Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Drabinka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

Drabinka

Dla tych co nie wiedza to odsylam na http://quake2.fpp.pl - tam pisze co i jak...

Kilka spraw:

1. jak gralem z yursonem - 1-wszy mecz ladera - to sie okazalo ze sa problemu z raportowaniem wyniku.

gralismy 2 mecze, (gra sie do 2 wygranych) po 10 minut, a formularz rejestracyjny jest do zglaszania 1 gry a nie kilku (mozesz podac tylko 1 mape na ktorej graliscie a nie np 2 czy 3) - zobaczcie sami to bedziecie wiedziec o co chodzi

Co w zwiazku z tym ???

Zmiana regulaminu:

Gramy tylko 1 mecz - jesli grajacy nie uzgodnia mapy to graja na mapie dnia - losowana automatycznie jedna z map - bedzie na stronie

na poczatku bedzie troche problemow bo nie ma jeszcze nowych map na serverach (dzis powinny byc na colnetach i kubusiach) wiec grajcie na dm1

narazie tyle...
(a pisac musze tu bo Fajny Board chwilowo nie zyje )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-08-2001 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil anomal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do anomal Znajdź więcej post'ów przez  anomal Dodaj anomal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać anomal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

ej no to bedzie ząk jak jeden mecz. Jeden mowi ze jalt, drugi kuma, ze tamten ownuje na jalcie to mowi duel5, ten pierwszy obczail, ze na duel5 dostanie i wiedzac, ze mapa dnia do an2_3 mowi: ej to moze lepiej na edziu zagrajmy, co? no oki
heheh
anom tamten system byl sprawiedliwszy mysle i nie bylo problemow z licytacja jaka mapa... takze przerobic przerobic raporcik

i dodac duel1, bo brakuje

Old Post 06-08-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MoN-SooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MoN-SooN Znajdź więcej post'ów przez  MoN-SooN Dodaj MoN-SooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MoN-SooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

nie

i tak wiekszosc bedzie grala na edgu bo gdzie indziej nie potrafia

chyba ze zrobimy tak ze jak ja np cie wyzwe to ty wybierasz mape

or smth

Old Post 06-08-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil anomal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do anomal Znajdź więcej post'ów przez  anomal Dodaj anomal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać anomal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

heh no wyzywaj :p
zobaczysz jakie ząki beda z tym wybieraniem map
dlatego ja sie na razie nie zapisuje, poczekam az sie wyklaruje, bo tera to bym za 2 tyg wylecial

jakby byly 2 mecze i ew. trzeci, to tylko raz mozna grac na edziu. kumasz to? :o

Old Post 06-08-2001 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MoN-SooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MoN-SooN Znajdź więcej post'ów przez  MoN-SooN Dodaj MoN-SooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MoN-SooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

Juz wiem czemu dostalem autoryzacje na ladderze
Bo anomal nie chcial byc ostatni lul

Old Post 06-08-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

zapisaly sie 42 osoby i narazie tylko 1 mecz, moj z yurkiem - imho zenada

ludzie sie chyba boja przegrac z kims, jak by to byl jakis wstyd :O

tajfun - ale drabinka narazie jest testowana, zobaczymy jak to bedzie przez np. tydzien z tym 1 meczem, potem sie wyzeruje wszystko i od nowa - przeciez wakacje sa

Old Post 07-08-2001 07:40
[aaa]
Skilled (Knight)

emmm ?

Mam dosc wazne pytanie bo ja tez sie zapisalem na tego ladka tylk0 kurcze nie wiem gdzie znalesc liste moich przeciwnikow ??? Bo chciablym sobie wrescie zagrac w q2 :"D ostatnio z anomalkiem gralem bo mnie cs wciagnal :S a to bylo dafno wiec GDZIE ta LISTA czterdziestu ilus tam graczy ? co
Yarqu ?

Old Post 07-08-2001 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

lol

Loguje sie, klikam uzytkownicy - mam do wyboru do koloru:

Pokaż listę użytkowników:
-wszystkich
-zabanowanych
-oczekujacych na aktywacje
-nieaktywnych
-administrujacych

Ponizej:
Wybierz kryterium sortowania w/g:
-nicka
-skilla
-wygranych walk
-przegranych walk
-daty walki

CZY TO TAKIE TRUDNE ???? :PPPPPPPPPPP

Old Post 07-08-2001 12:31
[aaa]
Skilled (Knight)

To nie takie trudne tylko czekam juz 2 dzien na aktywacje konta przez "ADMINOW" heh wiec sie pospieszcie! Chyba ze mi nie przydzielicie konta Sprawdze jeszcze czy nie dostalem e-maila... Nie ma nic !!! zajmij sie dodawaniem nowych ludzi do ladka zamiast pisania postow na fpp! wrry. A tak nawiasem mowiac to przydala by sie lista osob zapisanych dla przecietnego surfera a nie tylko dla tych posiadajacych konta ...

Jeszcze jedno bo troszku tego niekapuje:
Miejsce Nick Skill
1 anomal 1073 3 0
2 CF|ScOr3 1025 1 0
3 warrior|16v 1025 1 0
4 WHOIS 1025 1 2
5 yurson 1000 0 1
6 PerforatoR 1000 0 1
7 ermano 1000 0 2

Obecny wynik ladka
Czy skill bedzie sie zmniejszal jesli przegram? bo naprzyklad zagram teraz 20 walk przegram 15 i co z tego za te 5 wygranych bede mial 1 miejsce i bede 1 na liscie! ? Bo inni zagrali tylko po 3 gry tak jak np: ty i wszystkie wygrali. A i tak bedziesz za mna (dobra pytanie czy bedzie sie cos odejmowalo ze skilla za przegranie np: 15pkt. ?

Edytowane przez [aaa] dnia 07-08-2001 o godz. 15:04

Old Post 07-08-2001 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

musze wkleic do regulaminu wzor na obliczanie skila

a czy sie odejmnie za porazke to szczeze mowiac nie wiem

jak przegra ktos kto ma >1000 to zobaczymy

aha <1000 nie mozna miec

Old Post 07-08-2001 16:04
MoN-SooN
Training (Enforcer)

byl juz jakis mecz "nie_na_edziu"?

Old Post 07-08-2001 19:10
anomal
Combat (Death Knight)

ze zbyszkiem tylko

na duel5

Old Post 07-08-2001 23:46
MoN-SooN
Training (Enforcer)

no fidzisz

Old Post 08-08-2001 11:59
anomal
Combat (Death Knight)

apropo borda
wchodze wlasnie i widze polowa topicow w Quake2 - ostatni post by Stahoo - a tu ani slowa nie ma, widac obecna tu elita to tacy erotomani gawedziarze...

Old Post 08-08-2001 20:32
CF|WH(!)IS
Guest

Talking ZJAZD ?

Ejjj slychajcie mam propozycje moze by zrobic jakis zjazd w toruniu tanio i wogule zreszta chyba troszke ludu by sie zjechalo co wy na to ? :O

Old Post 09-08-2001 05:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CF|WH(!)IS
Guest

Lightbulb Fajny Board ?

A kiedy bendzie czynny <b>F</b>ajny <b>B</b>oard ?

Old Post 09-08-2001 05:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

***** ***** *****.
Zagralem sobie z nf|gng ladderka na duel8 i okazalo sie ze ten koles nie ma aktywowanego konta. Czy jak mu aktywujesz wynik bedzie sie liczyl czy bede musial z nim grac jeszcze raz ?

Old Post 09-08-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

dwa pytania:
1) czy beda na stronie demka z walk? ( choc na razie pytalem paru klientow i nikt nie nagrywal )
2) anomal czemu zepsules UBB

quote:
anomal: apropo borda
wchodze wlasnie i widze polowa topicow w Quake2 - ostatni post by Stahoo - a tu ani slowa nie ma, widac obecna tu elita to tacy erotomani gawedziarze...

czy ktos kiedykolwiek powiedzial ze tu pisze elita? raczej kilku(nastu) zapalencow. a staszkiem nie musisz sie przejmowac, juz ci mowilem

Old Post 09-08-2001 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

A ja ide poszukac zaczarowanego olowka i wyczaruje sobie haslo na moje konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo kuzwa czekam juz z tydzien na haslo od was "Adminow Laderka" Doczekam sie wrescie?!!! Warrior mi mowi ze jestetm wpisany na liste czlonkow od 3 dni gralem juz z nim duela ale dostepu do swojego konta nie mam! JARKU PROSZE CIE WYSLIJ MI HASLO albo daj znac co jest grane?

/Maniak q2 i cs'a

PS: Riven wisze ci kase moze wpadniesz do mnie po nia?
Sickboy !!!!! oddawaj moje 25zeta!

Old Post 10-08-2001 00:03
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal

czy mam to odczytywac jako zarzuty pod moim adresem?

Old Post 10-08-2001 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

http://q2ladder.prv.pl/

Old Post 10-08-2001 13:57
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

[12:17] rafee> frags ty jestes w ladderze ?
[12:17] FRAGSs> w czym?
[12:17] rafee> q2ladder.prv.pl
[12:18] FRAGSs> nie ja jestem w PI
[12:18] FRAGSs> 3.14
[12:18] FRAGSs> tamten to co innego
[12:18] rafee> *****
[12:18] rafee> ladder
[12:18] rafee> turniej
[12:18] rafee> 1/1
[12:18] rafee> taka liga
[12:18] FRAGSs> mialem okazje sie z tym czlekiem spotkac
[12:18] FRAGSs> to totalna pamylka
[12:18] rafee> debilu
[12:18] FRAGSs> niee
[12:18] rafee> DDDDDDD
[12:18] FRAGSs> mnie nie bylo
[12:18] FRAGSs> ponad 1 miecha
[12:18] FRAGSs> w kraju
[12:19] FRAGSs> bylem w niemczech

Old Post 12-08-2001 11:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions