Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > mapcycle ->snajper.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

mapcycle ->snajper.pl

czekam na propozycje mapek ktore chcielibyscie widziec w nowym mapcycle na snajper.pl
aktualna propozycja to:
ut_abbey
ut_sliema
ut_laneway
ut_docks
ut_bronx
ut_mlb24
ut_streets
ut_Paradise
ut_iran
ut_casa
mam nadzieje na wasza pomoc i propozycje (w koncu nie ja sam gral bede na snajper.pl), umieszcze pakiet 12 mapek zroznicowanych zarowno pod wzgledem wielkosci, klimatu mapki, 'wieku' mapki i innych mniej waznych kryteriow ....
poza tym na snajperze jush jest umieszczony pakiet niestandardowych map oto one :midnight, armory, kriegerhorn-final, peru, bronx, bungalow, cambridge, encounter, garten, golgothabeta, haussturm, hotelhell, industrial1v1, iran, laneway, laststop, mlab24, museum, overseas, pal_street, downtown (moj wybor z wielu map) oraz mapki z nowego mappacku: paradise, sliema, dam, complex, campus, ...
ottar mam nadzieje ze podlinkujesz mapki i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac z ftp fpp.pl
odswiezmy oblicze UT grajac na nowych mapkach .. i mam nadzieje jush niedlugo bez starego NVG
pozdrawiam serdecznie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2001 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AS]ik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AS]ik Znajdź więcej post'ów przez  [AS]ik Dodaj [AS]ik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AS]ik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

no lepiej zrobcie sobie linki bo tak to ja nie mam polowy z tych mapek i nie wejdzie mi na serwa, a co do mapcycle to hmhm czemu az dwanascie mapek nie za duzo i nie umieszczaj duzych samych bo z tych nowych sliemy itd to wszystkie takie duze ze uuu

Old Post 10-12-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

Cool

no taki mapcycle moze byc, chociaz itak nie widzialem polowy z tych mapek ale napewno dobrze wybrales ale wywalilbym iran bo za mala jest

Old Post 10-12-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

A ja bym sobie

pozwolił na sugestię by wywalić Mlab24. IMHO nawet po przeróbkach to gniot i w dodadku za duży.

Za to bardzo chętnie Armory, Laneway, cambridge i nawet niedoświetlony bronx

Edytowane przez Ottar dnia 10-12-2001 o godz. 14:51

Old Post 10-12-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

za mala ... za duza ...

no tak .... wiem jush ze iran za mala, mlab za duza ... ale gdzie sa wasze propozycje koledzy??? caly czas chodzi o propozycje ???
od kilku dni czytam forum, znalazlem kilka postow typu 'oj ale byloby fajnie jakby na serwerze A znalazly sie mapki XYZ'
admin przychodzi z prosba do was o okreslenie w co chcecie grac, jak chcecie grac ... mozecie zaproponowac co wam sie zywnie podoba .... a wy nic, widze ze chyba nie wybralem dobrej drogi ;P

Old Post 10-12-2001 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AS]ik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AS]ik Znajdź więcej post'ów przez  [AS]ik Dodaj [AS]ik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AS]ik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Heh

Asik zerknij troszkę wyżej, bo pisałem to info z 20 min a potem poprawiałem błędy

Old Post 10-12-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Post mapcycle ->snajper.pl

Dla mnie kolejnosc pojawiania sie mapek jest obojetna , ale chcialbym zeby zostalo kilka mapek ze starej wersji jak UT_:street's , abbey , dock's , swim , rico oraz uptown.
Nie wiem jak inni ale ja sie przyzwyczailem do tych mapek , powinniscie zostawic te mapki na ktorych najczesciej sie gralo....
Wybrac np. 5 nowych i 5 starych map i jakos je "posklejac". Dla mnie kolejnosc map nie jest wazna ale nie mozna zrobic 10 nowych map i 1 czy 2 starych bo ludzie beda sie pol roku przyzwyczajac do tego...

Old Post 10-12-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

done

3 z twoich propozycji sa w biezacym mapcycle, w proporcjach 6:4 , ... sadze ze powinienes byc zadowolony

Old Post 10-12-2001 15:28
GuriaS
Breathe

Talking :)))

po pierwsze to prosze Cie wywal BRONX bo to jest najorsza mapka, ale za to wstaw tam afterhours in the mall bo fajnie isę tam gra
ps. co do kolejności jestem obojętny jak kilerek
aha i jeszcze wywal cambridge a wstaw japangarden

Old Post 10-12-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

mapcycle ->snajper.pl

ok , ale zgadzam sie ze Screemem , ze na UT_IRAN nie ma tu miejsca. Masz tu cala propozycje mapcycle moich mazen):
-ut_docks
-ut_paradise
-ut_streets
-ut_laneway
-ut_abbey
-ut_bronx
-ut_uptown
-ut_sliema
-ut_rickochet(nie wiem czy dobrze napisalem)
-ut_jakas nowa bo wiecej nie znam
pewnie sie nie zgodzicie ale kto wie...))

Old Post 10-12-2001 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

70%

w 70% zgadzasz sie ze mna bo wybrales podobne mapki jak ja te ktore wymieniles poza tym podobaja mi sie takze ...
gurias nie rozumiem co jest pieknego w japan_garten

Old Post 10-12-2001 17:19
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs up A może te????

Zacznijmy:
ut_Sliema-dla tych którzy maja słabe kompy to bedzie slabo ale mapka jest O.K
ut_docks-no comment
ut_uptown-to samo
ut_paradise troszke biegania bedzie
ut_abbey-no tu se mozna pokazac swoje umiejętności
ut_laneway-HO Ho HO dla kamperów dobra plansza
ut_musum-Fajna mapka, klimacik jest O.K
ut_afterhours-ehheeh, wszyz cy sie beda musieli z mapka zapoznac
ut_bronx-napewno fajna jak ottar mówi, ale jeszcze ja musze ściągnąć.
ut_ricohet-no bez komentarzu
To są moje wszystkie propozycje.Moim zdaniem w tym zbiorze map jest cos dla każdego.Żeby były równe szanse zawodników radziłbym na snajpe wrzucić o te właśnie przepiękne mapki.
ut_streets-zapomniałem o tym napisać na początku posta, ale raczej ta mapka jest dla kamperów. Trudno tu biegać z noktowizorem(NVG).Ale ja cos dla każdego to i to

GrEaTEyE

Old Post 10-12-2001 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking HEHE

Mam pytko nie na temat. KTO ulicza jest w załaczniku pietro wyrzej ??? Jeżeli to ty gr8aj to sorry ale chyba za duzo grasz i za moało śpisz bo wygądasz jak Z0mMb1 (moj kolega, nie odrywa sie od kompa, gra 21,5 h na dobe)
A co do tematu to nie polecam japanise_garden (no chyba ze ktos lubi oriental) za to plecam bardzo te nowe mapki z mappaka chodziaż sa troche przyduże, no i te standardowe (streets powinno być, mimo że kamperiada, docks i abbey)

Old Post 10-12-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Arrow eh

bo dobra z japan_garden moge zrezygnować ale prosze wywal bronx bo moim skromnym zdaniem jest ona do DOOPSKA...

Old Post 10-12-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking :)

PS. rzeczywiśce gr8 pośpij więcej bo wygądasz jak po cało dniowej imprezie

Old Post 10-12-2001 21:19
GuriaS
Breathe

Talking :)

PS. rzeczywiśce gr8 pośpij więcej bo wygądasz jak po cało dniowej imprezie P

Old Post 10-12-2001 21:20
-v3-kiler
death warior

mapcycle ->snajper.pl

A ja i tak jestem za tym |eby nic nie zmienia , przyzwyczailem sie do starego UT icholernie ciezko bedzie mi sie przestawic. Ja bym zostawil noktowizor taki jaki "jescze" jest , mapy i bronie( nie ,jednak wolaBbym bym kilka nowych broni bo teraz nie ma za du|ego wyboru). Wiem , ze zmiany na nowe ( nie wiem czy lepsze czy gorsze ) nie da sie uniknac ale postaram sie dostosowac , chociarz wolalbym zeby mapy zostaly takie jakie sa

Old Post 10-12-2001 22:00
[AS]ik
Training (Enforcer)

cd_key, a snajper.pl

snajper.pl nie bedzie widoczny w konsoli w liscie serwerow, ale polaczyc sie z nim mozna bedzie naciskajac ~
potem wpisujac : snajper.pl:27966
pozwoli to na to by serwer snajper.pl nie laczyl sie z masterserverem quaka -> MOZNA BEDZIE GRAC BEZ CD_KEY !!!!!!!
no taka mam nadzieje pozyjemy zobaczymy ....
jednoczesnie podkreslam ze jest to rozwizanie tymczasowe

Old Post 11-12-2001 13:59
sxl
Want some?

Re: cd_key, a snajper.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
snajper.pl nie bedzie widoczny w konsoli w liscie serwerow, ale polaczyc sie z nim mozna bedzie naciskajac ~
potem wpisujac : snajper.pl:27966
pozwoli to na to by serwer snajper.pl nie laczyl sie z masterserverem quaka -> MOZNA BEDZIE GRAC BEZ CD_KEY !!!!!!!
no taka mam nadzieje pozyjemy zobaczymy ....
jednoczesnie podkreslam ze jest to rozwizanie tymczasowe

Dobra rozwiazanie

PS PANOWIE ASIK ZNALAZL SPOSOB NA NIEMCOW!!!!!!!! )))))))))

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

mapcycle

Wedlug mnie mapcycle jest spox poza jedna mapa - mianowicie iran ktora jest mapa wedlug mnie beznadziejna i nudna - a reszta spox

Old Post 11-12-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: mapcycle

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wedlug mnie mapcycle jest spox poza jedna mapa - mianowicie iran ktora jest mapa wedlug mnie beznadziejna i nudna - a reszta spox

A znasz wszystkie? Masz je blood? Jak masz to dawaj mi je na dysk do katalogu urbanterror/q3ut2 bo nie mam ani jednej.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Nie mam

Nie mam wszystkich ale wlasnie zaczynam sciagac nie mam tylko 2 a jak je juz sciagne to ci powiem

Old Post 11-12-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Talking

Luzik. Mow.

BTW, Prosze Was wszystkich o odpowiedzenie na moj temat zwiazany z CoolNetem i Master Serverami Quake'a.

THNX

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 14:25
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Exclamation HEHEH

Ej spokojnie, ja natym zdjęciu mam 11 lat
A że tak wygladam to to że te zdjęcie było robione po paru l.
i jeszcze jedno, czemu niemożna mieć w swoim wypasie np.tłumika,kamizelki i nokto???
Będzie to w nowej wersji UT 2.4???
Wiecie ja moim zdaniem na servie snajper.pl wstawił te mapki które podałem, oprócz bronx!!! niewiem dlaczego ja wpisałem, ale chyba z tego powodu że jeszcze w nią niegrałem i ottar coś dobrego powiedział o tej mapce
No to koniec!
Di END

Old Post 11-12-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Cool :)

GrEaTEyE nie wymagaj za duzo , moze jeszcze cos do latania i samonaprowadzanie , co? I to wszystko mozna miec , aha no i o wyzutni samonaprowadzajacych rakiet zapomnialem. Dobrze jest jak jest i nie zmieniajmy tego , za powerny bys byl z tym wszystkim

Old Post 11-12-2001 18:50
[AS]ik
Training (Enforcer)

mnie na snajperze gra sie znakomicie ...
problemow z wejsciem tez nie mam, i nie tylko ja - przegladam logi i widze ze ktos wchodzi ;) wiecej .. nawet graja na ty, serwerze ;P

Old Post 11-12-2001 19:00
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs up ehehehhe

Kiler dobrze gadasz.Przydała by sie broń samo naprowadzająca np. m4-pociski same bez celownika trafiają w przeciwnika
Kilerq a ty bys takiego wypasu niechciał???
Moim zdaniem cos takiego by sie przydało, ale to za 100 lat
hehehe
P.S>to jest nie do tematu, ale chciałbym się spytać jak robic te obrazki pod xywą???
Fajnie to wygląda

GrEaTEyE

Old Post 11-12-2001 21:07
deen
Man of the Moon

Re: ehehehhe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Kiler dobrze gadasz.Przydała by sie broń samo naprowadzająca np. m4-pociski same bez celownika trafiają w przeciwnika
Kilerq a ty bys takiego wypasu niechciał???
Moim zdaniem cos takiego by sie przydało, ale to za 100 lat
hehehe
P.S>to jest nie do tematu, ale chciałbym się spytać jak robic te obrazki pod xywą???
Fajnie to wygląda

avatar'a mozna wykonac w programie graficznym lub wybrac z listy, jest ich sporo, a to wszystko znajduje sie w profilu poszukaj w menu u gory... na boardzie, poznije przejdz do edycji opcji...

Old Post 11-12-2001 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Talking odp.

Tylko , |e jakby to wszystko byBo to nie byBo by juz UT tylko zwykle szare CPMA , a tego chyba nie chcemy

Old Post 12-12-2001 10:30
sxl
Want some?

qrna co to kodowanie srodkowo-afrykanskie? Jakies dyldoki widze zamiast literek

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 12-12-2001 15:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:02.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions