>Niema dlugich wymian. SA DLUGIE wymiany i to tak dlugie ze
>cale totalnie ammo sie konczy i trzeba wracac na respawn place
>by sobie ammo kupic.
Chodzilo mi o czas wymian, a nie czas, w ktorym panowie sie ostrzeliwuja. Wyjsc, wystrzelac ammo, schowac sie. I z powrotem. Taka "wymiana" faktycznie jest dluga, bo dlugo trwa chowanie sie i wychodzenie zza ukrycia :-P
BTW z tym Twoim klanem w CS... przynajmniej teraz juz wiem, dlaczego miales przez pewien czas sYs-a w nosie i w ogole sie nie pojawiales w UT... Kochany chlopak z Ciebie :-P
>W trybach boli mnie tylko jedno, TEREN, takie tereny zupelnie
>nie sa realne, dlaczego np:. akcja nie rozgrywa sie w jakims
>ogromnym kraterze. W gorach dlaczego nie ma grot, tuneli, >sklepien, w ktorych mozna by sie obwarowac/okopac.
Calkowicie sie z Toba nie zgodze, uwazam, ze takie podejscie do tematu jest stosunkowo - nie obraz sie - naiwne. Po pierwsze, odpal edytor i zrob taka mapke. Nic nie stoi na przeszkodzie. Po drugie, groty, tunele i jaskinie nie wystepuja "w naturze" w dziesiatkach sztuk. Po trzecie - Recalescence ma klimat typowo "jaskoniowy" :-P Po czwarte wreszcie - i najistotniejsze - brak takich elementow nie wynika z ograniczen T2, jak sugerujesz, tylko z ograniczen wspolczesnej grafiki i wydajnosci procesorow (patrz punkt 1).
>Albo np:. mapa jak zwykle duuuuuza a po srodku ogromna gora
>=]]]] kosmiczny widok w dol, mozliwosci ogromna ilosc to jednak
>kogos ograniczylo za bardzo =]
Zamiast grac w CS :-P bylo ogladac mapki... Nie czekac, az ktos powie, ze taka mapka o jakiej mowisz jest np. Tropical Island :-P
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|