quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Tylko nie mow ze odejdziesz ze sceny QW? Nie rob tego - juz jedna "polowka" odeszla (B)!
Jesli ktos kojarzy granie w qw z przynaleznoscia do sceny to gratuluje smapoczucia. To tak jak nazywanie faceta grajacego na dworcu w katowicach na gitarze elementem polskiej sceny rockowej.
quote: Napisane oryginalnie przez misyu
Nexus nie ma NAJMNIEJSZEGO sensu z Toba rozmawiac, gdyz primo Twoja znajomosc sceny jest zadna (uwierz w to), a secundo- nie potrafisz sluchac, zyjac w swoim swiatku.
I z wzajemnoscia
Teksty w nawiasie i poza nawiasem wykluczaja sie wzajemnie- wychodzi na to, ze poza nawiasem mowisz o "jakosci" sceny (przez cienka rozumiem tedy, ze sie nic na niej nie dzieje, lub jest pelna lamerstwa), natomiast z nawiasu wynika, ze tylko nieliczni gracze sa ciency (czyli slabo graja).
Jak Ty polaczyles "lamerzenie" sceny ze skillem, nie wiem.
Jak juzmowilem wczesniej. Do podstawowki nauczyc sie czytac. Moze udowadnianie wszystkim jaki Nexus jest be juz Ci do konca zlasowalo te resztki mozgu odpowiedzialene za rozumienei slowa pisanego.
Tak swoja droga, ktora scena q1 dla Ciebie jest tak ekstra, by sie do niej zapisac? I czym sie to przejawia?
Po co zadajesz pytania jak i tak nie bedziesz odwiedzal boarda i czytal odpowiedzi?
1.Pytales sie kogokolwiek z elity o cos?
2.Ja sie nie udzielalem na bordzie fpp nigdy?
3.Nikt z elity nie pomaga na bordzie RooSa nikomu?
4.Ja na swoja strone nie wrzucam plikow, o jakie mnie ludzie prosza?
Nie no po prostu wkurwic sie mozna. Czlowieku naprawde nie interpretuj tego co pisze pod ta swoja katatonie.
1.No i co z tego wynika. Tylko tyle co mowie. Zreszta uwazniej poczytaj forum o ktorym tak napierniczasz ciagle a sie przekonasz jaka jest jakosc odpowiedzi.
2.A to gdzie wyczytales? W gwiazdach?
3.Juz chyba o tym mowilem. Nie moja wina, ze masz pamiec krotka.
4.Ja tez wrzucam. Co z tego wynika?
Sorry, ze to powiem, ale Twoje gwarancje sa nic nie warte.
Prosze podac IMIENNY przyklad takiej sytuacji, bo takimi ogolnikami -jak juz pisalem, to Ty potrafisz rzucac, ale konkrety, oj, slabiutko, slabiutko...
Radze zainteresowac sie tym co sie dzieje na co dzien na serwerach qw, a potem gadac. A podobno wszystko wiesz? Cos koledzy Cie nie informuja.
Ja z "lama" zagram (lecz sie z kompleksow). Podobno nie wypowiadasz sie za pomoca liczby pluralnej? To skad wiesz, co sie z nim stanie? Ja nigdy nie bluzgam, jak przegram- 90% ludzi rowniez.
Odsylam wyzej. Masz racje Twoje wypowiedzi sa Zalosne.
Ty sie prosisz, aby zyczyc Ci zle.
Pojecia ZERO (uwierz w to, kapewu, rozumiesz, obudz sie, dojrzyj do tej mysli, no!!), a piszesz wszedzie po to tylko, aby chyba pokazywac siebie jako kogos bardzo waznego i zorientowanego w temacie.
To nic, ze Twoje zorientowanie jest co najwyzej mierne, to nic, ze kreowanie sie na waznego tez Ci nie wychodzi, bo co chwila sie placzesz (.... a podobno nie wypowiadasz sie za innych....)..
Zalosne. To Ty tak naprawde masz jakies kompleksy.
To nic, wazne, zeby cos popisac.
Ach, to malkontenctwo. Jak jest tak zle wg Ciebie to zrob, zeby bylo dobrze- bo Twoje gadanie, z ktorego NIC nie wynika, wyglada na bardzo zalosne w takim ukladzie.
Krytykujesz, nic nie robisz <== OWNZ....)..
Skad Ty ***** wiesz co ja robie. Przestan mnie juz ******** w tym temacie, bo staje sie to monotonne. Malkontenctwo to jest z Twojej strony - bo co niby wynika z Twojego gadania? Jakies statystyki? Dokonania? No powiedz co Twoje gadanie wnosi? Gosc, ktory zaczal tamten topic juz robi mapki do q3. Ciekawe dlaczego nie do qw? Muszesie spytac, bo moze nie jestem w stanie tego zrozumiec nie? Czlowieku zastanow sie czego Ty chcesz?
A kwitesencja Twojej arogancji i kolejnym dowodem, ktory sklania mnie do olania Ciebie prostym sikiem i pojscia sobie do swojej zalosnej elity, jest sformulowanie "zeby znowu misiu nie przylecial ".
Jesli w ten sposob traktujesz moja chec nawiazania z Toba dialogu ("przylecial"- czyli wtracil sie niecnie; "znowu"- o boze, wszedzie musi ten misiu byc)- milej zabawy, ja sie do Twoich internetowych ekscesow mieszal juz wiecej nie bede.
Po pierwsze czy rozumiesz slowa wypowiadane przez siebie? Jestes jak marabut, ktory zyjac w swoim siwecie gdzies na pustyni nie dostrzega tego co sie dzieje. Przelatywanie Misya dotyczylo tego, ze Twoj pierwsdzy zarzut bedzie dotyczyl wlasnie tego co wyjasnilem pozniej. Szkoda slow.
Wesolych swiat, O Wielki Krytyku Sceny Z Troche Mniejsza Jej Znajomoscia I Zadnymi Aspiracjami Na Sytuacji Poprawienie.
Hmm... Wiesz co by Freud powiedzial na te slowa? Poczytaj sobie i zrozumiesz, ze jest to wyrazem ogormnej ironii w stosunku do osoby, ktora narusza Twoje ugruntowane juz pojecie swiata. GL
Po drugie czy ja krytykuje scene qw? Czytaj uwazniej.
P.S. W swoich inteligentnych postach postaraj sie mnie nie podsumowywac. Nie dlatego, ze mnie to boli, tylko szkoda Twojego trudu- i tak Ci nie odpisze. Bo nie ma sensu.
I ostentacyjnie rowniez nie bede tu wiecej nic pisal- zeby nie wygladalo, iz pomagam komukolwiek po to tylko, by wygladac na kogos pomocnego. O kurcze, elita a pomaga? To sie nie miesci w glowie, elita przeciez smierdzi!
Ciekawe skad wziales ten tekst. Ale przyzwyczailem sie juz, ze przypisujesz ludziom slowa, ktorych nie wypowiedzieli. Mowi sie trudno zyje sie dalej.
ROBMY SWOJE
Zycze Ci prostych sikow. Skieruj je moze na swoich kolegow, a najlepiej na siebie.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|