Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Wasze Opinie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

Wasze Opinie

Czekam na wasze dluzsze teksty na temat tego co wam sie w rtcw podoba a co nie...maila znacie... prace zmieszcze jako kulumne na stronie tak jak to zrobilem RealitYemu..

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2001 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Za mało się wszystko niszczy. Panowie z Id mogli trochę pomyśleć i popracować nad systemem zniszczeń bo drewniane drzwi nie powinny raczej wytrzymac uderzenia z panzera ... innych przykładów można by podać tysiące.

Ps.

Sorry dopiero teraz zobaczyłem że chodziło Ci o wysłanie listów ...

Old Post 16-12-2001 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Jezeli chodzi o wysylanie listow to po co topic ? Nie lepiej zamiescic info na rtcw.fpp.pl albo dodac kolejny post to juz powstalego topica zwiazanego z Pracami ?

Old Post 16-12-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

moglbym tak zrobic ale tam sie zrobila dyskusja nie na temat

Be Ready To Be POISONED

Old Post 16-12-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

Ja aktualnie opracowuje material o K98k Mauser bedzie cos dla snajperow. Historia tejze broni. Ale to juz wkrotce... zapewne wysle to w poniedzialek.

Co do interaktywnosci gry... latwo powiedziec zeby wszystko dalo sie zniszczyc ... ale gdyby realia byly calkowicie odwzorowane to przypuszczam ze numer z panzerfaustem wlatujacym do pokoju z doc-sami juz by nie wyszedl (beach map) poniewaz docsy ulegly by sproszkowaniu albo jeszcze lepiej ! sufit by sie zawalil i by bylo po ptokach ... nie wspomne o tym ze juz po jednym - dwuch strzalach z karabinu badz pistoletu powinien user zaliczyc glebe.

Gra jest gra i musi byc cos w niej nierealnego aby przyciagala ludzi swa innoscią.

Old Post 16-12-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

jak wszedzie zreszta, poczatki w miare ale potem samo siano leci, chcesz czytac o jednym a pisze o drugim

Old Post 16-12-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

Egzakli
Nie wiem czemu ale tym sie charakteryzuja boardy ze pada jeden topic a w nim pisza zawsze nie na temat albo po paru postach robi sie nowy wątek Moze nazwy topickow sa za plytkie i nie mozna o nich za wiele gadac ... moze powinno sie tworzyc jakies metafory-topicki ...wtedy bedzie kazdy mogl sam interpretowac to co sadzi o danym temacie

Old Post 16-12-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

przecinek a ty mi sie dziwisz ze musze nowe topicy owtierac

Be Ready To Be POISONED

Old Post 16-12-2001 17:36
RealitY
Skilled (Knight)

Wink

A wystarczylo ze Cougar zalozyl topic i juz sie posypaly posty nie na temat no ale taki to juz zywot forumowiczow (boardowiczow jak kto woli) Przynajmniej cos sie tu dzieje...

Old Post 16-12-2001 17:58
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Ida swieta panowie wiec postujcie. Kazdy zolnierz-chrzescijanin powinien postowac
A co do realistycznego odwzorowania enginu (niszczenie elementow otoczenia czy wieksza interakcja z nimi) to mozna bylo w wolfie znalezc zloty srodek. Bez przesady z niszczeniem wszystkiego ale spojrzcie na Red Faction! Ile litrow miodu by przybylo gdyby wolf tez mial podobna akcje w enginie.
Albo PainSkins... Czemu nie ma ran na ciele zolnierzy? Kolesie z Gray Matter jak robili KingPina to jakos im nie uchybialo krwawe podejscie do tego zagadnienia. Nie wiem czy to z lenistwa czy z poprawnosci politycznej i nie chce wiedzec bo oba powody sa rownie zalosne. Niby detal ale masa detali staje sie jednym wielkim problemem.
Kolejny maly minus - mala dynamika. Ten paseczek 'Spring Bar' sie zdecydowanie zbyt szybko topi. I znowu wracamy do zagadnienia realizmu. Bo ile moze biec zolnierz sprintem zeby sie zmeczyc? Na pewno dluzej niz w wolfie. Moze przemiawia przeze mnie quakowe skrzywienie ale 'i want to feel air in my hair'
<ZAP!> i mnie nie ma.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 17-12-2001 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

co do painskins tez myslalem ze by sie przydaly, tylko jak by to wygladalo? rozumiem jeszcze na skinach aliantow (sa jasne). a jak medyk by cie pomacal to co znikaja? i co caly zalany we krwi (duzo dostal olowiu) ale by biegal na sprincie?. dobry painskin to czerwona plamka tam gdzie poszla kulka ale tylko wez i to zrob! dobre by bylo tez zostawianie krwi na ziemi a'la kingpin (tropienie rannej zwierzyny hie hie).
mi osobiscie brakuje:
a) wave'ow z q2- to wielka strata przeciez fajniej i wygodniej machnac reka "za mna!" niz v31 i tak nikt nie wie kto wolal albo ponit - i pokazujesz kierunek- czesc sqadu idzie w tamta strone albo salute tez by byl klimacik!
b)sprint bar jest imho ok; rtcw to nie speed action shooter! wolalbym raczej dozenie do taktycznego podejscia a'la mod urban terror i dodanie "sapania i dyszenia" po wyczerpaniu enargii, a takze spowolnienia ruchow po obrazeniach nog, problemow z celowaniem po obrazeniu w rece i problemow z mysleniem po obrazeniach czerep walki w zwarciu gdzie 2-och wywala w siebie magazynek zkaczac i latajac w kolo siebie mnie oslabiaja nervowo co za lipa w realizmie! wiem wiem "celoj w czapkie" a co obrazenia w klate sa mniej smiertelne?
c)tak fajnie rozwiazano wspinanie sie w urbanterror a w rtcw mala skrzynka juz stanowi bariere i nasza postac juz nie wejdzie- co za sciema! a juz zenada jak sie widzi "schodki" ze skrzynek (assault) zebys mogl wejsc (bo czlowiek przeciez wszedzie wskakuje zamiast sie normalnie wspiac)
a co do kingpina to xatrix go robil (byc moze amienil nazwe na gray matter ale nic mi o tym nie wiadomo).
Pozdro all

Old Post 17-12-2001 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

no to zacznijmy od poczatku... pain skins ... potrzebne ? rtcw to nie wystep modelek gdzie kazdy oglada pokazowy popis skinow ... rtcw to taktyka dzialania w druzynie a nie encyklopedia anatomi gdzie koles ktory oberwal granatem zyje dalej a wy chcecie zeby on biegal z jelitami u kolan ... sadze ze bez painskinow da sie przezyc ... pozatym autorzy gry zapewne biora pod uwage tez sprzety jakimi dysponuja gracze ... a nie wszyscy maja 1ghz na squadzie ....
A tak przy okazji to poco komu bylo wave w q2 ? z tego co pamietam z doswiadczen w q2 obowiazywal dobry zestaw plikow cfg ze soba zespolonych komendami .. a caly kontakt druzynowy polegal na odpowiednich bindach a nie machaniu reka czy czym kolwiek innym ... wavey byly wykozystywane jedynie do jakis unnormalnych zachowan podczas strzelania badz skakania i nic pozatym ... i nie widzialem jeszcze zastosowania waveow w q2

Old Post 17-12-2001 18:49
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Mozna by sie dlugo rozwodzic nad wymaganym poziomem realizmu w grach. Kazdy ma swoje upodobania i wymagania. Belhifet ty moim zdaniem przytoczyles skrajne wymagania co do realizmu. Jakos mi sie nie widzi wolf z masa kustykajacych zolnierzy. Gesty z q2 - zgoda - fajno by bylo. To samo salutowanie - gicio pomysl. Niby detale ale w detalach tkwi diabel (litry miodu tez )
A Xatrix to Gray Matter w sumie - http://www.gmistudios.com/Story.htm
Pozdr.

Old Post 17-12-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez RealitY
no to zacznijmy od poczatku... pain skins ... potrzebne ? rtcw to nie wystep modelek gdzie kazdy oglada pokazowy popis skinow ... rtcw to taktyka dzialania w druzynie a nie encyklopedia anatomi gdzie koles ktory oberwal granatem zyje dalej a wy chcecie zeby on biegal z jelitami u kolan ... sadze ze bez painskinow da sie przezyc ... pozatym autorzy gry zapewne biora pod uwage tez sprzety jakimi dysponuja gracze ... a nie wszyscy maja 1ghz na squadzie ....
A tak przy okazji to poco komu bylo wave w q2 ? z tego co pamietam z doswiadczen w q2 obowiazywal dobry zestaw plikow cfg ze soba zespolonych komendami .. a caly kontakt druzynowy polegal na odpowiednich bindach a nie machaniu reka czy czym kolwiek innym ... wavey byly wykozystywane jedynie do jakis unnormalnych zachowan podczas strzelania badz skakania i nic pozatym ... i nie widzialem jeszcze zastosowania waveow w q2

Po co to, po co tamto...
A chociazby po to zeby bylo przyjemniej, fajniej i pelniej. Za slaby sprzet? Mozna zrezygnowac z wysokich detali. Kazdy sobie zdaje sprawe ze bez tych wszystkich bajerow gra nadal bedzie mistrzem ale, powtarzam, takie detale wypelniaja gre i redukuja grono malkontentow takich jak ja
Zawsze mozna powylaczac w cholere te wszystkie 'pierdulki', zminimalizowac detale, rozdzielczosc, kolory i grac na 'sucho' ale to nie dla mnie opcja. Ja oczekuje od gry 'miesa', klimatu i wszystkich bajerkow jesli tylko nie zaczynaja przeszkadzac.
Pozdry

Edytowane przez [BK]FritzKrieg dnia 18-12-2001 o godz. 00:30

Old Post 17-12-2001 19:41
RealitY
Skilled (Knight)

skoro taki jestes hardcoreowiec to wejdz na rotten.com i sie ekscytuj tym co tam znajdziesz osobiscie czuje odraze do takich klimatow ... pewnie ze troche krwi zawsze sie przyda no ale jakos mnie amputacja komus nerek nie bawi szczegolnie ze mial bym to robic szczypczykami grajac inzynierem

Old Post 17-12-2001 20:09
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
skoro taki jestes hardcoreowiec to wejdz na rotten.com i sie ekscytuj tym co tam znajdziesz osobiscie czuje odraze do takich klimatow ... pewnie ze troche krwi zawsze sie przyda no ale jakos mnie amputacja komus nerek nie bawi szczegolnie ze mial bym to robic szczypczykami grajac inzynierem

Widze ze sie czepiles tego 'miesa' i painskins... Mi chodzilo nie o flaki i gore tylko o tresc.
A jezeli chodzi o gore to przypomne tutaj 'Soldier of fortune' gdzie kwestia painskins i realistycznego odwzorowania zachowania sie ciala w przypadku nafaszerowania go olowiem. Tam bylo to wykonane skrajnie ale jakos mnie to nie obrzydzalo. Jezeli ktos zrobi gre z wyczuciem to nie bedziesz sie krzywil - zapewniam. Zboczylismy troche z tematu bo W OGOLE mi nie chodzilo o gore w wolfie tylko o 'smaczki'.
Howgh. Teraz czuje sie usprawiedliwiony.
A propos www.goregallery.com czy www.shownomercy.com to znam je i uwierz mi ze nie jestem z tych co sie tasuja pod tego typu obrazki. Pomyliles mnie z jakims dewiantem-nekrofilem.
Pozdry

Old Post 17-12-2001 20:49
RealitY
Skilled (Knight)

Wrecz przeciwnie ... nie myslalem ze jestes z tych zboczonych na tym punkcie ... nie znamy sie wiec nie mam zadnych podstaw Cie oceniac ....

A co do pain skinow i ogolnie do detali to pewnie ze czym wiecej tym lepiej nie bede temu zaprzeczal i milo w sumie jest jak gra jest maxymalnie wypasiona ... i pomyslec ze kiedys wystarczylo pare kolorow zeby czlowiek sie cieszyl ze ma nowa gre Alien Bredy itd :}

Old Post 17-12-2001 21:02
bel
sYnth/C4

quote:

geee.... on pyta po co skory bolu sa? anio po tio zeby koles a 2hp sie roznil od medyka ze 123hp. to takie proste. skoro nie ma "auc" i "argh" stopniowanych barwa przerazenia w glosie po trafieniach (kloles dopiero wyda jek post mortem) to po painskinach bym wiedzial czy pyknac go z colta czy z mg40 czy snajp ma celowac w glowe bo gosciu swierzy czy wystarczy w lydke bo caly we krwi lata. tyle.
skopane jest to co zawsze w grach id bylo: giby
spada koles z 200 m? plask ale od razu w giby poszedl ktore w dodatku wygladaja jak 3 czerwone patyczki na krzyz. nie oczekuje fontanny z q3 ale nie moze np po granacie poleciec w sina dal reka, noga, eee inny strzep? nie mamy dziwne flaczki. brrr
po co komu bylo wave w q2? gowno mnie obchodzi po co tam bylo! (ja tylko saluta dawalem jak sie witalem w CTF) mnie interesuje wartosc tych gestow w rtcw! krzycze: "follow me!" i co? ze niby wykrzyknik nad glowa mam to juz wszyscy leca? obok 15 tez cos drze ryja. a jak bym wtedy machnal reka to moze by co niektorzy zajazyli. skaradamy sie we trzech pierwszy robi point w lewo jeden z tylu zabezpiecza lewa flanke lub idzie z lewej strony. jest masa komunikatow ktore mozna ubarwic gestami.
Pozdro all

Old Post 17-12-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

gesty ubarwiaja i uatrakcyjniaja gre ale z taktycznego punktu widzenia sa gowno warte... panskiny ? co za roznica ?jezeli i tak strzelasz w kolesia z najlepszej broni a nie z jakiegos tam kolta ktorego zadko sie w ogole uzywa ... w zasadzie tylko soldat z bazooka uzywa kolta a reszta olewa ta piszczałke i rozsiewa po okolicy olow szybko strzelny lub pojedyncze dawki mocnego kalibru K98k Mauser+ZF41 lub ZF42 5x.

Wlasciwie to nie wiem poco sie tak strzepisz ... tu ma byc kultora na boardzie ... i mozna sobie podarowac poniektore epitety kosztem mniej agresywnej wypowiedzi

Old Post 17-12-2001 21:39
bel
sYnth/C4

quote:
gesty ubarwiaja i uatrakcyjniaja gre ale z taktycznego punktu widzenia sa gowno warte... panskiny ? co za roznica ?jezeli i tak strzelasz w kolesia z najlepszej broni a nie z jakiegos tam kolta ktorego zadko sie w ogole uzywa ... w zasadzie tylko soldat z bazooka uzywa kolta a reszta olewa ta piszczałke i rozsiewa po okolicy olow szybko strzelny lub pojedyncze dawki mocnego kalibru K98k Mauser+ZF41 lub ZF42 5x.

Wlasciwie to nie wiem poco sie tak strzepisz ... tu ma byc kultora na boardzie ... i mozna sobie podarowac poniektore epitety kosztem mniej agresywnej wypowiedzi

btw pisze sie "kultura" ;-P
zdziwil bys sie (ale kto przekona ignoranta) ile razy zabijalem lamerow z Lugera. Nikt nie uzywa tej piszczalki? hehe smiech na sali! ja uzywam! a co? jako eng lub med stoisz np na depot na obronie a wszyscy wypier...ola do ataku to czego se uzyjesz? 32 pestki to malo... tylko nie mow ze strzelasz "z mocnego kalibru" do snipa ktory stoi obok ciebie lol bo ja go z kosa zenie!
pees: waves rox! (tu pokazuje Ci "flip off" ;> )

Old Post 17-12-2001 23:19
RealitY
Skilled (Knight)

Talking

Ignorancja wynika z braku kompromisu ktory reprezentujesz ... w tym przypadku stanowi skuteczny srodek olewawczy .. pozatym mowi sie "sobie" a nie "se" bo tak mowia we wsi

pozatym napisalem ze sa wyjatki co do uzywania ciezkiego kalibru ... jednak twoj harakter nie zauwazyl w tym kwestii pokojowej ...

Old Post 18-12-2001 16:07
bel
sYnth/C4

Cool

quote:
Ignorancja wynika z braku kompromisu ktory reprezentujesz ... w tym przypadku stanowi skuteczny srodek olewawczy .. pozatym mowi sie "sobie" a nie "se" bo tak mowia we wsi

pozatym napisalem ze sa wyjatki co do uzywania ciezkiego kalibru ... jednak twoj harakter nie zauwazyl w tym kwestii pokojowej ...

moglbym se napisac kolejna riposte, moglibysmy nawet do tego celu se topic zalozyc "me vs u" ale zamiast tego zycze Ci Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku!
feel my compromise...

Old Post 19-12-2001 14:09
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

Nio macie tu po i do wyra

Old Post 23-12-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Wracając do glównego tematu. KU*** M**!!! Dlaczego, cholera, dlaczego nie mozna latać z MG-42??? Tak niewiele mi do szcześcia brakuje... Mortyr nawet miał możliwoś latania z MG-42... Przeciez to był zwykły karabin maszynowy, a nie rusznica przeciw-pancerna którą ruszało paru ludzi z miejsca. Z tym bajerem się latało i strzelało. Ale panowie deweloperzy woleli dac jakiegoś (piiii) Venoma zamiast porządnej broni... Szlag... To mnie męczy, może4 jakiś pacz będzie albo co?

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 23-12-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [M G]Warblade
Wracając do glównego tematu. KU*** M**!!! Dlaczego, cholera, dlaczego nie mozna latać z MG-42??? Tak niewiele mi do szcześcia brakuje... Mortyr nawet miał możliwoś latania z MG-42... Przeciez to był zwykły karabin maszynowy, a nie rusznica przeciw-pancerna którą ruszało paru ludzi z miejsca. Z tym bajerem się latało i strzelało. Ale panowie deweloperzy woleli dac jakiegoś (piiii) Venoma zamiast porządnej broni... Szlag... To mnie męczy, może4 jakiś pacz będzie albo co?

A A A A ...... ja chce czołgu i V1 i V2 iiiiiii laser iiiiiii działko tesli!!

Old Post 23-12-2001 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

A A A A ...... ja chce czołgu i V1 i V2 iiiiiii laser iiiiiii działko tesli!!

Ano. Tygrysem Królewskim to bym sobie pojeździł... Ale wolę V-8 ( z tego co pamiętam szkopy miały parę broni V z czego mnóstwo w fazie projektów, jak własnie słynne V-8 czyli latający spodek. Wszyscy którzy czytają książki pana Witkowskiego powinni widzieć o co chodzi jakby. Było chyba 16 broni V). Podfruwasz sobie na pozycje aliantów i pizd laserkiem i mikrofalami. A potem odlatujesz ku zachodzącemu słońcu...

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 24-12-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez [M G]Warblade

Nie jestem militarysta ale bieganie z ukm'em mg-42 w reku to zakrawa na Rambo 5
Mg-42 bylo zawsze mocowane stacjonarnie. Podejrzewam ze realistycznie rzeczbiorac zaden bamber by tego w rekach nie utrzymal podczas prowadzenia ognia. Chyba ze ten bamber sie Mortyr nazywa
http://whatfor.beta.punkt.pl/mg42_akcja.htm
Pozdrawiam

Old Post 25-12-2001 03:34
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Nie jestem militarysta ale bieganie z ukm'em mg-42 w reku to zakrawa na Rambo 5
Mg-42 bylo zawsze mocowane stacjonarnie. Podejrzewam ze realistycznie rzeczbiorac zaden bamber by tego w rekach nie utrzymal podczas prowadzenia ognia. Chyba ze ten bamber sie Mortyr nazywa
http://whatfor.beta.punkt.pl/mg42_akcja.htm
Pozdrawiam

Stacjonarnie? raczej nie to specjalnie bron dla piechoty, przenosna etc. Uproszczona w stos do MG34 nie bede sie tu rozpisywal technicznie, obsluga jedno osobowa? jasne z bebnami zamiast tasmy. Caly bajer polega jedynie na 2-3 nogu, zeby strzelac w miare celnie. No i predzej MG niz Venoma uniesiesz hehe. Chyba ze venomek to tytan, kompozyty duraluminium

No MG42 no daloby sie jak by nad tym przysiedziec ten tego ten, narazie prowadze zdradzieckie experymenty z FG42 czy jakos tak ten od paratroopers gun , lekko jednak zdaje mi sie przegiety do MP, no i dac go zamiast sniper rifle czy co...

Osobiscie stawiam na Pak 7,5 or ewentualnie... 88mm

Aha ten tego ten wie ktos co to za SOFT - ASE? jakies 3d modele czesciowo sa w tym w RTCW, a moze to jakis ich wewnetrzny soft,, nie wiem , wie ktos?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Edytowane przez DarkXenocide dnia 25-12-2001 o godz. 05:46

Old Post 25-12-2001 04:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Porównaj sobie Fritz "organoleptycznie" budowe i cięzar Venoma i Mg-42. I jak wnioski? Wyobraż sobie jak zaje*******, by było rozłożyć MG-42 na drodze do War Room. Bierzesz kładziesz się na podłodze, rozkładasz podpórkę, amunicyjny obok ciebie z taśmami i naparzasz do aliantów... Ech marzenie... Ale wyglądało by to to fajnie

Old Post 25-12-2001 12:52
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Ha! Ja myslalem ze wam chodzilo o chodzenie z mg-42 w lapie i zasypywanie olowiem kaczek
Mowiac 'stacjonarnie' mialem na mysli ze ogien z tego karabinu jest prowadzony z miejsca na trojnogu. Watpie zeby sie zdarzalo ze ktos chodzil z nim i strzelal. A sam pomysl przenoszenia mg-42 w wolfie - zajebioza.
Pozdrufka dla zalogi.
P.S. Venom rzeczywiscie przegiecie jak tak sie zastanowic nad tym

Old Post 25-12-2001 14:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:13.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions