quote: Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Zastanawiam sie nad dwoma rzeczami.
Pierwsza rzecz to rozterka nad klanami. Czym jest klan? Zbieranina przypadkowych ludzi czy formacja zrzeszajacych graczy ktorzy sie angazuja, graja w miare regularnie i sa fanami gry w ktorej uczestnicza. I w tym momencie pojawia sie pytanie - skad sie biora w klanach ludzie ktorzy niewiedza podstawowych rzeczy o niej i do czego to prowadzi? Ludzie, jezeli chcecie by ta scena nie byla cyrkiem nie "bawcie" sie w klany tylko tworzcie powazne klany z powaznymi graczami a nie "wolfplayerami" ktorzy zadaja pytania w stylu: "a do kogo sie tu strzela?".
Druga rzecz nad ktora sie zastanawiam to ta w ktorej sie reklamuje swoje forum na innym forum. Pozostawiam to bez komentarza.
Pozdry
Zacznę od końca.
W sprawie reklamy.
Nie było to moją intencją coś zepsuć jeżeli chodzi o konwenanse. Link naszego forum podałem jedynie dla informacji. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam i wycofuje go. Strona się reorganizuje, a tam można nas spotkać. (gości z cyrku) Nie jest to forum wyłącznie dla wyznawców RTCW. Miło wdziany jest każdy.
Sprawa podstaw w grze.
Wszystko jest wiadome dla wiedzących, natomiast czasami oczywiste sprawy nie są nigdzie opisane. Chcesz, aby to środowisko powstało i pozostało hermetyczne ?
Cały twój wywód na temat rozterki trąca lekką ksenofobią. My dobrzy (bo długo gramy, prawdziwe debeściaki) oni źli dopiero się rozkręcają się. Jak się nauczycie bardzo dobrze grać to się zgłoście.
A kto to dla ciebie poważny gracz ?
Moim zdaniem ten który chce grać jak najlepiej, chce być przydatny dla swojego zespołu i zżywa się z nim.
Myślę, że hasło w stylu „skąd się biorą w klanach ludzie którzy niewiedzą podstawowych rzeczy i do czego to prowadzi ?” pewnego dnia zada ci ktoś, kto będzie wiedział tylko ciut więcej od Ciebie.
Pozdrawiam.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|