Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Porządek musi być !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Porządek musi być !!!

Majes wrote : PORZADEK MUSICIE ZROBIC SOBIE SAMI
mysle, ze to najrozsadniejsze miejsce gdzie mozna pisac posty dotyczace dzialania tego forum, zasadach wymyslonych przez nas uzytkownikow forum wiec zasadach dla nas
moja propozycja zasad tu panujacych:

1. posty dotyczace tylko jedej osoby prosze wysylac do niej na maila
- przyklad ???? mnostwo, widzialem niejeden post skierowany do jednej tylko osoby nikogo nie interesujacy, a zawierajacej ';)' albo 'thx'

2. nie zmieniamy tematu w zalozonym temacie
- zaczynamy temat o fotkach a konczymy bog wie na czym ...
- czesto sie zdarza >> nie wiem gdzie mam wyslac ten post wiec sle tutaj<<<< czlowieku jak nie wiesz gdzie to stworz nowy temat

3. kultura osobista przede wszystkim; nie wysmiewanie sie z nikogo

4. wasza propozycja????

moze stworzymy dzieki temu wlasny regulamin uzytkowania forum

natchniony [AS]ik

ps.: alez mam aktywny dzien dzisiaj na forum ... postow starczy na miesiac ;P

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Re: Porządek musi być !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
Majes wrote : PORZADEK MUSICIE ZROBIC SOBIE SAMI
mysle, ze to najrozsadniejsze miejsce gdzie mozna pisac posty dotyczace dzialania tego forum, zasadach wymyslonych przez nas uzytkownikow forum wiec zasadach dla nas
moja propozycja zasad tu panujacych:

1. posty dotyczace tylko jedej osoby prosze wysylac do niej na maila
- przyklad ???? mnostwo, widzialem niejeden post skierowany do jednej tylko osoby nikogo nie interesujacy, a zawierajacej '' albo 'thx'

2. nie zmieniamy tematu w zalozonym temacie
- zaczynamy temat o fotkach a konczymy bog wie na czym ...
- czesto sie zdarza >> nie wiem gdzie mam wyslac ten post wiec sle tutaj<<<< czlowieku jak nie wiesz gdzie to stworz nowy temat

3. kultura osobista przede wszystkim; nie wysmiewanie sie z nikogo

4. wasza propozycja????

moze stworzymy dzieki temu wlasny regulamin uzytkowania forum

natchniony [AS]ik

ps.: alez mam aktywny dzien dzisiaj na forum ... postow starczy na miesiac

Podpunkty , które napisales sa w porzadku ale wedlug mnie brakuje w nim kilku rzeczy , ja bym do tego jeszcze dorzucil:
1.Nie pisac glupot tylko po to zeby nabic 100 postów.
2.Jezeli masz do niego sprawy osobiste np."podaj mi nr GG kogostam" , to zapytajcie sie przez Maila , Irca czy GG a nie na 4um.
3.Nie piszcie 2 razy tego samego np.
"BLABLABLA "
"o kurcze napisalo mi sie 2 razy , Majes skasuj to jak sie da"
Przecierz ta osoba musiala napisac to "o kurcze...." przed wyslaniem 2 posta , prosze nie robcie tak.
I to chyba wszystko co bym chcial do tego dorzucic , jak masz(macie) jakies uwagi to piszcie , tylko na temat!

Old Post 10-01-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking :-)

jak jush na tym 4um ktos napisał "to nie jest czat, tylko forum".... nie pamiętam kto, (widziałem to jush keidys na 4um i napisałem gr8owi w jedny poście) ale jest to słuszna uwaga, i takie posty powinny byc kasowane odrazu.. a co do tego wysyłania 2 postów, to mi sie kilka razy tak zdarzyło, i dodanie takiego czegoś jak " kurcze, sorry napisało mi sie 2 razy" można zrobić w minute, i nie bedzie pod postem napisu o EDYTOWANIU...

Old Post 10-01-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Re: :-)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
jak jush na tym 4um ktos napisał "to nie jest czat, tylko forum".... nie pamiętam kto, (widziałem to jush keidys na 4um i napisałem gr8owi w jedny poście) ale jest to słuszna uwaga, i takie posty powinny byc kasowane odrazu.. a co do tego wysyłania 2 postów, to mi sie kilka razy tak zdarzyło, i dodanie takiego czegoś jak " kurcze, sorry napisało mi sie 2 razy" można zrobić w minute, i nie bedzie pod postem napisu o EDYTOWANIU...

Gurias moze ja sie nie znam ale obok napisu edytuj masz tez napis usun , wiec jezeli mozna napisac , ze nichcacy ten 2 post to mozna go tez chyba usunac?(Asik mam nadzieje , ze to nie za bardzo odbiega od tematu)

P.S. do Apsik - na zdrowie

Old Post 10-01-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: :-)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

Gurias chyba nie rozumiesz istoty sprawy albo ja nie rozumiem ciebie .... tutaj nie chodzi o to ze w 2 minuty napiszesz posta i to nie jest dla ciebie obciazeniem, ... chodzi o to, ze pozniej ogladaja go ludzie !!!! niepotrzebnie marnujac swoj czas i oczy ;P, a ty po prostu zasmiecasz forum

zdenerwowany [AS]ik

ps.: kiler -> dziekuje

Duke opanuj sie z postami !!!! tozto zgroza, widzialem przed chwila twojego posta wygladal on tak < ;D>

Old Post 10-01-2002 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions