja gra. Jak by to powiedziec gra automatycznie. Moim zdaniem mala przerwa w graniu bardzo sie przydaje i moze wplynac bardzo dobrze na gracza. Nabiera wtedy wiecej checi do gry i moze sie zastanowic nad tym, co moze poprawic w swojej grze.
A najlepiej jak sie ma taka przerwe to ogladac duzo demek dobrych klanow.

Pozdrawiam

dobrze mowi olac mu

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 29-10-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n

dobrze mowi olac mu

Twarz ..... winem

Old Post 29-10-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Re: Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Podsumujac "Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a" :
- Ogladanie dem
- Duzo cwiczyc (czesto ....)
- Trenowanie poszczegolnych broni
- Granie w TEAMie
- pewnie jeszce wiecej jest rzeczy ale akurat juz mi nic nie wpada ...

Skad mozna sciagnac demka bo chyba na cs.fpp cos nie daja sie sciagnac jest napisane ze brak pliku probowalem ze shroet comanndo fajny niemiecki klan ale z zagranicznego serva mi sie niechcialo trudno sie ogulnie do nich dostac
PS
ja gram tez kolo godz dziennie ale musze sobie zrobic przerwe bo zaczyna mnie counter draznic ;( wiem natomiast ze jak z ferji 2 tyg na nartach bez konpa wrocilem do domciu to naprawde mi sie dobrze gralo bylem bardzo na gre napalony !

Old Post 29-10-2001 21:57
=34=
I Shot the Sheriff

Talking

Też zauważyłem, że po przerwie gra się dużo łatwiej. W wakacje nie grałem przez 3 tygodnie a jak usiadłem do kompa to aż sie zdziwiłem jak mi dobrze szło . Może trzeba robić dłuższe przerwy .

No ale teraz gram właściwie codziennie i lamie aż żal (tak sie to pisze?). A demek nie chce mi sie ściągać, to ich nie oglądam. Chociaż można się samemu nagrać i później przeanalizować swoje wyczyny .

A tak poza tym, na jakąś olimpiade się wybieracie że szukacie trenerskich porad?

Old Post 29-10-2001 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

Talking

ja tam mam takie samo zdanie jak wy, po przerwie sie lepiej gra, ale kto z nas wytrzyma chocby kilka dni bez naszej "ukochanej" gry?

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 29-10-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
ja tam mam takie samo zdanie jak wy, po przerwie sie lepiej gra, ale kto z nas wytrzyma chocby kilka dni bez naszej "ukochanej" gry?

no ja nie za bardzo... to niemozzliwe ... ale jak po wakacjach wrocilem, to mosialem sie przyzywczaic... ale pszlo mi i juz jest ok

[F|S|G] member

Old Post 30-10-2001 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

Talking

ja najchetniej to bym bral cs'a na wakacje

Old Post 30-10-2001 06:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
ja najchetniej to bym bral cs'a na wakacje

Jakby sie tak dalo... bylbym w 7 niebie

[F|S|G] member

Old Post 30-10-2001 07:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

Question

taaaaa, nejlepiej jakis laptopik z polaczeniem do netu przez komorke... moze kiedys bedzie to mozliwe...

Old Post 30-10-2001 07:11
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Dema mozna sciagnac z CLANBASE, counter-strike.de, gamer-tv.de (chyba), www.schroet.com, www.mymtw.de
ale najlpeszy to nie watpliwie jest Clanbase (wejdzcie na eurocup, opencup i cs nation, polecam)

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 30-10-2001 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Red face

JA mam teraz kolo 38-9 stopni goraczki i caly czas gram w CS'a niezapomniane wrazenia ufff... ludzie jaki ja jetstem szczesliwy jak w cos przypadkiem trafie bo mam mala zacme od tej goraczki i jestem na antybiotykach ale nie idzie mi tak zle... chyba zrobie sobie przerwe od kompa wogule tygodniowa mysle ze to mi dobrze zrobi .!

Old Post 30-10-2001 19:58
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n

dobrze mowi olac mu

zapomniales "P"

Co do ciebie Majkiel, to bez urazy, ale zrob sobie przerwe

Old Post 30-10-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

smirnaf to bylio specjanie mialo bu\yc olac go

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 30-10-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

aa..... to presparaszam

co do utrzymania dobrej formy to proponuję dużo kefiru, 3 razy na silownie w tygodniu, no i METKA codzienne rano i wieczorem

Najlepiej to grac w CSa dla zabawy i nie zadużo (zając sie tez innymi sprawami w zyciu).

Osobiscie niebardzo wierze żeby np. codzienne strzelanie po 8 godzin w necie, lub zboczenia typu "3 godziny cwiecze celność z klacha na lanie" cos daly oprócz zmęczenia i klopotów z mozgiem nie wspomne o ostrości wzroku!!!

Dobra ...ide trzoche (jakies 5 godzinek) potrenowac celnosc z AWM/P, bo wczoraj caly dzien trenowalem DE..narazie

Old Post 31-10-2001 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
taaaaa, nejlepiej jakis laptopik z polaczeniem do netu przez komorke... moze kiedys bedzie to mozliwe...

Oby.. fajie by bylo ... siebisz na plazy... i grasz w CS'a Spox Chyba cos takiego wymysle...

[F|S|G] member

Old Post 31-10-2001 16:36
DarkXenocide
Prezes Poison

Smile

Witam i Pozdrawiam bo to moj pierwszy post tutaj zarazem

Moje doswiadczenie jest przeciwne, po przerwie miesiecznej we wrzesniu wrocilem z wyjazdu i usiadlem do kompa. Szok ludzie biegaja tak szybko Mycha mi lata, klada mnie jak chca, odruchy stare w sensie poruszania sie ale efekty tragiczne... Zmniejszylem czulosc mych pogralem 1 dzien i biegali juz normalnie Po tygodniu wrocilem do normalnego sensa mychy i bylo ok.

Co do monotoni to fakt, wazne jest tez zmeczenie jak gram z nudy w nocy... Bo nie chce mi sie spac, a zmeczony jednak jestem... oczy , refleks etc... Lamie ale gram bo kocham CSka bez wzgl na to jak mi idzie.
Najlepiej grac wypoczetym, dodatkowo na klanowie dostaje boosta bo chce zebysmy wygrali
Na koniec dodam ze sa i slabe i dobre dni u mnie np i nic tego nie zmienia jak narazie, ze czasem mam serie padaki w grze,a pozniej juz z gorki

Co do demek to fakt, no i nie moge sciagnac z PL stron bo error404 .

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 06-11-2001 05:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
jak dluga przerwa w grze odbija sie na grze czyli jak dlugo nie graliscie i jakie sa potem objawy jak juz zasiadziecie do countera bo ja ostatnio jestem chory i niegram juz ponad tydzien a zadko mi sie to zdarza wiem ze napewno cel staje sie gorszy i gra napoczatku wydaje sie taka obca po dluzszym czasie nie pykania w cs'a jak to jest u was i jak najlepiej utrzymywac dobra forme w cs'a jak cwiczyc itp ?

facet... jesli jestes na prawde dobry w cs'a nie powinno dla ciebie istniec takie pojecie jak "forma".
Ja grywam w cs'a od niepamietnych czasow, sie znaczy od CS v.6.6 Beta, pamietam, jeszcze jak grywalem w 1.1 to po kilku dobry godzinkach grania... lamilem, ale ostatnio sie to zmienilo i moge grac ile mi sie podoba i tak nie bede lamic.

Cwicz i jeszcze raz cwicz (sie znaczy fraguj)...

Old Post 06-11-2001 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

grać odpowiednio czesto i co najwazniejsze : w dobrym towarzystwie

Old Post 06-11-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
grać odpowiednio czesto i co najwazniejsze : w dobrym towarzystwie

Zgadza sie

Old Post 06-11-2001 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

SubZero to ja cie podziwiam jesli masz caly czas constant forme Ja np gdy gram o 18 do 7 rano to mam rozne mapki i jestem pierwszy a czasem i ostatni zal od zmeczenia , skladu, fuxa itp wiele czynnikow. Gram jednak twardo nie zmieniajac nika zaden wstyd przegrywac jak dla mnie. Za to zawsze po takiej nocce sie czegos naucze, a to ktos jakis trik ladny zrobil, pozycje nowa poznalem, taktyke ciekawa, kto ladnie HE rzucil gdzies i tez podpatrzylem etc etc. Moim zdaniem sila w CS jest doswiadczenie + skill, jedno z drugim mocna wspolgra dajac wlasnie efekt dobrego gracza.

Ktos pisalal tu o lamerii znikajac wieczorem... jak dla mnie to pobozne zyczenie... ja ogladam bluzgi do rano, cale koncerty nie raz... Gdzie dodam najbardziej mnie wq... obrazanie czlonkow rodziny to juz przegina totalna. Cale szczescie ze nigdy sie w to nie mieszam i nie jestem obiektem ale patrzy sie... fatalnie. Oczywiscie nie sluchaja prosb o zakonczenie tego ))

Happy huntinq 4 all

Old Post 07-11-2001 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

najgorsze jest jak rano jacys kolesie zlapia shiza na TK to wtedy sie pograc nie da wogole bo zabijaja swoich i reconnect i wkolko
jak mnie to wqrwia !!

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 07-11-2001 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Talking

quote:
SubZero to ja cie podziwiam jesli masz caly czas constant forme

No czasem mam tak, ze lamie na jdenej mapce przez caly czas, ale to sa sporadyczne przypadki...

Old Post 07-11-2001 12:01
DarkXenocide
Prezes Poison

Czy jak podlacze sobie kompa bezposrednio do braina i bede sterowal impulsami elektrycznymi mojej kory hehe to bedzie cheat ? ciekawe o ile wzrosna moje wyniki )) i forma LOL

Boj sie Sub

Old Post 07-11-2001 13:00
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Boj sie Sub

aaa, bojee sieeee

Old Post 07-11-2001 13:05
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie bede potworem juz dobrze , nie bedzie tak zle. Podsune ci rozwiazanie mozesz sie przenies do poison i nic ci nie bedzie )

**kiddin**

Old Post 07-11-2001 13:50
ShizO
[ov>ada]ShiZos

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
najgorsze jest jak rano jacys kolesie zlapia shiza

Daj spokoj rano ja tez nie mam sily i juz nie daje rady uciekac!

DarkXeno ja wykorzystuje czujki ruchu powiek jako fire i Jump, dzieki skroconej drogi elektronow (od mozgu do oczu to juz niedaleko) zmniejszam czas reakcji o jakies 0,43 sekundy, a odkad obcialem paznokcie i podkaladke zamienilem na tafle lodu moge juz grac na sensitivity 100,1 dzieki czemu bez problemu zdejmuje na assaulcie z respawna rykoszetem z awm goscia stojacego przy zakladnikach (za drzwiami)!

Old Post 07-11-2001 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Talking

LOL,

Totalny maniak...

Old Post 07-11-2001 14:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:29.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions